El Ayak Havlusu Takımı

çok şık olmuş ellerine emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler

Bu çalışmayı bitirmek 2 aynımı aldı.. aman temellikten sanmayın zira araya giren işleri göruyorsunuz :)

Ooh bitti sonunda ve bende gururla yayına alıyorum. hatta kendimi azıcık şımartacam musadenizle :)) beyaz uzerine gumuş bu kadar mı yakışır yaa... meğerse o pulları tek tek işlemek ne buyuk maharetmiş ne buyuk sabırmış... (ama kendim kaşındım. git al hazırını tak demi.. ama yoook illa kendin yapacan al işte uğraşırsın böyle )

şaka bi yana yoruldum ama değdi demi :) ne dersiniz?

sdc13829.jpg

sdc13827.jpg

sdc13820.jpg

gelde şimdi o havluları kullan ilk denemeye ragmen çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile2

Bu havluların swarovski taşlı,fransız dantelli,incili olan modellerinide görmüştüm.
Kullanılırmı bilememzemuszemus
Çok şık oluyo gerçekten.
Ellerinize sağlık kardeşiniz çok şanslı:nazar:

Bu havluların swarovski taşlı,fransız dantelli,incili olan modellerinide görmüştüm.
Kullanılırmı bilememzemuszemus
Çok şık oluyo gerçekten.
Ellerinize sağlık kardeşiniz çok şanslı:nazar:

amanınnnnnnn akannehir swarovski taşlı,fransız dantelli,incili modelmi akannehir
deli damarıma takıldı, aklıma soktun iyimi yapsammı acep fisfisfis

çok güzelllll olmuş özellikle 2.e bayıldım bende yapıcam kardeşimin çeyizine ama o pullarlamı süslenmiş anlayamadım da:(

çok güzelllll olmuş özellikle 2.e bayıldım bende yapıcam kardeşimin çeyizine ama o pullarlamı süslenmiş anlayamadım da:(

teşekkurler canımcım
minicik pullar var ben tek tek iğneyle işleyerek yaptım. uğraşamam dersen bu pulların biraz daha buyuklerini şerit halinde satıyorlar onlarla daha kolay yapılır, yanlız pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. benim kullandığım çok minik olduğu için havlunun içine gömuluyor ayağa batma olasılığı pek yok ama diğeri öyle değil.

çok teşekkür ederim cnm senin kullandığın puldan yapıcam dediğin gibi ayağa batma riski olur büyüklerde birazda çeyizlik olunca insan daha bi özenerek yapıor...))

çok teşekkür ederim cnm senin kullandığın puldan yapıcam dediğin gibi ayağa batma riski olur büyüklerde birazda çeyizlik olunca insan daha bi özenerek yapıor...))

öyle ise kolay gelsin şimdiden canım
bitirdiğinde bizimle paylaşmayı unutma opuyorumnanaktan

vvvvoooovvv süper olmuşlar:lepi:
ellerine sağlık ben onu şu ütüyle yapışan taşlar varya onlardan sandım hatta nerden aldın ki acaba fln diyecektim bende başka şeyler için aramıştımda bulamamıştım
pullarla tek tek işlemek sabrına hayranım valla....

vvvvoooovvv süper olmuşlar:lepi:
ellerine sağlık ben onu şu ütüyle yapışan taşlar varya onlardan sandım hatta nerden aldın ki acaba fln diyecektim bende başka şeyler için aramıştımda bulamamıştım
pullarla tek tek işlemek sabrına hayranım valla....

teşekkurler canım
pullar minik olduğu için uzaktan bakınca gerçektende taş gibi duruyorlar
istanbuldaysan o yapıştırma taşları merterde bulabilirsin
istediğin desenin resmini bırakıyorsun onlar bi iki gunde hazırlayıp teslim ediyorlar. tabi hazır desenlerde var. bide buyuk hobi mağzalarında görmuştüm yapıştırma kalıplarını fakat desenler çok hoşuma gitmedi ve çok pahalı geldi gözume

Back
X