- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Ayyy heyecan yaptım ya :) tmm cnm suan evde değilim eve gidince ilk iş muayenecanım cok kaygan ve yumuşak balon gbi bişe olacak elini çektiğinde akıntının uzamasından da anlarsın zaten
Okumustum onun dedigini. Hamile degilken hamileyim sanip umutlanmistim ama alakasi yok bosuna prmak attiginizla kaliyosunuz :) suan hamileyim denemedim bile bidaha. 10gun bkleyip test ypmak dha mntikli :)
"Eski bir konudan alıntıdır..."
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina girişe yakın bi yerde sert bisey gelirse(burun ucu sertliğinde) bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa ya da rahmi yukarda ama dudak kıvamında bişeye (rahim ağzı -serviks ) dokunuyorsa hamile demekmis...
deneyen var mı merak ediyorum ya da deneyip görelim hadi
haber ver canım :)Ayyy heyecan yaptım ya :) tmm cnm suan evde değilim eve gidince ilk iş muayene
Tmm cnm :)haber ver canım :)
hahahaaa çaresizlik ve aşırı arzulamanın ürünü bunlar hepOyyy kuzummm beniimmm yaaaa
canım battankaç gün önce yapıp hamile sandın kendiniOkumustum onun dedigini. Hamile degilken hamileyim sanip umutlanmistim ama alakasi yok bosuna prmak attiginizla kaliyosunuz :) suan hamileyim denemedim bile bidaha. 10gun bkleyip test ypmak dha mntikli :)
düşündüm ben de bi bu eksikti dedim içim el vermedi denedimbiz ki idrara limon sıkanı mı dersin, karbonat testi mi dersin, kanlı idrar testi mi dersin neler neler görmedik bu en azından tıp ta bi süre denenmiş bişe kendimi avuturken ben
Aynen cnm ama insan herşeyi yapmak istiyor bi umut işte :)
hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesinsonuç noldu peki :)
valla bilemiyorum ya. hayır kendimden korkuyorum hazır başlamışken takılayım kendi kendime diyebilirim :)
birde bu muayeneyi yaparken eşinize yakalandığınızı düşünsenize :)
eskiden bir program vardı 1kadın1 erkek diye. orada zeynonun el ile göğüs muayenesi yaptığı bir bölüm vardı. şuan o canlanıyor gözümde :))
zaten bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı.
sonuç mu hamileyim diyor parmak testi :) :)sonuç noldu peki :)
valla bilemiyorum ya. hayır kendimden korkuyorum hazır başlamışken takılayım kendi kendime diyebilirim :)
eskiden bir program vardı 1kadın1 erkek diye. orada zeynonun el ile göğüs muayenesi yaptığı bir bölüm vardı. şuan o canlanıyor gözümde :))
Hiç düşünmek bile istemiyorum cnm rezillik olur :)sonuç noldu peki :)
hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesineşine yakalanınca da sonunun kötü bitme ihtimali yok o durumun eşin de nasiplenir
sonuç mu hamileyim diyor parmak testi :) :)
adamları çocuk için kullanmıyoz mu sanki yumurtlama zamanım gel aşkım doktor şu gün dedi gel aşkım bi de bunu denesin hem bence başkasının denemesi daha mantıklı biz hissetmek istediğimiz gibi yorumlarız her şeyi cünkü biz kadınlar hafif şizofrenik şeyleriz ne de olsaneyse iyi yanından bakalım. kanla idrar karıştırmaktansa bu zevkli bir test olabilir. eşime anlatsam sanırım ben test ederim seni gel bi derbugün çok güldüm bu forumda. ofisin kalanı kafayı yediğimi filan sanıyordur sanırım...
allahtan odam da tekim kimse şu halimi görmüyoooo çok iyiydi valaaaaaayahu şuan gözümde memet ali erbil var. acaba hamilemiyiz parmaktan sonra
ilahi senyahu şuan gözümde memet ali erbil var. acaba hamilemiyiz parmaktan sonra
Aynen yaadamları çocuk için kullanmıyoz mu sanki yumurtlama zamanım gel aşkım doktor şu gün dedi gel aşkım bi de bunu denesin hem bence başkasının denemesi daha mantıklı biz hissetmek istediğimiz gibi yorumlarız her şeyi cünkü biz kadınlar hafif şizofrenik şeyleriz ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?