- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
deneyen bulsam 3-5 taneTakipteyim
Çıkar birazdandeneyen bulsam 3-5 tane
kısmet :)Çıkar birazdan
Merhabalar :) bende merak ettim adet günüme yakın bende deneyeceğim ama korkuyorum da birşey olursa diye kısmet :)
adete kaç gün var canım? ya ben ilişkide sorun olmuyosa vajinal muayene de bişe olmuyosa bunda da olacağını sanmam canımMerhabalar :) bende merak ettim adet günüme yakın bende deneyeceğim ama korkuyorum da birşey olursa diye 
Aslında doğru yeri gelince bazı doktorlar elle muayene ediyorlarmış onu da aklıma getiriyorum bakalım adete daha cok var cnm 31 yada 1 gibiadete kaç gün var canım? ya ben ilişkide sorun olmuyosa vajinal muayene de bişe olmuyosa bunda da olacağını sanmam canım
yumurtlama zamanına girmek üzeresin ozaman iyi değerlendir canım..Aslında doğru yeri gelince bazı doktorlar elle muayene ediyorlarmış onu da aklıma getiriyorum bakalım adete daha cok var cnm 31 yada 1 gibi
sen deneme kuzucum :)Denesemmi acaba dedim bi an:))
sen deneme kuzucum :)
Nasıl yani elle muayene edince ele yumuşak birşey gelince ve de yukarı da olunca yumurtlama zamanı mı oluyor o zmn ilk işim kendimi muayene etmek ve değerlendirmek cok sagol cnm :)yumurtlama zamanına girmek üzeresin ozaman iyi değerlendir canım..
bu ara da yumurtlama zamanı da tespit ediliyo bu yöntemle eğerki cook yukarda dokunduğun şey bide yumuşacık olunca yumurtlama zamanı oluyo :)
düşündüm ben de bi bu eksikti dedim içim el vermedi denedimzaten bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı.
Aynen cnm ama insan herşeyi yapmak istiyor bi umut işte :)zaten bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı.
canım cok kaygan ve yumuşak balon gbi bişe olacak elini çektiğinde akıntının uzamasından da anlarsın zatenNasıl yani elle muayene edince ele yumuşak birşey gelince ve de yukarı da olunca yumurtlama zamanı mı oluyor o zmn ilk işim kendimi muayene etmek ve değerlendirmek cok sagol cnm :)
Oyyy kuzummm beniimmm yaaaadüşündüm ben de bi bu eksikti dedim içim el vermedi denedimbiz ki idrara limon sıkanı mı dersin, karbonat testi mi dersin, kanlı idrar testi mi dersin neler neler görmedik bu en azından tıp ta bi süre denenmiş bişe kendimi avuturken ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?