• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşınlı konu

Bana da link geldi bu ne ya diye tıkladım. Ama o sadece tr yi gösteriyordu. Saçma sapan ve acemice bi site. Ya veri topluyorlar ya bi şey bulaştırıyorlar Ancak bu virüs daha uluslararası bi linkten yayınlanmış olmalı.

Konu sahibi geçmiş olsun. Eğer birinden yardım alıp pc yi formatlayamayacaksanız şu sıralar pc yi güwnli modda başlatın son zamanlarda inmiş bi dosya olmalı o yüzden daha önceki bir tarihe sistemi yükleyin . Geçmiş olsun.

Not: şu wp gruplarının bi hayrını görmedim yaa hep zarar hep ziyan 🤦🏻‍♀️
korona haritası nedir? bu konunun altında haberim oldu ne ki o ?

İşin açığı kullandığım bulut uygulamalarından birini 2015 den beri kullanıyorum hiçbir sorun hack sistem çökmesi sisteme giren hiçbir şey görmedim telefon olarak ios a güveniyorum galiba
Telefonları hacklenerek fotoğraflı vs yayınlanan ünlülerin hepsi iPhone kullanıyordu.

o vakaları gösteren siteye bilgisayardan baktım 1 kez. gerçi iş bilgisayarı zaten anti-virüs pogramı yüklü.
ama whatsapp web'den linki 1-2 kişiye attım. o şekilde telefona ulaşabilirler mi acaba ? telefondan hiç tıklayıp açmamış olsam da..

Telefonları hacklenerek fotoğraflı vs yayınlanan ünlülerin hepsi iPhone kullanıyordu.
ios çok paranoyak bir koruma uyguladığı için android sistemde yapabildiğiniz pek çok şeyi yapamıyorsunuz.
Bu nedenle insanlar sistemin bug ını kullanıyor ve ios'un güvenliğini düşürüyor. hacklenen pek çok ünlü de bu nedenle güvenlik zafiyeti yaşamıştı, basına da yansımıştı. tabi ki %100 güvenli değil ama daha zor virüs bulaşıyor.

korona haritası nedir? bu konunun altında haberim oldu ne ki o ?
geocity mi neydi linki sildim, internette dolaşan bir harita var. güya sokağındaki korona vakasının yoğunluğunu gösteriyor. Sayı vermiyor ama renklendirme falan yapmış.

kendi soylemis adimi kullanan sahtekarlar var diye. Panik yapmayin sizin gibi dunya uzerinde bir cok insan bu ekrani gormus. Cozum ne derseniz herkes sikayetci ama bir grup sorun yok diyor 🤷🏻‍♀️ Acmislar bilgisayarlarini.

Eklentiler

• 76C99046-0FB1-4988-A1F9-DADB49C418B0.webp
    76C99046-0FB1-4988-A1F9-DADB49C418B0.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
canım ne yaptın bu durumu merak ettim ya? umarım halledebilmişsindir

Aaaa nasil hackleniyor ya 😥 laptopum benim elim ayağım cok fena

Pek bir veri yok bilgisayarda bunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum şu an da kim benim bilgisayarımı ne yapsın diye düşünüyorum sadece
kamera açıktaysa sizi gözetlemiş bile olabilirler. kamerayı bantla kapalı tutarım ben her zaman.

Bu noktada beni sürekli endişelendiren bir ihtimal olmuştur hep. Acaba bilgisayarlarımızı hackleyen bu kişiler telefonlarımızı da hackleyebilirler mi?

Hele ki; telefonlarımızı elimizden ancak ameliyatla alabilecekleri şu günlerde hacklenebiliyor olma ihtimali beni korkutmuyor değil... Akıllı telefonlarımızın ön kamerasına yara bandı yapıştırma levelına gelmek istemiyorum ben şahsen.

Back
X