- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
hahahaaaa :)))))))bu arada şakası bir yana umarım hamilesindir Nekadarcilekbirhayat..
ama sen yinede hem bizim hemde kendi ruh sağlığının iyiliğin için birde kan testi yaptır :) yalnız testi yaptırırken kimseye kendimi parmakladım hamile çıktım deme. vallahi kapatırlar bizi bir yere toplucabizimde başımızı yakarsın :))
amin hep beraber gülelimmmmmm inşallah :)Beni güldürdünüz ya kızlar Allah ta sizi güldürsün :)
hahahaaaa :)))))))der miyim kız ben asil bir salon kadını edası ile gideeeerrrr yapın bana bi kan testi derim 0.100'ü alır otururum ama genelde de daha bata var canım hele bi gelsin geeçsin de oa zamana kadar parmakla idare edecem
Ayy iyi ki girmişim bu sayfaya ya cok keyif aldım harikasınız bayanlarhahahaaaa :)))))))der miyim kız ben asil bir salon kadını edası ile gideeeerrrr yapın bana bi kan testi derim 0.100'ü alır otururum ama genelde de daha bata var canım hele bi gelsin geeçsin de oa zamana kadar parmakla idare edecem
Aminnnnnn :)amin hep beraber gülelimmmmmm inşallah :)
:)Ben denedim görür görmez bi bu eksik kalmıştı bunu da yapayım dedim az önce limon u denedim :)
hadi o zaman sıra parmaktaBen denedim görür görmez bi bu eksik kalmıştı bunu da yapayım dedim az önce limon u denedim :)
umarım canım sana da sevinelim bat ne zaman :)dilerim ki bu sefer pozitif haberini alırsın da hep beraber seviniriz :)
hadi deneeee yaz hemen canımmmm DERUNEEEEE EN DERUNEEEEEEBen denedim görür görmez bi bu eksik kalmıştı bunu da yapayım dedim az önce limon u denedim :)
harbi çokmuş kız ne zamandr bebek istiyosunuz ilk mi ikincimi üçüncümüüüü ......... olacak :)ohooo daha çok var daha reglim bugün bitti. 8 mayıs :)
ayy alemsin cnm yahadi deneeee yaz hemen canımmmm DERUNEEEEE EN DERUNEEEEEE
Kızlar birbirimizi tanıyalım mı? :) nereden katılıyorsunuz yaşlar kaç vs :)
:) :) :) çok akıntım var anlamadim 4 gün geciktim ikinci gün test yaptım negatif pazartesi doktora gidecem bakalım o ne diyecekhadi deneeee yaz hemen canımmmm DERUNEEEEE EN DERUNEEEEEE
canım ben 27 oldum bu ay antepte yaşıyoruz iş dolayısıyla ama aslen adanalıyıkKızlar birbirimizi tanıyalım mı? :) nereden katılıyorsunuz yaşlar kaç vs :)
İyiymiş cnm :) memnun oldum :)yaş 30. eskişehirden katılıyorum.2 senelik evliyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?