- 25 Haziran 2010
- 5.319
- 5.356
- 723
Size cvp vermicem artıkYahu kadinin okul hayati neden sizi bu kadar ilgilendiriyor Allah aşkına.
Evlenince okumak istemis esi izin vermemis seceresini döktünüz kadinin burada ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size cvp vermicem artıkYahu kadinin okul hayati neden sizi bu kadar ilgilendiriyor Allah aşkına.
Evlenince okumak istemis esi izin vermemis seceresini döktünüz kadinin burada ya.
Mesela bir yat fotosu paylaşın inanıyorum yakında benim olacaksınEvet ben bir elti uzmanı olarak sizin eltiniz için geldimçok basit kışkırtacaksınız en sevdiğim elti türü sizinki kıskanıyor ve belli ediyor .zayıf noktası o. Kesinlikle paylaşımlara ara vermeyin. Mesela bir yat fotosu paylaşın inanıyorum yakında benim olacaksın
diye paylaşım yapın,sahip olacağınızı hayal bile etmesi onun uykularının kaçmasına sebeb. Onada cevap yazarsa neden olmasın istediğim herşey oluyor allah gönlüme göre veriyor diyin. Bir araya gelmek zorunda kalınca insanların sizi ne kadar sevdiğinden harika bir insan olduğunuzdan bahsedin durun. Sakın tartışmayın bu tip eltiler tartışmaya bayılır,bu tiplerin en befret ettikleri şey ezik yerine koyulmak , o laf söylerse sinir bozucu bir gülüş atın bu aralar sinirlerin bozuldu herhalde diye cevap verin ama hep onunla dalga geçer gibi gülün.o birşey anlatırken yanınızdaki birine dönüp,evinize yeni bir eşya alacakmış gibi uydurma şeyler anlatın.yada yanınızdaki kişinin telefon kabına bakın ay ne iğrenç hemen gidip bende aynından alacağım diye kahkaha atın.
![]()
E burda da 40 kere dediniz kadin hakli.Konumu okuyun kim “siz her konunuzda babam beni okuttu diyorsunuz” dediyse laflarınızı ona salın.
Soruma verdiği cevabi okudum ben de hâlâ anlayamadim ne alaka olduğunu.Ben sordum. Babalari okutanlar luks geliyormus ona ne alaka deynce bunu dedi. Ama ben hala ne alaka anlayamadim.
Konuyu genel anlamda anlamaya çalışıyorum. Bir labirentte gibiyiz. Ayni yerde dönüp duruyoruz.
Ya gercekte de boyle olsa![]()
Söz ?Mrs bana hala sozu yazmadın, onca yazıstık
Bence hangi sozu sorduğunu bilmeyi hakedıyorum?
Tmm o zamanSize cvp vermicem artık![]()
Evet, eltının bunu kime yazdın dedıgı soz?
---Size cvp vermicem artikSoruma verdiği cevabi okudum ben de hâlâ anlayamadim ne alaka olduğunu.Nötr oldugu eltisini zeki bulmadigi gibi bizi de bulmayacak birazdan.
1 yılda 12 ay olduğunu bilmeyen herkese Zeki değil derimSoruma verdiği cevabi okudum ben de hâlâ anlayamadim ne alaka olduğunu.Nötr oldugu eltisini zeki bulmadigi gibi bizi de bulmayacak birazdan.
Tamam da sen bilirkişi degilsin, sen bunu diyorsun diye o kadın aptal olmuyor.1 yılda 12 ay olduğunu bilmeyen herkese Zeki değil derim![]()
Bu zekayla alakali değildir yalniz bilgi eksikliğidir o da giderilir.1 yılda 12 ay olduğunu bilmeyen herkese Zeki değil derim![]()
Ben de elenmek istiyorumHanimlar bir sorar misiniz x ve h harfi olayi da havada kaldi. 12 ay mevzusu okey cepte ama x ve h ?