EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

kızlar tam gaz devam, benim salı günü ikinci haftam doluyor. salı günü kaç kilo olduğumu yazacağım, bende merakla bekliyorum

heyhat ben her günün sonunda kendime öz eleştiri yapıyorum, mesela akşam makarnayı biraz fazla kaçırmışım, sonra parka gittik, çocuklar dondurma istedi, dondurmanın bana fazla geleceğini bile bile yedim, sonra çok pişman oldum ama inş. birdaha yapmam, ya herşeyden az, bol hareket, akşam yememe...bitti.........ama 3,3 kilo vermen bile bence senin azimli olduğunu gösteriyor. başaracağına inanıyorum, umarım bende başarırım, birbirimize destek ve el ele olmaya devam

Canim tabi kilo olarak 3 kg tabiki süper ama insan hemen hepsi gitsin istiyor.onun icin de fazla sıkmak lazım.neyse buna sükür diyelim artik.bugün okul basladi.klasik kahvaltimiz vardi okulda.simitleri yuvarladim.peynir zeytin domates yaninda.üstüne de tahinli cöreklerden bir parca yedim.ama aksama kadar.bir karpuz ara öğün ve aksama yogurt planim var.bakalim.

Dün ikindi közlenmis patlican biber ve biraz da yoğurtlu patates haslamasi.ama üzeri soslu.
Aksam ise annemlerdeydik.balik kizartma.salata.bir iki dilim ekmek.yani aksam kacti.sabah.63.8dim.+100gr geri geldi.
Yedigin an geri aliyorsun.birkac gün protein destekli besleneyim bari

Slm kızlar sabah
3 dilim ekmek
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates
ara
2 hurma çok az kuru meyve
öğlen
3 köfte
3 dilim ekmek
1 kase yayla çorbası
1.5 muz
3 dilim ekmek
5 zeytin
Ara
2 ceviz
tarçınlı elma

slm kızlar, ben burdayım, bugün canım çok tatlı istiyor ama bakalım nasıl geceçek :))))
tarçınlı su ,süt ic.bazilari elmanin uzerine tarcin serpip yiyor ben denemedim.ama tarcinli su harika.kaynamis suyu cubuk tarcinin uzerine dök demlensin yudum yudum ic.süper oluyor.

Kizlar ben de 63.8e takildim yaaaa.cok sıkamıyorum.sinir oldum.

Sabah:hasl. Yumurta
1domates salatalik
Kk peynir
1dilim ekmek ama büyük dilm.

Öglen:1 porsiyondan fazla taxe fasulye
Cacik yarim kase
1 büyk dilm ekmek.

Aksama misafir var.insallah az kaloriyle kapatabilirim.

Süpersin canım aynı kilodan baslamisiz keşke ben de 63 olsam en son 67 idim ama araya tatil girdi hala memleketteyim 2 hafta daha yaptığım tek şey herşeyden az yemeye çalışıyorum tartı yok burada dönüşte bakalım kaç çıkacağım ya inş 65 falan çıkarim razıyım

Canım menün iyi hedef kaç

Merhaba arkadaslar ben de katilmak istiyorum araniza... 21hazirandan beri sadece beslenme duzenimi degistrerek 4 kilo verdim bu hafta da evde dans etmeye basladim daha 7.5 kilo vermek iatyorum ideal bedenim icin...

KIZLAR KSUURA BAKMAYIN NETIM YOKTU VE DIYETISYENE GITTIM TAM 2.5 KILO YAG YAKMISIM VE 1.5 KILO KAS YAPMISIM DOKTORUM OKULUN NE ZAMAN ACILDIGINI SORDU VE 20 GUN DIYINCE 15 GUNLUK SIKI BIR DIYET VERIM BI 3 5 KILO VER DEDI ILK GUNUMDU BUGUN SANSIMA CUMA EN ZOR GUNMUS 7 GUNLUK BIR LISTE 2 HAFTA UYGULUCAM USTUNE 10.000 ADIM ATIYORUM HER GUN 2 HAFTA SONRA 55 INSALLAH VERMEM GEREKEN YAG 4.7 KILO KALDI KIZLAR bugun sabah 1 dilim yumurtali ekmek yedim yaninada bir dilim peynir arada soda ictim sonra yine arada sekersiz kahve icyim aksam da semizotlu yogurtlu salata yaninada yarim domates yedim aksamki aramda sut vardi ama ben elma yiyip gunu kapattim gorundugu gibi biraz zor ama isteyince oluyor

mrh, 10000adım yaklaşık 1,5 saat yürüyüş demek hesaplarıma göre, bu arada öğlen birşey yemiyormusun ? birde hani bizim sloganımız az ama herşeyden yemekti :))))) ben birinci hafta 69,5ten 68,4 e inmişim, salı günü ikinci haftam dolacak bakalım kaç çıkacağım, ya herşey boğazda bitiyor, eğer az yersek ve bol hareket edersek vereceğimize inanıyorum, sanada başarılar, bu arada kaç kilosun, ne kadar süre de kaça inmişsin ve hedefin ne ? herkese sevgiler........

Merhaba arkadaslar ben de katilmak istiyorum araniza... 21hazirandan beri sadece beslenme duzenimi degistrerek 4 kilo verdim bu hafta da evde dans etmeye basladim daha 7.5 kilo vermek iatyorum ideal bedenim icin...
aramıza hoş geldin, beslenme düzeninde neleri değiştirdin, kilon vs..bilgi verirmisin

Canım menün iyi hedef kaç
devam canım, bence haftada bir tartılmak kilo vermekte etkili, çünkü hergün tartılınca, bazen bakıyorsun kilo vermişsin, bazen bakıyorsun durmuş, yada kilo almış görünüyorsun ve yelkenleri suya indiriyorsun, ama 1 haftalık hedef koyunca bazen çok kaçırsanda, ertesi gün kendini hemen toparlıyorsun, çünkü 1 hafta sonraki kilonu merak ediyorsun...bilmiyorum ama ben öyle bir kanıya vardım....bizlerin en büyük problemi, devam etmemek uzun süre, devam edeceğiz inş....güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşlar lütfen ara ara siteye girelim, birbirimizi kilo verme yönünde teşvik edelim, herkes yaşı, boyu, kilosu, ne kadar sürede kaç kiloyu nasıl verdiğini, hedefini yazsın en önemlisi KİLO VERMEDE EN ETKİLİ ŞEYLERİ ANLATSIN, mesela spor olabilir, çaylar ne bilim aklınıza gelen herşeyyyyy durmak yokkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…