El Fali

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Kizlar , el fali bileniniz varmi ? :KK49:
Burdan el falina bakabilceklere bende tarot bakiyorum . :KK50:
Edit : kizlar el fali bilenimiz yok heralde kahve fali bakanda bana yazabilir :-)

Son düzenleme:
image.webp
image.webp
image.webp

taam hadi iki üç sallayayım. tamamen sallama ama.

Öhöm.
Hamile biri var sanki, yakınında, karnı burnunda sayılır, çok kısa zaman içinde doğum yapacak gibi, riskli bir gebelik geçirmiş olabiilir bebeğini kaybetme korkusuyla, fakat sağlıklı, önü açık bir şekilde doğacak bebek.
Sen hafif zayıf yapılı falan mısın, senden daha iri yapılı ve uzun saçlı bir kadın var, seni boğuyor. Çok üstüne geliyor yani, ve niyeti çok da iyi değil. Zarar vermek istiyor, bu kadınla ilgili bir haber alacaksın birkaç hafta sonra.
Sana ve çevrendekilere kol knat geren bir adamm var, sizi korumaya çalışıyor, fakat ısrarla peşini bırakmayan ve onu suistimal eden biri geziyor peşinde bu adamın. Kendisi de memnun değil fakat kıramadığı için kurtulamıyor peşindeki yalakadan. Fakat başına bir iş gelmeden kurtulsa iyi olur.
Efe isminde herhangi birini tanıyorsanız, bu kişiarkasını kollamalı, onu itmeye hazır insanlar var ardında.
Yakınında cinsiyeti erkek olan, zayıf yapılı olan bir insanın sırtında taşıyamadığı bir yük var, altında eziliyor, bu yük her ne ise aynaya bakamayacak kadar utandığı birşey. . Bunu fark edip ona yardım etmelisin, bi bak çevrende böyle biri var mı, sana da faydası olacak, ikinizin de dertleri buharlaşıp gidecek.
senden yaşça küçük bir kardeş yeğen kuzen vs varsa, bir sınava hazırlanan vs. önleri kapalı, hazırlandıkları şey her ne ise istedikleri sonuca ulaşmayacak. en azından bu denemede.
yakın zamanda kaybettiğin ve aradığın bir şey olursa / olduysa, onu kısa zamanda bulacaksın / buldun.
genel olarak ise, sıkıntıların yavaş yavaş bir çözülme evresinde,
Bir süre önce daha sıkıntılıymışsın ve sıkıntılarının bir kısmı çözüme kavuşmuş, daha bi rahatlamışsın. Devamı da gelecek bunun, sabretmen gerekiyor.
Eğer varsa aşk / evlilik hayatın bir miktar sıkıntılı geçiyor olabilir, fakat o da biraz daha rahatlayacak birkaç aya. Eğer şu an hiç yoksa, 6 aydan önce herhangi bir kısmet göremedim.
böğürt'den bu kadarr :)

Back
X