EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Kizlar herkes boy kilo hedef kilosunu yazsa
Kim ne durumda bilebiliriz
Pazartesi bildirim gunu yapalim haftalik takip yapalim birinciii seceliiim ne dersiniz
bence süper bir fikir, hemde daha çok gaza geliriz........ben hemen yazim, benim boyum 1,58--kilom 69,5 idi, biraz önce tekrar tartıldım şuan 68,3 olmuşum, bir sonraki pazartesi günü durumu tekrar yazarım

bence süper bir fikir, hemde daha çok gaza geliriz........ben hemen yazim, benim boyum 1,58--kilom 69,5 idi, biraz önce tekrar tartıldım şuan 68,3 olmuşum, bir sonraki pazartesi günü durumu tekrar yazarım
birde şunuda yapalım bence mesela bir önceki gün neler yediğimizi ve keşke şunu yemeseydimde, şunu yapsaydım diye kilo vermek konusunda yaptığımız hataları yazalım, yani kendimizi eleştirelimki, bir daha yapmamaya özen gösterelim
mesela ben dün akşam büyük bir kurabiye yedim, halbuki kuralımız, az yedim ve doydum demekti, ayrıca kurabiye çok kolorili bir ısırık yeterdi ve akşam saat 9,30'da yedim, bu da bir hata, çünkü yatmaya yakın yememek lazımdı....yazıklar olsun bana :)))))))))))))

Slm kızlar iyiki beni davet ettiniz kaç gündür dikkat etmedim tipinin kapanışı na çok üzüldüm tüm iyiki varsınız

Sl kizlar.ne yapalim dersniz ben varim.
Sabahtan anneme koye kahvaltiya gittik.saat 11-12yi buldu.cokguzel yedim canlar.sonra ikindi biraz üzüm.saat 7de 6-7 tane lokma.cevizden kücüktüler.bi de mısır patlakli form kraker.o 115 kaloriydi.bugun böyle oldu artik.su anda acliktan ölüyorum.ama yemek yok.

Slm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim ekmek
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates salata

heyhat 75 kilodan 21 kiloya indin dopingindeki arkadaşlara, özel mesaj göndersende, onlarında haberi olsa el ele birlikte sağlıkla kilo veriyoruz dopinginden, şuanki patron sen olduğun için söyledim :) ben işte çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor

kızlar devam ediyorum, bazen kurallara uymayı ihmal etsemde, kendimi toplamaya çalışıyorum, bu benim ikinci haftam olacak, bakalım 2. haftada kaç kilo vereceğim, 1. haftada 1200 vermiştim. görüşürüz

kızlar devam ediyorum, bazen kurallara uymayı ihmal etsemde, kendimi toplamaya çalışıyorum, bu benim ikinci haftam olacak, bakalım 2. haftada kaç kilo vereceğim, 1. haftada 1200 vermiştim. görüşürüz
bu arada haftada bir tartılmak mantıklı bence, çünkü hergün tartılınca vücut bazen ödem yapıyor, bazen kendini beklemeye alıyor, bu defa panik olup, kilo vermediğimizi düşünerek, pes edebiliyoruz.

Tatlim ben topigi acarken kendim icin degil bizim eski topikteki arkadaslarla bagimiz kopmasin diye actim.kim kime haber vermek isterse versin ki birlikten kuvvet dogar.herkeş gelsin.
Bir kismina haber verdim.yine haber vermeye calisirim canim.

Sabah 1 hasl.yumurta.
Çökelekli domatesli salata
4 zeytin
1 dilim ekmek
Bi deutanarak söylüyorum oğluştan artan biraz patates kizartmasi.

Tatlim ben topigi acarken kendim icin degil bizim eski topikteki arkadaslarla bagimiz kopmasin diye actim.kim kime haber vermek isterse versin ki birlikten kuvvet dogar.herkeş gelsin.
Bir kismina haber verdim.yine haber vermeye calisirim canim.
tşk arkadaşım

Slm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim ekmek
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates salata

Slm ara 2 meyve
öğlen
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 porsiyon tavuk haşlama
haşlama yarım patates

Merhaba kızlar, sonunda katılabildim. İşler biraz yoğun geçiyor o yüzden fırsat buldukça yazacağım ama her gün mutlaka yazmaya özen göstereceğim ve bildirim günlerini kaçırmayacağım. Biraz kendimden bahsedeyim. 97 kiloydum 1,5 ay önce. Tanıdıklarım ve annem vasıtasıyla ve önerisiyle bir diyetisyene gittim ve çok memnun kaldım verdiği listeden. Geçen hafta kontrole gittim 92.5 e düşmüşüm. Hiç aç kalmadım listeme uyduğum sürece. Son bir haftadır baya kaçırdım çekirdekler kolalar ekmek arası ürünler ama bugün toparlıyorum listem değişti çünkü ona devam edeceğim bir ay. Fikir olması açısından paylaşırım listemi ancak benim tahlil sonuçlarıma göre yazdı listeyi. Mesela kahve kesinlikle yasak bana türk kahvesi bile içemiyorum bana kilo yapıyormuş basen ve kol bölgeme. Çok kahve içerdim bir ay boyunca içmedim. Özetleyecek olursam şuanki kilom 92.5 hedef kilom 57 ama tabi öncelikli hedefim 85. Adım adım yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin istiyorum. Listemi de ekliyeyim incelersiniz. Bazen yazanlardan daha az yediğim oldu ama ona rağmen 1 ayda 5 kilo gitti hiç aç kalmadım doysam da yazanları yemeye çalıştım bazı günlerde canım bişey istemediği için yemediğim de oldu ama %90 uydum listeme.

heyhat sen nezaman başladın, kaçtan kaça düştün anlatsana

Canim ben 19 Temmuzda 67 ile basladim.31 Agustos sabahi itibariyle 63.7im.yani 3.3kilo gitmis.
Öyle cok sıkı bi diyet uygulamiyorum.abarttigim zaman birkac gün sıkıyorum.spor yapamiyorum acikcasi.bazen tarcinli su ictim.bazen yesil cay.ama en önemlisi aksam az yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…