• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eksilen para yada calinan mi demeliyim

Mrb hanimlar sizin engin tecrube be yorumlariniza ihtiyacim var onceki konularimdada yazmisdim kv de kislari misafir olarak bizde kaliyor gorumcemde ayni mahallede oturuyoruz ilk seferde heralde dusurdum dedim ihtimal vermedim acikcasi cuzdanimda 500 tl kira parasi vardi 100 tl de ayri bir yerde vardi ogun kizimi dk goturmusdum donusde gorumcem kahve icelim oyle eve git dedi kv demde Ben yokken gorumceme gitmis neyse kahve ictik evime vgeldigimde paranin bir kisminin olmadigini farkettim tabi kv deme soylesem Sen beni kizimi hirsiz mi ediyorsun diye ortaligi ayaga kaldirir neyse dedim esime dusurdugumu soyledim birsey degil dedi ve ustunu tamamladi ve bu olaydan bir ay gecti bugun yine gorumcem cagirdi oturmaya montumum cebinde bir miktar para vardi yine aklimdan gecmedi boyle birsey yapacagi eve dondugum de bir kismi yine yok ne yapacagimi sasirdim ve grmceden asiri sogudum kv dem yapmaz eminim esime soylemedim kizlar ne yapmali Boyle bir durumda akil verin bu gun bunu yapan yarin aliskanlik haline getirip devam edermi ki bu kisi evimede girip cikiyor biraz uzun oldu telden giriyoum yazim hatalarimi affedin
boyle olaylara şahit oldum
ortaya cıkarılmalı yani aile arasında konusulmalı
cunku bu bir huy hastalık gibi birşey ve duramıyorlar yabancı birine denk gelir olay cok buyur
birilerinin farkında oldugunu bilirse durmak zorunda kalır
bi tanıdık vardı sizin gibi aile içinde devamlı tırtıklıyordu
sonra eş dost akraba derken olay buyuk patladı
eşi boşandı kendisinden
sizınde farkında olduğunuzu bilirse durmak onun hayrına olacaktır

Bence boşuna canınızı sıkıyorsunuz
Böylelerinin ilk vukuatı değildir
Ailede de herkes bilir ama yüksek sesle söylenmez
Kayınvalide ve eşiniz kesin süpheleniyor hatta biliyordur
Evet cnm ilk degil eltimin ve daha oncede kendi kv desinin bilezigi calinmis grmcem varken kv desi butun herkese rezil etmis ama bizimki yine uste cikmis annesiyle kapatmislar ustunu simdiden benim basimada geldi ve parcalari birlestidim resmen

Ee
boyle olaylara şahit oldum
ortaya cıkarılmalı yani aile arasında konusulmalı
cunku bu bir huy hastalık gibi birşey ve duramıyorlar yabancı birine denk gelir olay cok buyur
birilerinin farkında oldugunu bilirse durmak zorunda kalır
bi tanıdık vardı sizin gibi aile içinde devamlı tırtıklıyordu
sonra eş dost akraba derken olay buyuk patladı
eşi boşandı kendisinden
sizınde farkında olduğunuzu bilirse durmak onun hayrına olacaktır
Eltimin basinada gelmis aciklamis param yok diye ve kv dem rezil etmis kizimi hirsiz yapiyor diye

Ee

Eltimin basinada gelmis aciklamis param yok diye ve kv dem rezil etmis kizimi hirsiz yapiyor diye
kv pekala biliyordur kızının aldığını.
tabiki aileden birini böyle yüzkızartıcı bir suçla itham etmek kolay değil.
ancak benzer olaylar çok yaşanmış,haklı olarak görümcen şüpheli konumda.
eşin de biliyordur zaten bu durumu bence.
bence kendi tedbirini al sen ilk etapta.
suç üstü yakalasan bile inkar edecekler baksana

Görümcemin çocuğu var demişsin. Eşine durumu anlat fakat şöyle anlat. 2 seferdir kardeşine gittiğimde para eksiliyor geçen sefer ben düşürdüm sandım ama bu kez de aynı şey olunca beni biraz şüphelendirdi acaba çocuğu mu alıyor. Sonuçta çocuktur bilemez alır vs. diye açabilirsin bence konuyu. Direk ben kardeşinden şüphelendim dersen ters tepki vermesi yüksek ihtimal, bence çocuktur bilemez alır yolunu kullan.

