Ekşınlı konu

Aynı saatte aynı sorunu bende yaşadım ne yazık ki

Eklentiler

• IMG_20200412_025748.webp
    IMG_20200412_025748.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 312
Bişey yapmıyordum oyundaydım cidden ve görüntü de olan şu bunu başkası adamın adını kullanarak yapıyormuş kendisi değil az önce tweet atti

Eklentiler

• FB_IMG_1586656832835.webp
    FB_IMG_1586656832835.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 303
Corona haritasına falan tıklamis miydiniz peki? Üstte bir üye demiş ya. Benim saf annem bugün maşallah semt semt geziyordu haritada, Yarın bakayım telefonuna falan
Ben de baktım gezdim o sitenin baş harfi g ile başlıyordu. Korktum şu an. :(

Bana da link geldi bu ne ya diye tıkladım. Ama o sadece tr yi gösteriyordu. Saçma sapan ve acemice bi site. Ya veri topluyorlar ya bi şey bulaştırıyorlar Ancak bu virüs daha uluslararası bi linkten yayınlanmış olmalı.

Konu sahibi geçmiş olsun. Eğer birinden yardım alıp pc yi formatlayamayacaksanız şu sıralar pc yi güwnli modda başlatın son zamanlarda inmiş bi dosya olmalı o yüzden daha önceki bir tarihe sistemi yükleyin . Geçmiş olsun.

Not: şu wp gruplarının bi hayrını görmedim yaa hep zarar hep ziyan 🤦🏻‍♀️

Bana da link geldi bu ne ya diye tıkladım. Ama o sadece tr yi gösteriyordu. Saçma sapan ve acemice bi site. Ya veri topluyorlar ya bi şey bulaştırıyorlar Ancak bu virüs daha uluslararası bi linkten yayınlanmış olmalı.

Konu sahibi geçmiş olsun. Eğer birinden yardım alıp pc yi formatlayamayacaksanız şu sıralar pc yi güwnli modda başlatın son zamanlarda inmiş bi dosya olmalı o yüzden daha önceki bir tarihe sistemi yükleyin . Geçmiş olsun.

Not: şu wp gruplarının bi hayrını görmedim yaa hep zarar hep ziyan 🤦🏻‍♀️
Pc hiçbir şekilde güvenli moda alınmıyor alınmak istenince de kendini başan başlatıyor

Back
X