• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşınlı konu

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.070
26.283
548
31
Türkiye
Arkadaşlar demin laptop kendi kendine kapandı ve tekrar açıldı açılırken Windowsa geçmedi siyah font üzerine sarı bir yazı belirdi işte ben vitali kremez aptal twitter bağlantım şu gibi tabi daha çok şey yazıyor da saniyeler içinde gördüğüm bu hemen pcyi kapattım çünkü , pcye virüs girecek bir şey yapmadığıma eminim son zamanda YouTube ve Netflix harici bir sekmeye girmedim veya bir şey indirmedim gece gece de tırsmadım değil böyle bir şey yaşayan var mı

Bahsi geçen yazı da bu
152AA4C5-648B-4C0D-B232-A6DC033257A0.webp

Bilgisayariniz hacklenmis. Gece de olsa gunduz de olsa korkun bence zira tum verileriniz kopyalanabilir ve hepsini kaybedebilirsiniz
Pek bir veri yok bilgisayarda bunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum şu an da kim benim bilgisayarımı ne yapsın diye düşünüyorum sadece

Girdiğiniz sitelerde reklamlar vs oluyor, farkında olmadan basmışsınızdır ve bilgisayar hacklenmiş. Geçmiş olsun. İletişime geçmeyin, linklere de basmayın. Yarın iletişim suçlarına gidip şikayet edin. Sizden para isteyecek. Şifrelerinizi şimdi değiştirin, kağıda vs not alın. Bilgisayardaki bilgilerinizi, dosyaları vs kitlemiştir. Virüs olayı sonrası gider bilgisyarcıda format attırırsınız. İyi bir virüs programı para vererek yüklesinler.

çok az araştırabildim, coronavirüs harita linkleri ile virüs yayıyormuş bu vitali şerefsizi. corona haritalarına tıklamamak lazım demek ki :/ çok üzüldüm çaresi ancak format sanırım
Oradaki hiç bir linke tıkmamak lazım. İnternette gördüğünüz hiç bir reklam ve linke tıklamayın.

Pek bir veri yok bilgisayarda bunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum şu an da kim benim bilgisayarımı ne yapsın diye düşünüyorum sadece
Onu bilemeyiz ama size gelen bir reklam linkine tiklamis olabilirsiniz, video izlerken yonlendirmeli sayfalara basmis olabilirsiniz vs vs. Yani illa ki bi sey yaptiniz ama farkinda degilsiniz 😄

Girdiğiniz sitelerde reklamlar vs oluyor, farkında olmadan basmışsınızdır ve bilgisayar hacklenmiş. Geçmiş olsun. İletişime geçmeyin, linklere de basmayın. Yarın iletişim suçlarına gidip şikayet edin. Sizden para isteyecek. Şifrelerinizi şimdi değiştirin, kağıda vs not alın. Bilgisayardaki bilgilerinizi, dosyaları vs kitlemiştir. Virüs olayı sonrası gider bilgisyarcıda format attırırsınız. İyi bir virüs programı para vererek yüklesinler.
Pc den hiçbir yete şifremle giriş yapmadım bu yüzden bir şey yapamazlar kişisel olarak bana linklere basmadım da meraktan adamın Twitterına baktım

çok az araştırabildim, coronavirüs harita linkleri ile virüs yayıyormuş bu vitali şerefsizi. corona haritalarına tıklamamak lazım demek ki :/ çok üzüldüm çaresi ancak format sanırım
Şaka gibi gece gece işin ilginç yanı öyle bir şeye de tıklamadım

Geçmiş olsun , kamerayı kapatın ayrıca bence bilgisayarı bulunduğunuz odada bulundurmayın. Çok anlamıyorum bşlgisayar durumlarından ancak kameraya erişebilen biri mikrofonla dinleme de yapabilir diye düşünüyorum . BTK’ya şikayet edin ve sağlam bir bilgisayarcıya danışın ne yapmanız gerektiğini.

Back
X