Mrb hanimlar sizin engin tecrube be yorumlariniza ihtiyacim var onceki konularimdada yazmisdim kv de kislari misafir olarak bizde kaliyor gorumcemde ayni mahallede oturuyoruz ilk seferde heralde dusurdum dedim ihtimal vermedim acikcasi cuzdanimda 500 tl kira parasi vardi 100 tl de ayri bir yerde vardi ogun kizimi dk goturmusdum donusde gorumcem kahve icelim oyle eve git dedi kv demde Ben yokken gorumceme gitmis neyse kahve ictik evime vgeldigimde paranin bir kisminin olmadigini farkettim tabi kv deme soylesem Sen beni kizimi hirsiz mi ediyorsun diye ortaligi ayaga kaldirir neyse dedim esime dusurdugumu soyledim birsey degil dedi ve ustunu tamamladi ve bu olaydan bir ay gecti bugun yine gorumcem cagirdi oturmaya montumum cebinde bir miktar para vardi yine aklimdan gecmedi boyle birsey yapacagi eve dondugum de bir kismi yine yok ne yapacagimi sasirdim ve grmceden asiri sogudum kv dem yapmaz eminim esime soylemedim kizlar ne yapmali Boyle bir durumda akil verin bu gun bunu yapan yarin aliskanlik haline getirip devam edermi ki bu kisi evimede girip cikiyor biraz uzun oldu telden giriyoum yazim hatalarimi affedin
Yapacak bişey Yok mecbur görüşülecek yanına para almadan git
Hırsızlık büyük itham yurtta bir kız benim fontenimi çaldı baktım onun elinde ver dedim pişkinliğe vurdu iftira atıyormuşum gibi oldu sonra herşeyimi sakladım

Eşinize anlatın, kendi iyiliği için anlattığınızı, bunun bir hastalık olduğunu ve tedavi görmesi gerektiğini söyleyin. Yani suçlayıcı değil, iyiliğini isteyen bir ifadeniz olsun. Bugün sizden yarın başka birinden veya işyerinden, mağazadan çalar ve büyük sorun olur. Eşiniz inanmazsa tamam deneyelim istersen dersiniz. Sayıyla para götürüp deneme yaparsınız.

Yok artik esinize soyleyin .Seri numaraları fotograflayin .Ispat edin .
Birdaha yspmaz .yaparsa da geri alirsinix.

Yahu emin olunca elimize ne geçeçek anlamadım ki sizde yapmaz yapmaz diyip paranızın tırtıklanmasana izin vermeyin alla alla siz de bir ilginçsiniz

Bence kağıt paraların arasına bozuk para koyun. bozuk paralara mürekkep sürün cebiniz kirlenir ama en azından cebinizi kim karıştırdı belli olur (tükenmez kalemle bozuk paraları da karalayabilirsiniz kolay kolay çıkmaz) yine görümceye giderken para koy cebine kv de de olsun tamammı hatta eşinde olabilir sonra açıklamanı yaparsın

Cebinize bir kaç tane kağıt 5 tl koyun ama öncesinde siyah keçeli kalemle paraların üzerine arkalı önlü notlar yazın mesela "bu paraya değil yardıma ihtiyacın var"
"Hırsızlık yapma kul hakkına girme" vs...
Parayı alıp gördüğünde belki bişeyler değişir diye umut ediyorum.
Paraların üzerindeki seri numaraları not alarakta doğruluğunuzu ispatlayabilirsiniz.

Bence cebine boya koy elini daldırdıgı an eli boya olur ve kim oldugu ortaya cıkar aniden çıkan boya olmasın

3 yasinda kizi var onunda akli etmez ki para nedir alsin. Grmc den baska secenek yok cnm bi dahakine kesinlikle acik edicem ve not isini uyguluyayi m belki yuzu kizarir biraz
Parayi alirken notu gorecegini pek sanmiyorum parayi hizli hizli alip kapatiyodur.paralarin ustune yaz sen en iyisi :KK53:

Cebine yapislanli kagit koy eli yapissin.Baska turlu bahanesi cok olur birsey dusmustu cebine koydum gibi.

Parana sahip çıkacaksın ortalıkta bırakmayacaksın. Hatta ben olsam bakacağı muhtamel yere not yazardım.
Bu konular cok hassas eşine ailesine hatta kendi ailene dinlendirmemelisin Ispat etmeden. Sıkıntı büyür. Üstüne üstük birde iftiracı diye senin üstüne kalması muhtemel. Maalesef başka yol yok.

Eğer arkadaş komşu vs gibi biri olsaydı yüzüne söyleyeceğinizi söyler,ilişiğinizi keserdiniz.Görümceniz olunca işler değişiyor.Sonuçta ömür boyu yüz yüze bakacaksınız.O açıdan tedbirli olun,kıymetli eşyalarınzı göz önünden kaldırın saklayın.Paranızı da cüzdanınızdan alıp üzerinizde bulundurun (sütyeninize sıkıştırın:))))

Hani arkadaşlar mürekkep sür filan diyorlar ya bence böyle şeyler yapmayın daha fena üste çıkar siz suçlu olursunuz.Sanki onun aldığını ispatlayınca napıcaksınız polise mi gideceksiniz.Aile içinden olması çok zor bir durum.

Back
X