Bazen sevmek azad etmek galiba cinsim...
Bir insani o kadar seversinki onun mutlulugu icin onun gelecegi icin bari onun hayatta huzur bulabilmesi icin o insani birakman gerek, azad etmen gerek...kendin mutsuz olmayi, özlemeyi, hasretin tüm yükünü omuzlamayi göze alip, git demen gerek...kalbin parca parcada olsa ellerini birakman gerek..onun icin onun iyligi icin, seni kötüde bilse arkani dönmemen gerek...:çok üzgünüm:
Sevgi egoist birseydir aslinda, severek ayrilan bir insan bu egoistligi asiyor iste...kendini ve kendi sevgisini özlemini düsünmeden, sevdigi insanin mutlulugnu düsünüyor...zor olsa gerek...Laale en zorunu yapti bencede, her insanin yapacagi birsey degil bu..a.s
Aynen öyle Gülsümcüm aynen...
Şu anda acısı çok taze eşimin,belki tüm gözyaşları bundan..
Ama eminim ki bir zaman sonra o da kendi ailesine uygun bir eş bulduğunda doğru bir karar verdiğimizi görecek..
Ben ona dönerek hem onu hem kendimi hem de ailelerimizi daha fazla mutsuz edemem..
Böyle bir hakkım yok ki..
sana özelden yazmıştım canım, boşandıktan sonra iyice belli olmuştu zaten asla bir arada yürüyemeyeceği bizde de, ite kaka yürütmenin iki genç insanın hayatına ne gibi faydası olacaktı, ya da hayat bu kadar değersiz miydi, mutsuz harcanacak kadar...
Çok teşekkür ederim arkadaşım..
İnan ki biranda vermedim bu kararı..
Herşey bir yana,kendi sağlığımdan oldum..
Bu kadarı fazla dedim sadece..
bana bir söz söylemişlerdi: bir organ kangren olursa kesip atıp gerek, yoksa bütün vücuda yayılır. bana bu sözü söyleyen genç çifte (o zamanlar 30 yaşlarında falandılar) yeniden buradan teşekkürlerimi yolluyorum. boşanma kararını hızlandırmamdaki altın cümledir.
Belki de onlar haklıydı be arkadaşım..
Onlara uygun değildim gerçekten..
Düşündükçe hep başka konulara sarıyorum..
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. (Oscar Wilde)
LAALECİMM
insanlarr çoğu zamann nankörlüklee karşılarr
çevremizdekilerinn nutukk atarkenn söyledikleri vardırr yaa aa kötü günde olmacazda ne zamann birbirimizin yanında olcazz deyiptee sonradann dımdızlakk ortadaa bıraktıkları gibi
ben artıkk şuna eminimkii
birindenn nankörlükk görürsemm buna sebepp olann benimdir die düşünüyorumm
çünküü
süreklii veriyosun süreklii fedakarlıkk yapıyorsunn
istemeyee kalkıncadaa kötü sen oluyosunn
ne ekersenn onu biçmiyosun aslındaa
insanlarıı taşırsınn bigün indirmekk isteyincede kötüü olursunn
en büyükk kötülüğüü biz yapıyoruzz bize
annatmakk istediğimi annatabildimmi bilmiyorumm
imzamı atıyorum gülsümcüm sultancım...
ah be laalem, bu sözlerin beni bitiriyor, sana daha önce bahsettiğim, hani senin hakkında ilk fikir sahibi olduğumkonusundan sonra bu olaydaki aşırı benzerlikler hala şaşırtıyor beni:1shok:
o kadar iyi anlatmışsın ki...
ilk mesajimi sadece senin ilk mesajini okuyarak yazdim...
ama bütün sayfalari okuyunca bir kac bir sey daha yazmak istedim...
cok ama cok dogru bir karar vermissin bence...
bende senin gibi düsünüyorum sevmek yetmiyor iste her sorunu cözmüyor... aci ama öyle....
ve okudukca senin ne kadar güclü oldugunu ve cinsilatif dedigi gibi kahraman oldugunu anladim...
kendimi senin yerine koydum ben gidebilirmiydim diye düsündüm durdum...
belkide kararsizlik huyumdandir ama bir türlü giderdim veya gidemezdim diyemedim...
tekrar baslamak, bir sans daha vermek cok kolay ama sonrasiyla basacikabilmek öyle kolay degil iste...
severken aileler yüzünden ayrilmayi cok iyi bilirim... teyzem yasadi ayni seyleri...
kendi evinde esinin annesi tarafindan hakeretlere ugramasi, asla gelin olarak görmemeleri ve evliligin üstüne düsürdükleri igrenc karanlik gölgeleri...
cok iyi anliyorum bu yüzden cok...
daha cok yeni hersey ama sen hergün her günes dogdugunda biraz daha iyi olacaksin...
gün gelecek günesini selamliyacaksin ve eminim o gün o kadarda uzak degil...
ayrica cok sanslisin ailen, dostlarin yaninda....
dilerim yüregine huzur degsin, dilerim aldigin her nefes icini ferahlatsin...
Amin canım inşallah hepimiz huzurlu olalım..a.s.
Sözde ben hiç kararsız değilim diye geçinirdim be canım..
O kadar git geller yaşadım hatta hala yaşıyorum ki..
Çok zormuş çoook..:çok üzgünüm:
Ama zordur; güzel,doğru olan dedim kendime..
Başarmak zorundayım,kendi mutluluğum için mecburum asılmaya hayata..
yani bitti demek kolay ama gercekten bitirebilmek kolay degil...
umut ediyor insan, ihtimaller siralaniyor teker teker ama öbür yandada gercekler...
bende üc bucuk senedir bi iliskinin icinde cirpiniyorum ve her seferinde kararsizligima yeniliyorum... ve her seferinde sevmek yetmiyor diyip sevgimin, kalbimin dedigini yapiyorum...
ben senin basaracagina inaniyorum... cünkü sen kendini seven birisin ve bence cok önemli...
