El kadar bebeği eşimle kıyaslıyor...

Konu sahibinin hakkı tarafları da var bence. Eşimin ailesi de ilk torunları için etrafında aşırı pervane oluyorlar. Bunda problem yok. Ancak bizi de bunun içine katmak istiyorlar. Biz zaten uzaktayız biz düşkünlüğümüz yök. Biz çevremizdeki arkadaşlarımızın çocuklarıyla daha yakınız. Sürekli annesi eşime neden sevmiyorsun neden çocuğun resimlerini asmıyorsun gibi saçmalıklar söylüyor. Bayram olur para ister doğum günü olur para ister bi gün olur para ister. Durumları iyidir ama sürekli acındırır vicdan yaptırır. Biz çocuk düşünmüyoruz şuan sürekli diyorlar ki herşey bu bebeğin fln. Evlerini arabalarını diğer kardeşe veriyorlar. Eşimi dışlıyorlar vs. Şimdi bN bunları sevip istememekte haklıyım bi mantıklı tavır yok ki.

Benim agu gugu dede anne babadan oteye gidemeyen 10 aylik kizimla konusmak icin hususi ariyor annem. Ustelik her aksam
Sadece 15 tatilinde ve yaz tatilinde gordugu icin ben de cok ustune gitmiyorum
Dun telefonda esime diyor ki annem "kizimi 15 tatilinde getireceksin demi? " Esim de "anne ben baglasam durmaz senin kizin bilmiyo musun sanki? Simdiden aldi biletini " dedi. Annem ne dese iyi? "Amaan ben onu mu dedim torunum icin diyorum " dedi Torun olunca insan evladin pabucunu damdan dama atiyor galiba

Harika ifade ettiniz

Cok tatli bir babanneymis

Kv nin hiç aklı yok gibi. Nasıl dayanıyorsunuz benim en çok nefret ettiğim şeylerden biri bu tür çocuk sevmelerdir o anda o insanı boğazlayasın gelir. Hayır yani bir derdin varsa direk bana söyle bebeği konuşturmalar falan tiksinç geliyor gıcık bile değil.ayrıca mama veriyorsa senin bebeğini buyutmuyor kendi evladına alıyor sizin çift maaşlı olmanızda sizin başarınız o tek maaşlı ise onun sorunu. Bizde tek maaşlıyız sadece bizi ilgilendirir ne saçma muhabbetler karında çalışsın o zaman diyeceksiniz böylelerine. AYY ALLAH sabır versin

Amin canım Amin...

Gülünç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…