- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Pek bir veri yok bilgisayarda bunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum şu an da kim benim bilgisayarımı ne yapsın diye düşünüyorum sadeceBilgisayariniz hacklenmis. Gece de olsa gunduz de olsa korkun bence zira tum verileriniz kopyalanabilir ve hepsini kaybedebilirsiniz
Hayır laptopdan YouTube ve Netflix Hariç hiçbir yere girmedim şifre yazmadım sadece video film dizi izlemek için kullanılıyor yani ilginç olan da bu kayda değer bir şey yokTwittera girdin mi hiç? Hacklenmiş sanırım pc
Oradaki hiç bir linke tıkmamak lazım. İnternette gördüğünüz hiç bir reklam ve linke tıklamayın.çok az araştırabildim, coronavirüs harita linkleri ile virüs yayıyormuş bu vitali şerefsizi. corona haritalarına tıklamamak lazım demek ki :/ çok üzüldüm çaresi ancak format sanırım
Onu bilemeyiz ama size gelen bir reklam linkine tiklamis olabilirsiniz, video izlerken yonlendirmeli sayfalara basmis olabilirsiniz vs vs. Yani illa ki bi sey yaptiniz ama farkinda degilsinizPek bir veri yok bilgisayarda bunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum şu an da kim benim bilgisayarımı ne yapsın diye düşünüyorum sadece
Pc den hiçbir yete şifremle giriş yapmadım bu yüzden bir şey yapamazlar kişisel olarak bana linklere basmadım da meraktan adamın Twitterına baktımGirdiğiniz sitelerde reklamlar vs oluyor, farkında olmadan basmışsınızdır ve bilgisayar hacklenmiş. Geçmiş olsun. İletişime geçmeyin, linklere de basmayın. Yarın iletişim suçlarına gidip şikayet edin. Sizden para isteyecek. Şifrelerinizi şimdi değiştirin, kağıda vs not alın. Bilgisayardaki bilgilerinizi, dosyaları vs kitlemiştir. Virüs olayı sonrası gider bilgisyarcıda format attırırsınız. İyi bir virüs programı para vererek yüklesinler.
Şaka gibi gece gece işin ilginç yanı öyle bir şeye de tıklamadımçok az araştırabildim, coronavirüs harita linkleri ile virüs yayıyormuş bu vitali şerefsizi. corona haritalarına tıklamamak lazım demek ki :/ çok üzüldüm çaresi ancak format sanırım
Resmen hacklediğini söylüyor, birde aptal bilgisayarını demişBahsi geçen yazı da buEki Görüntüle 2618300
Zaten black mirrordan sonra o hep kapalıCAM in üzerini mutlaka bantla kapatın, İ Melih Gökçek de görmüştüm zamanında
Hatırlamıyorum hiç ama belki deOnu bilemeyiz ama size gelen bir reklam linkine tiklamis olabilirsiniz, video izlerken yonlendirmeli sayfalara basmis olabilirsiniz vs vs. Yani illa ki bi sey yaptiniz ama farkinda degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?