Çok mutlu ol sen inşallah canım...a.s.
Nolur iyi düşün taşın,öyle devam et yoluna.
Sevgili iken ayrılmak çok ayrı,aynı evin içinde nefes alırken biranda boşluğa düşmek çok farklıymış..:çok üzgünüm:
Yaşamadan bilmiyormuş insan..
Allahım da kimseye yaşatmasın inşallah..
Kendime olan sevgimden saygımdan çok Allahıma olan bağlılığım ayakta tutuyor beni.. Hep ona sığındım hep..
Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah..:Saruboceq:
cok sagol canim...
diyorum ya ben böyle zorlaniyorsam senin gel gitler yasaman cok normal....
ne zaman yolumu ayrip baska yöne sapsam nefesim kesiliyor o an anliyorum benim bütün yollarim ona cikiyor... ne bileyim dogru yanlis karismis durumda artik bende...
dogru allah kimseye yasatmasin...
bende Allaha siginirim hep ve dilerim Allahim sana herseyin hayirlisini nasip etsin...
yolunu acik, aydinlik etsin insallah...
Amin canım amin inşallah..
Hepimize güzel ve hayırlı bir ömür sunsun Rabbim inşallah..
Senin sorunlarını hiç bilmiyorum,tek diyebileceğim; çok iyi düşün,tart,öyle hareket et..:1hug:
Herşey hepimizin gönlünce olsun canım inşallah:Saruboceq:
konuyu baştan sonuna okudum..diğer konularda yazmış olduğunuz mesajlardan az çok bi aşinalığım vardı size..
siz kararınızı vermişsiniz..ama bilmem niye içimden bi ses bitmeyeck diyor..ki hislerime oldukça güvenirim..belki bunu hissetmeme sebep hala çok içten sevgi dolu bi şekilde eşim..kocam...demeniz..bilmiyor..
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Canım benim..
Yine geldin dayanamadın di mi?:1hug:
İyi olacam inşallah..
O da iyi olsun inşallah..
Tek dileğim şu günler çabucak geçsin artık nolur..
lalişim burayı okuyup da her an yazamamamın sebebini tahmin edersin az çok. kafamda canlanan, aklıma gelen, dilimde düğümlenen o kadar çok duygu oluyor ki, resmen kitleniyorum canım benim :1hug:
Amin canım inşallah hepimiz huzurlu olalım..a.s.
Sözde ben hiç kararsız değilim diye geçinirdim be canım..
lalecim ektiklerimizi biçermiyiz bilmem ama,
herkes ettiğini çeker buna defalarca şahit oldum.
konuyu baştan sonuna okudum..diğer konularda yazmış olduğunuz mesajlardan az çok bi aşinalığım vardı size..
siz kararınızı vermişsiniz..ama bilmem niye içimden bi ses bitmeyeck diyor..ki hislerime oldukça güvenirim..belki bunu hissetmeme sebep hala çok içten sevgi dolu bi şekilde eşim..kocam...demeniz..bilmiyor..
inanın ki aynı şeyleri lalee ye özelden ben yazacaktım.lale arkadaşımızın özel mesajı kapalı,bu yüzden yazamadım.
ama inanın bende bitmecek diyorum,aksi noktada hiçbir hissim yok.
lalecim ektiklerimizi biçermiyiz bilmem ama,
herkes ettiğini çeker buna defalarca şahit oldum.
inanın ki aynı şeyleri lalee ye özelden ben yazacaktım.lale arkadaşımızın özel mesajı kapalı,bu yüzden yazamadım.
ama inanın bende bitmecek diyorum,aksi noktada hiçbir hissim yok.
bu kadar kalple ilgili bir konuda, kararı vermek için çok sabretmiş olsan bile, bir anda silip atman mümkün mü be laalem :1no2:
çok şükür şu 29 yıllık hayatımda ben de defalarca şahit oldum buna da, inancımı yitirmedim :Saruboceq:
laalem, biliyorsun arada sana da söyledim başta, ben de mialt ve ilayda cem gibi ihtimal veriyordum aslında. yaşadıklarımız ne kadar inanılmaz şekilde benzese de, iş erkekte bitiyor biraz da (tabii ne kadar ellerinden gelen bir şey olabilir o ayrı konu). eşin hem karakteri hem yaşı, hayatta aldığı yol ile belki de bir çözüm yolu bulabilir. tabii çok geç kalınmamış, senin hala o yola çıkacak umudun ve enrjin kaldıysa Şeniz
Yorguncum,canım benim..
Bende kalmadı,belki de sorun burada..:çok üzgünüm:
O belki eskisinden çok daha iyi bir adam olacak..
Ama bende kalmadı maalesef..
Ben ben olmadıktan sonra ona ne hayrım olur ki?
Ahh canım ya..
Şimdi hayal kırıklığına uğratacağım seni maalesef..:çok üzgünüm:
Ben özlemedim,hasret çekmiyorum sanıyorsun sen di mi?
Geceleri yatamaz oldum.. Sabahları gözümü açınca onun eli,kolu,bacağını göremeyince üzerimde yastıklara vurdum..Banyodan çıktığımda sıhhatler öpücüğü vermeyecek diye banyo yaparken hep ağladım deliler gibi..senağlamasenağlama
Kocam benim pijamalarıma çok aşıktı o çook.. Onun en sevdiklerini giymiyorum hala,yazmak istemiyorum kötü oluyorum ama sürekli içimde kanayan zaten sadece onun nefesine olan özlem..
Üzgünüm dostum affet,utandırdım seni ama ölüyorum hasretten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?