Ektiklerimizi Ne Kadar Biçiyoruz?

imzamı atıyorum gülsümcüm sultancım...

ah be laalem, bu sözlerin beni bitiriyor, sana daha önce bahsettiğim, hani senin hakkında ilk fikir sahibi olduğum konusundan sonra bu olaydaki aşırı benzerlikler hala şaşırtıyor beni:1shok:

o kadar iyi anlatmışsın ki...

ilk mesajimi sadece senin ilk mesajini okuyarak yazdim...
ama bütün sayfalari okuyunca bir kac bir sey daha yazmak istedim...
cok ama cok dogru bir karar vermissin bence...
bende senin gibi düsünüyorum sevmek yetmiyor iste her sorunu cözmüyor... aci ama öyle....
ve okudukca senin ne kadar güclü oldugunu ve cinsilatif dedigi gibi kahraman oldugunu anladim...
kendimi senin yerine koydum ben gidebilirmiydim diye düsündüm durdum...
belkide kararsizlik huyumdandir ama bir türlü giderdim veya gidemezdim diyemedim...
tekrar baslamak, bir sans daha vermek cok kolay ama sonrasiyla basacikabilmek öyle kolay degil iste...
severken aileler yüzünden ayrilmayi cok iyi bilirim... teyzem yasadi ayni seyleri...
kendi evinde esinin annesi tarafindan hakeretlere ugramasi, asla gelin olarak görmemeleri ve evliligin üstüne düsürdükleri igrenc karanlik gölgeleri...
cok iyi anliyorum bu yüzden cok...
daha cok yeni hersey ama sen hergün her günes dogdugunda biraz daha iyi olacaksin...
gün gelecek günesini selamliyacaksin ve eminim o gün o kadarda uzak degil...
ayrica cok sanslisin ailen, dostlarin yaninda....
dilerim yüregine huzur degsin, dilerim aldigin her nefes icini ferahlatsin...

Canım benim..
Yine geldin dayanamadın di mi?:1hug:
İyi olacam inşallah..
O da iyi olsun inşallah..
Tek dileğim şu günler çabucak geçsin artık nolur..

Amin canım inşallah hepimiz huzurlu olalım..a.s.
Sözde ben hiç kararsız değilim diye geçinirdim be canım..
O kadar git geller yaşadım hatta hala yaşıyorum ki..
Çok zormuş çoook..:çok üzgünüm:
Ama zordur; güzel,doğru olan dedim kendime..
Başarmak zorundayım,kendi mutluluğum için mecburum asılmaya hayata..

yani bitti demek kolay ama gercekten bitirebilmek kolay degil...
umut ediyor insan, ihtimaller siralaniyor teker teker ama öbür yandada gercekler...
bende üc bucuk senedir bi iliskinin icinde cirpiniyorum ve her seferinde kararsizligima yeniliyorum... ve her seferinde sevmek yetmiyor diyip sevgimin, kalbimin dedigini yapiyorum...
ben senin basaracagina inaniyorum... cünkü sen kendini seven birisin ve bence cok önemli...

Çok mutlu ol sen inşallah canım...a.s.
Nolur iyi düşün taşın,öyle devam et yoluna.
Sevgili iken ayrılmak çok ayrı,aynı evin içinde nefes alırken biranda boşluğa düşmek çok farklıymış..:çok üzgünüm:
Yaşamadan bilmiyormuş insan..
Allahım da kimseye yaşatmasın inşallah..
Kendime olan sevgimden saygımdan çok Allahıma olan bağlılığım ayakta tutuyor beni.. Hep ona sığındım hep..
Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah..:Saruboceq:

cok sagol canim...
diyorum ya ben böyle zorlaniyorsam senin gel gitler yasaman cok normal....
ne zaman yolumu ayrip baska yöne sapsam nefesim kesiliyor o an anliyorum benim bütün yollarim ona cikiyor... ne bileyim dogru yanlis karismis durumda artik bende...
dogru allah kimseye yasatmasin...
bende Allaha siginirim hep ve dilerim Allahim sana herseyin hayirlisini nasip etsin...
yolunu acik, aydinlik etsin insallah...

