• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El islerim oyuncaklarim

IMG_20160507_120948.webp

bu fil de ilk siparisimdi.siftahi yaptim kizlar. bu arada insta.da adim suorgu buraya tum resimleri yukleyemiyorum.oradanda bakabilirsiniz

Merhaba abla el emeklerin çok güzel. Allah bol kazançlar versin. abla senin gibi böyle maharetli ablalar için bir sitem var .....çok işine yarayabilir diye düşünüyorum. Bi bakmanı tavsiye ederim. ayrıca burada forumda senin gibi maharetli hanımlar için bir yazı yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
abla çok güzle örmüşsün ama onlar tiftiklenme yapmasın? kardeşim de böyle amugurimiler örüyor ipi daha farklı bir şey kullanıyor tiftik yapmadığını söylüyor o kullandığı iplerin

Hersey cok guzel olmus kizlarr ellerinize saglik becerikli hanimlarsiniz vesselam
cok tesekkur ederim
abla çok güzle örmüşsün ama onlar tiftiklenme yapmasın? kardeşim de böyle amugurimiler örüyor ipi daha farklı bir şey kullanıyor tiftik yapmadığını söylüyor o kullandığı iplerin
ben bebe yunu kullaniyorum canim nako nun pirlantasi var %100 akrilik ama o pek icime sinmiyor pamuklu ya da yunlu opler kullaniyorum daha cok

Back
X