bence süper bir fikir, hemde daha çok gaza geliriz........ben hemen yazim, benim boyum 1,58--kilom 69,5 idi, biraz önce tekrar tartıldım şuan 68,3 olmuşum, bir sonraki pazartesi günü durumu tekrar yazarımKizlar herkes boy kilo hedef kilosunu yazsa
Kim ne durumda bilebiliriz
Pazartesi bildirim gunu yapalim haftalik takip yapalim birinciii seceliiim ne dersiniz
birde şunuda yapalım bence mesela bir önceki gün neler yediğimizi ve keşke şunu yemeseydimde, şunu yapsaydım diye kilo vermek konusunda yaptığımız hataları yazalım, yani kendimizi eleştirelimki, bir daha yapmamaya özen gösterelimbence süper bir fikir, hemde daha çok gaza geliriz........ben hemen yazim, benim boyum 1,58--kilom 69,5 idi, biraz önce tekrar tartıldım şuan 68,3 olmuşum, bir sonraki pazartesi günü durumu tekrar yazarım
heyhat 75 kilodan 21 kiloya indin dopingindeki arkadaşlara, özel mesaj göndersende, onlarında haberi olsa el ele birlikte sağlıkla kilo veriyoruz dopinginden, şuanki patron sen olduğun için söyledim :) ben işte çalışıyorum o kadar zamanım olmuyorSl kizlar.ne yapalim dersniz ben varim.
Sabahtan anneme koye kahvaltiya gittik.saat 11-12yi buldu.cokguzel yedim canlar.sonra ikindi biraz üzüm.saat 7de 6-7 tane lokma.cevizden kücüktüler.bi de mısır patlakli form kraker.o 115 kaloriydi.bugun böyle oldu artik.su anda acliktan ölüyorum.ama yemek yok.
bu arada haftada bir tartılmak mantıklı bence, çünkü hergün tartılınca vücut bazen ödem yapıyor, bazen kendini beklemeye alıyor, bu defa panik olup, kilo vermediğimizi düşünerek, pes edebiliyoruz.kızlar devam ediyorum, bazen kurallara uymayı ihmal etsemde, kendimi toplamaya çalışıyorum, bu benim ikinci haftam olacak, bakalım 2. haftada kaç kilo vereceğim, 1. haftada 1200 vermiştim. görüşürüz
tuba ne zaman başladığını ve zaman zaman ne kadar verdiğini yazmayı unutma :))) başarılarSlm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim ekmek
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates salata
Tatlim ben topigi acarken kendim icin degil bizim eski topikteki arkadaslarla bagimiz kopmasin diye actim.kim kime haber vermek isterse versin ki birlikten kuvvet dogar.herkeş gelsin.heyhat 75 kilodan 21 kiloya indin dopingindeki arkadaşlara, özel mesaj göndersende, onlarında haberi olsa el ele birlikte sağlıkla kilo veriyoruz dopinginden, şuanki patron sen olduğun için söyledim :) ben işte çalışıyorum o kadar zamanım olmuyor
tşk arkadaşımTatlim ben topigi acarken kendim icin degil bizim eski topikteki arkadaslarla bagimiz kopmasin diye actim.kim kime haber vermek isterse versin ki birlikten kuvvet dogar.herkeş gelsin.
Bir kismina haber verdim.yine haber vermeye calisirim canim.
heyhat sen nezaman başladın, kaçtan kaça düştün anlatsanatşk arkadaşım
Sağol canım benim başlama tarihim bugün olsun yazarım canımtuba ne zaman başladığını ve zaman zaman ne kadar verdiğini yazmayı unutma :))) başarılar
heyhat sen nezaman başladın, kaçtan kaça düştün anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?