El kadar bebeği eşimle kıyaslıyor...

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Merhaba arkadaşlar. Taze amca yenge olduk biz. Bebişin 2 aylık oldu bile .. Eşim bu abisi ile ve eltimle pek anlaşamıyor daha önceki konularımı bilen bilir. Anlaşamama sebebi ise abisinin geçen senelerde kendisine yapmış olduğu çok büyük bir haksızlık o başka bir başlığın konusu olsun... Ne yazık ki bu haksızlığı kayınbabam gördü diğer kaynım gördü hatta neredeyse tüm köy gördü ama bir tek kayınvalidem göremedi... Kayınvalidem asıl hatanın benim eşimde olduğunu düşünüyor hala... Şimdi yeğenimiz oldu ve kayınvalidem sanki biz kaynımgille2anlaşamıyoruz diye bizim o minik bebeği dışlayacağımızı düşünüyor... Daha evvel hatırlarsınız bebeğe hediye mevzusu olmuştu. Hemen bir parantez açayım bebeği görmeye gittik hediyemizi de verdik
Gelgelelim kayınvalidemim yaptıklarına. Bize sürekli diyor ki '' Benim minik kızım büyüsün de size mızmızlık yapsın. Sizin hakkınızdan gelsin. Sizi eşek sıpaları sizi. Dudaklarını büzsün amcasına. Amca bana para ver. Amca beni çarşıya götür. desin '' Hani aklınca eşimle kaynımın arasını düzeltecek Kötüniyetli değil kayınvalidem buna gerçekten inanıyorum... Çok aşırı saf... Basit bir kırgınlık zannediyor ama kazın ayağı öyle değil... Kaynım çok haksızlıklar yaptı uyanık geçinmeye çalışıyor sürekli. Şimdi de çocuğu kullanıp '' Eee biz tek maaşız. Eeee bebek meme emmedi. Mamaya para veriyoruz '' bilmem ne... Kayınvalidem de sürekli bebeği eşimle kıyaslayıp diyor ki '' Senin pabucun dama atıldı artık. Benim artık küçük kızım var. '' Eşim geçenlerde check UP a girdi hastanede bayağı kan falan verdi. Kayınvalidem de tesadüf aradı aynı gün. İşte napıyorsunuz Karalahana kızım falan fişman... Anne Ali kan veriyor onu bekliyorum dedim. Daha neden niçin sormadan direkt dedi ki Ayyyyy benim minik kızımın da ilk doğduğu zaman topuğundan kan aldılar
Bugün de akşamüzeri eşim aradı yine kendisini Anne napıyorsun diyor. Kadın direkt dedi ki '' Ali oğlum abşnler Süpriz yapıp geldiler benim minik kızım geldi amcası. Hemen kucağıma aldım ellerini boynuma götürdü. Sen gel de tırnaklarıyla senin boynunu yırtsın oh olsun sana amcası "
Kızlar belki çoğunuz diyeceksiniz ki Eee ne var bunda kadın alt tarafı torununu seviyor.... Haklısınız o konuda bir sıkıntı yok ama sürekli olarak sanki biz o bebeği istemiyormuşuzcasına böyle gıcık verdiriyo... Affedersiniz de utanmasa '' Dur benim minik kızım büyüsün de ağzınıza... '' diyecek... Töbe Töbe
Eşim yeğenini mi kıskanacak yaaa 30 yaşına gelmiş adam kendisini onunla mı kıyaslayacak Aklınca bizi korkutuyor sanki canavar Allah Allah...

Cok mu abartiyorsunuz?
Ne guzel torum seviyor iste.
Esiniz sevmez diye korkuyor her halde, oyuzden minik bebisi de sevdirmeye calisiyor.
Ben burda takilacak bir sey gormedim.
Hmm bak bu açıdan bakmamıştım ama şöyle canım karşıdaki insanın bunu ne niyetle söylediğini anlarsın hissedersin yaaa... Öyle biz sevelim diye demiyor bence. Ki biz zaten seviyoruz Bir aylıkken görmeye gittik hatta eşimin kucağında uyudu bayağı benimsedi onu

O onun annesi emin olun oğlunu çok seviyordur
Sadece çocuklarının arası buzullarındadır

Bir art niyet göremedim kv de ilk torunu mu

Bazı insanların çocuk sevme şekli budur. Sizinle ilgisi yok. Hele ilk torunsa hevesten yerlere, göklere koyulmaz o bebek. Sağlıkla kem gözlerden uzak büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…