Amin canım amin inşallah..
Hepimize güzel ve hayırlı bir ömür sunsun Rabbim inşallah..
Senin sorunlarını hiç bilmiyorum,tek diyebileceğim; çok iyi düşün,tart,öyle hareket et..:1hug:
Herşey hepimizin gönlünce olsun canım inşallah:Saruboceq:

insallah canim...
güzel günler görelim hep birlikte...

lalecim ektiklerimizi biçermiyiz bilmem ama,
herkes ettiğini çeker buna defalarca şahit oldum.

konuyu baştan sonuna okudum..diğer konularda yazmış olduğunuz mesajlardan az çok bi aşinalığım vardı size..

siz kararınızı vermişsiniz..ama bilmem niye içimden bi ses bitmeyeck diyor..ki hislerime oldukça güvenirim..belki bunu hissetmeme sebep hala çok içten sevgi dolu bi şekilde eşim..kocam...demeniz..bilmiyor..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

inanın ki aynı şeyleri lalee ye özelden ben yazacaktım.lale arkadaşımızın özel mesajı kapalı,bu yüzden yazamadım.
ama inanın bende bitmecek diyorum,aksi noktada hiçbir hissim yok.

bu kadar kalple ilgili bir konuda, kararı vermek için çok sabretmiş olsan bile, bir anda silip atman mümkün mü be laalem :1no2:

çok şükür şu 29 yıllık hayatımda ben de defalarca şahit oldum buna da, inancımı yitirmedim :Saruboceq:

inanın ki aynı şeyleri lalee ye özelden ben yazacaktım.lale arkadaşımızın özel mesajı kapalı,bu yüzden yazamadım.

laalem, biliyorsun arada sana da söyledim başta, ben de mialt ve ilayda cem gibi ihtimal veriyordum aslında. yaşadıklarımız ne kadar inanılmaz şekilde benzese de, iş erkekte bitiyor biraz da (tabii ne kadar ellerinden gelen bir şey olabilir o ayrı konu). eşin hem karakteri hem yaşı, hayatta aldığı yol ile belki de bir çözüm yolu bulabilir. tabii çok geç kalınmamış, senin hala o yola çıkacak umudun ve enrjin kaldıysa Şeniz

Çok teşekkürler arkadaşlarım..a.s.
Ama yine diyorum..
Büyük sözüme tövbe..
Ama benim için bitmiştir artık..

Yorguncum,canım benim..
Bende kalmadı,belki de sorun burada..:çok üzgünüm:
O belki eskisinden çok daha iyi bir adam olacak..
Ama bende kalmadı maalesef..
Ben ben olmadıktan sonra ona ne hayrım olur ki?

Yorguncum,canım benim..
Bende kalmadı,belki de sorun burada..:çok üzgünüm:
O belki eskisinden çok daha iyi bir adam olacak..
Ama bende kalmadı maalesef..
Ben ben olmadıktan sonra ona ne hayrım olur ki?

insanlar, özellikle de erkekler iş işten geçmeden akıllarını başlarına almayı öğrenecekler, aah ahh (sanaldan bari tüttürem dimi accık yerimseniben)

Ben sizin forumdaki yorumlarınızı,olaylara bakış açınızı çok farklı görüyorum.Ve ilk üye olduğumda ilk dikkatimi çeken insanlardan biriydiniz.Sıradan insanlardan farklıydınız.Ve hep imrendim size.Çünkü sizin yaptığınız bu davranışı bir çok insan yapamaz.Fedakarlık yaparak hayatlarını devam ettirirler.Ben sizin yerinizde olsam çok sevdiğim eşimden, sorun ondan kaynaklanmıyorsa ne olursa olsun ayrılmazdım.Herkese inat daha çok sarılırdım sevdiğime.Annesinide kendi haline bırakırdım.Muhattap olmazdım.Annesi kendine istediği gibi bir gelin bulabilir belki.Ama eşinizin bunu istemiş olmasıda gerekir.Eşiniz madem sizin yanınızda size destek oluyor neden onu yanlız bırakıyorsunuz.Sevgi bu olmamalı.27 günlük ayrılık dediniz demekki her günü sayıyorsunuz özlüyorsunuz.Bence bu evlilik bir şansı hakediyor.Eşinize bu iyiliği yapın.Evlilikler güllük gülüstanlık olmuyor malesef.Laale olmayı bir kenara bırakın ve eşinizin hayat arkadaşı olduğunuzu hatırlayın.Umarım mutlu günler çok yakındadır severek ayrılmazsınız.Aşk kazanır.

sadece ağlamak istiyorum senağlama
lalem bilmiyordum sanırım aynı şeyleri yaşayacağız:çok üzgünüm:
bende senin kadar cesaretli olabilecekmiyim ha
ben annemi istiyorum yasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…