El kadar bebeği eşimle kıyaslıyor...

ama sürekli olarak sanki biz o bebeği istemiyormuşuzcasına böyle gıcık verdiriyo...
Konunuzu bagladiginiz su noktaya cok sasirdim,cok dusundunuz mu buraya gelmek icin kadin oylesine seviyor torununu hepsi bu. Amca kimmis yenge kimmis sevse nolur el kadar bebegi sevmese nolur? Anasi babasi sevsin bebegi yeter

Size de eşinize de eltinize de sizin olmayan yeğene yaptığınız buldumcuk tavırlara da yeter diyorum. Aile içinde kaos çıksa da ben iyi gelin olup yatıştırsam diye bekliyorsunuz. Siz bu kardeşler arası ilişkide eşinizi dinlemeyip ara bulmaya çalışıyordunuz e şimdi kayınvalide yapınca mı rahatsız oldunuz? Her konu birbirinden tuhaf.

Günaydınn kuzular Kızlar hepinize teşekkür ediyorum öncelikle. Ama gerçekten kayınvalidemin bunu samimiyetle yaptığına inanmıyorum. Eşim her defasında diyor benim yeğenimle bir sorunum yok. Ben abimle anlaşamıyorum. Böyle yapma anne diyor.
Ayrıca bunun torun sevgisi olduğunu falan da düşünmüyorum...

Bazı insanlar torunu çok abartılı sever bu da onlardandır takılmayın bu kadar.
Hele avuca sığmasın daha neler duyacaksınız.

Amcaya sevdirmeye çalışıyor belli ki. Boşverin büyütmeyin her hareketini..

kayınvalideniz bana aşırı itici geldi. Öyle sevilen bebeğe de yaklaşamazdım sanırım

Amca zaten seviyor kiii Kız çocuklarına bayılıyor zaten

Kadın normal seviyor. Ve şuan dünyası o minik kızı. Benm kaynanamada nasılsın diye sor 2 torunum var der.. Ne bileyim abes Bi durum yok.

Valla böyle giderse soğutacak dediğiniz gibi... Ve kızlar inanın kayınvalidemin samimi olduğunu düşünsem bunu kendime dert edinip de konu açmazdım. Böyle davranması zarar veriyor
Ayol bebekten soğusanız ne olacak Allah aşkına!
Minicik bebek amcam,yengem benden soğumuş diye çok mu takar?
Kayınvalide belli ki iki kardeşin arası bozuk diye üzülüyor,torunu aracı yapmaya çalışmış,bunu farketmemiş olmanız tuhaf zaten. Kadın doğru mu yanlış mı yapıyor tartışılır ama niyeti kötü değil bence.

Bilemiyorum... Ama böyle Yaptıkça işler daha da sarpa sarıyor

kayınvalıdenın akli dengesının yerınde olduguna emın mıyız ?

Yaaaa o zaman normal karşılanmalı demek ki
yok bana hıc normal gelmedı
normal gelmeyen şu ;
tüm köy, kayınbaba akrabalar kımın haksız oldugunu kabul edıyor bır kayınvalıdem kabul etmıyor dıyorsunuz,
bır ınsan haklıya haklı haksıza haksızsın hatanı telafı et demelı hele bu anneyse ıkısıde evladı evladının bırı dıgerıne zarar verıyorsa orda anne son derece mantıklı ve adaletlı olmak zorunda ıkısınıde kendısı dogurmus bırını daha cok sevebılen ınsanın ben zaten normal oldugunu dusunmuyorum

bunun dısında cocugu hastanede kan verırken nesı var hayırdır demıyor sonuc cıkınca haber ver demıyor alakaya maydonoz gel bıze bazı bazı , torununun topugundan da kan alınmısmıs ya dunyada mılyonlarca cocuktan kan alınıyor zaten ama onun kı farklı bununkı farklı

gel amcası gelsın boynuna tırnaklarını gecırsın, agzını buzsun senden paralar ıstesın falan bunlar aklı basında olgun ve normal ınsanların kullanacagı cumle degıl . evet bende kızımı severken oy yerım senı dıyorum gercekten yıyecegımden degl ama mesela sarıl babanın boynunada paramparca et onu etını budunu söğüşle demıyorum

eger kayınvalıdenız gizli sosyopat degılse aklı melakelerıde pek yerınde degıl. konuyu nerden tutsak elımızde kaldı en nefret ettıgım tıptır evlat ayıran ınsanlar asla kabul etmem haz etmem ve bana hıc ıyı nıyetlıde gelmedı samımı sempatıkde gelmedı benım kayınvalıdem yapsa sanırım midem tutardı.

bu arada bebegın ne sucu var bebekten soguyana kadar kocanız anne sen ıyı mısın ? lutfen normal davranır mısın boyle yaparak kendınden uzaklastırıyorsun desın
cocuklarının barısmasını ısteyen haksızlık yapana gıdıp ben ölene kadar bu aılede kımse kımseye yanlıs yapamaz,sonra esınıze donup kımse kımseyle de kusemez. sorununuz neyse unutun benım hatırım ıcın ölursem sızı affetmeden ölurum küslügünüz benı ılgılendırmez hemen sımdı barısıyorsunuz demelı aslan gıbı olmalı. bık bık bık yegen boynunu tırmalasında senden para ıstesınde dıye mıncıklasacagına.

ıyı buyuk kotuyu de ıyı eder ama kotu buyuk ıyıyıde kotu eder.

Valla ağzınıza sağlık

Gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünüyoruz. Hatta doktora götürmeyi teklif ettik... Kabul etmedi. Ama unutkanlık falan hat safhada bir de sürekli olayları karıştırmaya unutmaya başladı

Evet hem ilk torun hem de kızı yok ama söyleme tarzı sevgi sınırını aşıyor inanın yoksa zahmet edip de gecenin bir yarısı buraya yazmazdım
Herhalde benim de kız torunum olsa böyle buldumcuk olurum.
Kızları aşırı seviyorum, iki erkek evladım var.
Gelinimi de kız torunumu da yere göğe koyamam şimdiden heyecanlanıyorum, büyük oğlum 3 yaşında

Şu muhabbetleri yapan bir insanla karşılaşsam, deli diye ciddiye alamam yav. O kadar abuk sabuk laflar ki... =)) Dert etmek için önce ciddiye almak gerekir. Neresini ciddiye alabildiniz, bir deyin hele? Kadın kafayı kırmış işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…