el ile gebelik testi sonuc alanlar

Okumustum onun dedigini. Hamile degilken hamileyim sanip umutlanmistim ama alakasi yok bosuna prmak attiginizla kaliyosunuz :) suan hamileyim denemedim bile bidaha. 10gun bkleyip test ypmak dha mntikli :)

sonuç noldu peki :)

Aynen cnm ama insan herşeyi yapmak istiyor bi umut işte :)

valla bilemiyorum ya. hayır kendimden korkuyorum hazır başlamışken takılayım kendi kendime diyebilirim :)

birde bu muayeneyi yaparken eşinize yakalandığınızı düşünsenize :)
eskiden bir program vardı 1kadın1 erkek diye. orada zeynonun el ile göğüs muayenesi yaptığı bir bölüm vardı. şuan o canlanıyor gözümde :))

hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesin eşine yakalanınca da sonunun kötü bitme ihtimali yok o durumun eşin de nasiplenir

sonuç mu hamileyim diyor parmak testi :) :)

Hiç düşünmek bile istemiyorum cnm rezillik olur :)

hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesin eşine yakalanınca da sonunun kötü bitme ihtimali yok o durumun eşin de nasiplenir

neyse iyi yanından bakalım. kanla idrar karıştırmaktansa bu zevkli bir test olabilir. eşime anlatsam sanırım ben test ederim seni gel bi der bugün çok güldüm bu forumda. ofisin kalanı kafayı yediğimi filan sanıyordur sanırım...

adamları çocuk için kullanmıyoz mu sanki yumurtlama zamanım gel aşkım doktor şu gün dedi gel aşkım bi de bunu denesin hem bence başkasının denemesi daha mantıklı biz hissetmek istediğimiz gibi yorumlarız her şeyi cünkü biz kadınlar hafif şizofrenik şeyleriz ne de olsa

Aynen ya

bu arada şakası bir yana umarım hamilesindir Nekadarcilekbirhayat..

ama sen yinede hem bizim hemde kendi ruh sağlığının iyiliğin için birde kan testi yaptır :) yalnız testi yaptırırken kimseye kendimi parmakladım hamile çıktım deme. vallahi kapatırlar bizi bir yere topluca bizimde başımızı yakarsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…