El kadar bebeği eşimle kıyaslıyor...

Evet hem ilk torun hem de kızı yok ama söyleme tarzı sevgi sınırını aşıyor inanın yoksa zahmet edip de gecenin bir yarısı buraya yazmazdım

Bence kasıtlı yapmıyor sadece sizin aranız soğuk olduğu için siz öyle algiliyorsunuz. Ben annemden babamdan hatta kayinvalidemden gördüğüm üzere ilk torun çok kıymetli oluyor.

Bana garip gelmedi ve size inat yaptigini düsünmüyorum. Ailelerimizden torun sevgisinin nasil acayip bir sey oldugunu gördüm. Bizde de 2 senedir torun konusuluyor. Arayinca 30 kelimelik dagarcigi olan bebek telefona isteniyor bizimle muhatap olan yok. Ve iki senedir anneme de kayinvalideme de gittigimizde kizimi alip iceri giriyolar biz kapida kaliyoruz

Yaaaa o zaman normal karşılanmalı demek ki

Anam bu kayınvalideler de torunu sevse suç sevmese daha suç eşinin yerini almasından değil bebeğin masumiyetini göze sokarak arayı yumuşatmaya çalışıyor bir de ilk torunsa biraz ne oldum şeyi oluyorlar hiç görmemiş gibi ama bunda kötü bişey yok kardeşler barışsın diye çocuğu öne sürüyor ben demiyorum ki bebek öyle diyor diye kendi söylüyor aslında

Ahahahaha aynen öyle böyle Yaptıkça eşim Daha çok soğuyor aslında biliyor musunuz

Kv.nin söylediklerinde kıyaslamaya dair bir şey görmedimki. Bebeği nazlıyor ama sizin bakış açınız olayı kıyaslamak olarak görmüş.

Kayınvalidenin kızı da yokmus o şimdi çok kıymetlidir.
Herkes kayınvalidemin eşimi çok sevdiğini söyler. Biz oglumla ilk defa esimin memleketine gittiğimizde 10 saatlik yoldan gelmişiz kayinvalide yüzümüze bakmadı direk arabadan oğlumu indirdi. Eşim bana hoş geldin demiyor musun deyince seni napayım dedi

Bundan sonra diyeceklerini torun ağzından söylerler benim annem babamda yapıyor aynısını

Siz= eltiniz, kaynınız, kayinvelideniz ha birde bu üçlüye yeğeniniz eklenmiş.

Kıyaslamıyor, seviyor, eşiniz kardeşiyle konuşmadığından torunu barışmaya sebep olur diye düşünüyor, o yüzden ondan bahsediyor özellikle.

Ahahahaha aynen öyle böyle Yaptıkça eşim Daha çok soğuyor aslında biliyor musunuz
Bizimki de tam böyle kv. çünkü hatta eşimin işleri vardı şehirdışına gitmesi gerekiyordu, dedim ki tamamen iyileşseydim bende annemlere giderdim dedim öyle bi an çıktı ağzımdan, ne dedi biliyo musun
-aaa olur mu ben onu x'in yerine koymuşum gönderir miyim bi yere dedi. Çocuğu benim eşimin yerine koyuyomuş.
Bende lohusaydım ya hiç tartmadan dan dan cevap veriyodum. Niye dedim siz büyütmüşsünüz niye benim bebeğimi de onun yerine koyacakmışsınız bırakın da bu da benim olsun demiştim. nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar, hâlâ bile gittiğimiz de kendilere çocuğu kucağımızdan alıp hemen içeri geçiyor o huyunu değiştirmedi hiç onu da öyle kabul ettik bundan sonra huyu böyle olacak demekki

Ben kayınvalidenin dediklerinde bir gariplik görmedim. Hatta çocuklarının barışmasini ümit etmesindede bir gariplik yok. Hangi anne ister çocuklarının dargın olmasi. Haksız olanı kayinvalideniz de biliyordur merak etmeyin, sadece eşinizi daha aklı başında görüp altan alacağını umuyordur. Bence size burda dokunan bir durum yok. Bırakın kendi aralarında halletsinler. Bu ara hem kvdem hem kendi annem oglum doğunca "artık papucunuz dama atıldı" diye takıldilar.

Bana da kayinvalideniz epey sacmalıyor ve devam edecek gibi geldi.

Eminim eşiniz sizin kadar dert etmiyordur
Cunku ortada bi sorun yok
Bebekler sevimlidir ve genelde bicok kişi en ufacık yaptıgı hareketi bile değişik bişey gibi diğer kişilerle paylaşır ve yine genelde bu olay sempatik bulunur

Birçok anne baba evlatları arasında tatsızlık olduğu için üzülür. bence bebeği sevmediğinizi düşündüğünden değil kardeşlerin arasını yapmak için bebeği kullanıyor bebeği dile getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…