Ektim ve tuhaf hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.320
5.357
723
Merhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey büyük bugüne kadar onlarla hiçbir derdim olmadı,ancak geçen yıl evlenen kaynımın eşi çok kıskanç ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya çalışıyor bir bakıyorsunuz gördüğü yerde kafasını çeviriyor.Çok kıskanç başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış :)
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve geçti (benim evime göre evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir sürü masraf yaptırdı yani evi gördü beğendi)
O sebeple kıskanç olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,görümcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dün bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gülücüklerle hiç anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga çıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor 😂
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.

not:paylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..

Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak 😅

Hay Allah yorumlarınızı çok da beğenirdim sizin. Neden kıskanılıyorum vs vs durumlarına girdiniz ki? Kabul etmeyin, gitmeyin, görüşmeyin, sosyal hesaplardan da çıkarırsanız taklit edilme olanağınız düşer, ne diyelim..

Birbirinizi sosyal medyada takip etmeseniz butun sorununuz cözülür.
Ayrica kiskanmasi daha dogrusu imrenmesi dogal degil mi? Bir gecede ev sattirip yenisini alabiliyorlarsa durumlari bir sekilde varmiş ki yapmişlar, kim evi hayati kötü olsun ister? Siz olsaniz yeni ev istemez miydiniz? Özenmesi doğal, belki yaşi kucuk ya da evlenene kadar pek bisey gormemistir, okumak istemesi de guzel bisey.

Onun disinda sosyal medyada devamli nezekat ve ahlak ögretmeni gibi söz paylasip duranlara ben de kılımdır ama dogrusu laf sokmak degil takip etmemektir, onu akil edemiyor ya da biyandan sinirlenip biyandan merak ediyordur. 😂

Durumları gizleyin ondan göremesin..Benimde ex ablam böyleydi.Ben kumru kuşlarını beslerdim senelerce,gelir kovalardı “hayvanları tembelliğe alıştırıyorsun” diye.Sonra ne mi oldu?Benim kumrulara sahip çıktı,sanki kendi alıştırmış gibi,yıllardır beslemiş sevmiş gibi bir imaj çizdi.Evindeki yemek takımları kahve fincanları falan hepsi kuş konseptli 🤣🤣🤣 motosiklete başlayacak diye de düşündüm ama yemedi sanırım 🤣🤣🤣

Birbirinizi sosyal medyada takip etmeseniz butun sorununuz cözülür.
Ayrica kiskanmasi da dogal bir gecede ev sattirip yenisini alabiliyorsa durumlari bir sekilde varmiş ki yapmişlar kim evi hayati kötü olsun ister? Siz olsaniz yeni ev istemez miydiniz? Özenmesi doğal, belki yaşi kucuk ya da evlenene kadar pek bisey gormemistir.

Onun disinda sosyal medyada devamli nezekat ve ahlak ögretmeni gibi söz paylasip duranlara ben de kılımdır ama dogrusu laf sokmak degil takip etmemek onu akil edemiyor ya da biyandan sinirlenip biyandan merak ediyordur. 😂
Yani benim de bi dayım var her saat başı ahlak üzerine bişeyler paylaşır 😀 bellidir de birine laf soktuğu 😀 ama benim kendi çekimim olan fotoğrafları paylaşırken cidden art niyetsiz paylaştığım sözler 🤷🏻‍♀️

Eltiler arası mesafe olması gerektiğine inanıyorum. Ben eltimin mikrodalga fırınına kokain koyup polise ihbar ettim. Daha sonra da kendisine temiz iç çamaşırı ve havlu götürdüm.

Sizin durumunuz bence eşya olayı değil sosyal statü olarak eltiniz kendini sizden aşağı görüyor. Belki siz meslek sahibi o değil ya da siz eğitimli o değil vs .. bir nevi kompleks bu. Ve böyle eşya, mesaj yemek gibi basit konulardan sizi vurmaya çalışıyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin. Ya kendi doğrularınız için başkalarına tahammül edeceksiniz ya da başkalarının doğruları için kendinize tahammül edeceksiniz. Seçim sizin.

Yani benim de bi dayım var her saat başı ahlak üzerine bişeyler paylaşır 😀 bellidir de birine laf soktuğu 😀 ama benim kendi çekimim olan fotoğrafları paylaşırken cidden art niyetsiz paylaştığım sözler 🤷🏻‍♀️

Yok ben de herşeyi laf sokma olarak ustume alindigimdan degil nebileyim bir gicik his geliyor o kişiye karsi, hani okurken "herseyi bir sen biliyorsun en ahlaklisin yeter be" 😂😂😂 diyesim geliyor ama demedim tabi, dedigim gibi takip etmiyorum bayadir o kisileri.

Hay Allah yorumlarınızı çok da beğenirdim sizin. Neden kıskanılıyorum vs vs durumlarına girdiniz ki? Kabul etmeyin, gitmeyin, görüşmeyin, sosyal hesaplardan da çıkarırsanız taklit edilme olanağınız düşer, ne diyelim..
Dengesizliği delirtti,yani benim paylaştığım şeylere öyle tuhaf yorumlar yapmasa zaten çok da umrumda değildi,hatta gururum okşanırdı,taklit etmesi,demek ki güzel giyiniyorum ya da evimi güzel dekore etmişim ki aynısını yapıyor falan 🙃 ama işte laf sokması paylaşımıma laf etmesi gerdi.

Kaldı mı yav foto altına özlü sözlü paylaşımlar, bende umursamazdım çünkü böylesi aşırı eğlenceli olayoor

herkes filozof oldu anam, herkes fotoğrafçı oldu, herkes şair oldu.
herkes saçma sapan bir fotoğraf çeker altına göğe bakalım yazar oldu.
komedi programı gibi.

Eltiler arası mesafe olması gerektiğine inanıyorum. Ben eltimin mikrodalga fırınına kokain koyup polise ihbar ettim. Daha sonra da kendisine temiz iç çamaşırı ve havlu götürdüm.

Sizin durumunuz bence eşya olayı değil sosyal statü olarak eltiniz kendini sizden aşağı görüyor. Belki siz meslek sahibi o değil ya da siz eğitimli o değil vs .. bir nevi kompleks bu. Ve böyle eşya, mesaj yemek gibi basit konulardan sizi vurmaya çalışıyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin. Ya kendi doğrularınız için başkalarına tahammül edeceksiniz ya da başkalarının doğruları için kendinize tahammül edeceksiniz. Seçim sizin.
Aynen dediğiniz gibi

herkes filozof oldu anam, herkes fotoğrafçı oldu, herkes şair oldu.
herkes saçma sapan bir fotoğraf çeker altına göğe bakalım yazar oldu.
komedi programı gibi.
Fotoğrafçıyım demedim,hobi olsun diye yapıyorum ve sevdiklerimi de paylaşıyorum. ben fotoğrafçıyım ya da çok kitap okudum filozofum da demedim 🤦‍♀️
Hem bişeylerle uğraşmak iyidir terapi gibi geliyor 😀
Keşke şansım olsa profesyonel dersler de alsam seviyorum 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X