ben yaptım bugün,çok güzel oldu,sıvıları ölçtüm ama unu gözkararı kattım,bir arkadaş yırtılıyor hamur demiş,yağ bulaşınca yırtılıyor,ben daha yumuşak olsun diye un serpmeyeyim de yağla açayım dedim,ilk açtığım yırtıldı,unla devam edince sorun kalmadı,çok güzel pofuduk bişey oldu ama börek değil bence bu bir çeşit poaça.çok teşekkürler
Ben bu tarifi birde haşhaşlı denemek istiyorum,ama haşhaşlı iç harç nasıl hazırlanır bilmiyorum.nasıl haşhaş alıcam,nasıl hazırlıycam bana anlatabilirmisiniz.bir kez biryerde elaçması haşhaşlı börek yemiştim tadını unutamıyorum
libyana ablacım ben bugun yaptım görünüşü çok güzel yemek için sabırsızlanıyorum diyebilirim açılması da gerçekten çok kolay oldu resimleri ekleyebilirsem eklicem inşallah ellerine sağlık tarif için teşekkür ederizz:))
libyana tarif için çok teşekkürler. ne zamandır haşhaşla yapabileceğim bir tarif arıyordum. haşhaşlı yaptım tam istediğim gibi tel tel ayrıldı çok güzel oldu. komşumada verdim onlarda beğendiler.
Ben bu tarifi birde haşhaşlı denemek istiyorum,ama haşhaşlı iç harç nasıl hazırlanır bilmiyorum.nasıl haşhaş alıcam,nasıl hazırlıycam bana anlatabilirmisiniz.bir kez biryerde elaçması haşhaşlı börek yemiştim tadını unutamıyorum
Sağol canım,kolaymış,deneyeyim.soğanla kavurabilirim de belki,sanki benim yediğimde kavrulmuş bol soğan vardı.haşhaşı kekte çok kullanırım ama börekte cesaret edemedim nedense,bizde hiç bilinmez haşhaş