Börekler El Açması Kolay Börek (Resimli)

bu hafta izindeyim ve mutlaka yapacam ellerine sağlık zaten senin imzanı gördüğüm hangi tarif olursa olsun mutlaka güzel oluyor bunuda deneyip yapacam

canım ellerine sağlık dün bende yaptım ve çok güzel olduuu paylaşım için çok teşekkür ederinmmm

Börek hayatımda yaptığım ve yediğim en güzel börek oldu teşekkürler Libyanacım

bu böreği bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo
ilk kez hamur açma işine bu tarifle başladım

Börek hayatımda yaptığım ve yediğim en güzel börek oldu teşekkürler Libyanacım
Ellerine sağlık güzelim : )
Asıl ben teşekkür ederim ,deneyip yorumlarını esirgemediğin için..

bu böreği bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo
ilk kez hamur açma işine bu tarifle başladım

Ellerine sağlık arkadaşım,evet ben de ısrarla hatırlatmak isterim ki hakikaten hamuru çok güzel oluyor son derece basit ve sizi hiç üzmeden şekil alıyor..
Herkes rahatlıkla yapabilir..

lmaz: şimdi ben kendime kızmayımda kim kızsın libyanacım yani senin sıkı bi takipçin olmasan neyse diycem de her misafirim geldiğinde bile açar önce senin tariflerine bakalım kaydirigubbakcemile ama ben bu tarifi nasıl kaçırmışım hayret ediyorum kendime alsanaalsanasmile üstelik bu kadar güzel bu kadar kolayken çok kızdım çıkkk kendime ellerine sağlık bitanem şuan diyetteyim ama en yakın zamanda yapıp hatta hafta sonu bile olabilir eşime ve annemlere denettiricem çok sağıl canım benim emeğine ellerine sağlık a.s.

Oyy:1hug:
Tatlı İkraa'nın cici annesi..

Bazen bana da oluyorhihoyyyt Geç olsun güç olmasın , nasip meselesi..

Afiyet olsun , çok sağol canım..

İyi diyetler bu arada:hulya:

Afiyet olsun,eksik olmayın arkadaşlar.
Mutlaka deneyin derim,çok leziz bir börek , en güzel yanı çok basit olması.
Sevgi ile..

libyana dün yaptım ben tarifi yarı malzeme kullandım . tadı geyet güzel ama şekli pek beceremedim gibi.
açıyorum ama ortada sağdan soldan yırtılıyor. :çok üzgünüm:
acaba az un katmış olabilirmiyim.
içi seninki gibi pufur pufur görünmüyordu çok fazla.
zaten ben hamur işi yapma özürlüyüm ayrıca belirtiyim dedim :2:

Gülüm merhaba..Bu tarifle hamurun inanılmaz basit ve rahat açılması gerekiyor..
Garanti.Ben de defaatle,farklı farklı tariflerle hamur açtım,denedim ilk zamanlar.Hiç biri bu kadar kolay olmadı..Mutfağa yeni yeni ısına arkadaşlarıma,kardeşlerime de şiddetle tavsiye ediyorum bu hamuru,çok cici oluyor.Yırtılması,bozulması,dağılması,tarif birebir uygulandığında,çok zor.Belki şekil verirken zorlamış olabilirsin.
Estağfurullah tatlısı,beceremedim diye düşünme,bazen hepimizin başına geliyor,istersen bir daha denediğinde böyle değil de ufak ufak koparıp,yuvarla,yahut midye şekli ver,seni üzmesin..
Hayırlı ramazanlar..
Belki ölçülerde oynama yaptığınız için,öyle olmuştur..

sabah sabah iştahım açıldı iftara çok varmafoldumben

a.s.

valla malzemeleri ayni sekilde 200ml kullandim bende cok civik bi hamur oldu. dolayisiyla biraz daha un kattim bu seferde cok sert oldu. hicte kolay acilmadi bizde mi bi sorun var ki. yapmayi cok istiyorum.
size bir öneri sunucam belki üzerine düsünmek istersiniz. neden videolu bir paylasim dusunmuyor sunuz? böylelikle bizde görmüs oluruz canli canli nasil yapilmasi gerektigini?

yaptım yaptımbunuda denedım..

sütüm yoktu sadece onun yerıne su koydum

yumuşacıktı tadı guzel..kardeşim poğaçaya bnzettı boreğin tadını..

sağol libyana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…