el kızı..........

bu ifadesinden alındığımı bi çok kez belirttim..
o da "ne var bunda ben de el oğluyum, ona göre fazla beklentiye girme" falan dedi..
daha da canım sıkıldı...
Ya ben seni seviyorum ve konularını az çok biliyorum ümitli.. Gayet sempatik çok da duygusal bi kadınsın. Bi şey merak ediyorum..

Bu adam evlenmeden önce nasıldı?

canımı çok sıkan bişeyi paylaşmak istiyorum...

görümcem, ben, eşim oturuyoduk..
ben dışarı çıkmak üzereydim.
o anda görümcem eşimin sinirleneceği birşey söyledi..
eşim o anda "ümitli gitsin sana diyeceğimi biliyorum" dedi.
ben: gitmiyorum ozaman, kızma sevgi ablaya..(görümcem)
o: git çabuk,gecikecen bak!
ben: niye benim gitmemi bekliyosun, gizli saklımız mı var?
o: el kızının yanında azarlayamam ablamı ayıp olur..

o anda "el kızı" olduğumu ve eşimin bir "el oğlu" olduğunu farkettim..
ne acı, seni gözbebeği gibi gören anne babanı bırak onun için, adın "el kızı" olsun...
yazıklar olsun...
Çocukça bir muhabbet olmuş kızmazsan.

“Sen kulaklarını kapa bakayım evladım”

“sen daha büyümedin duyarsan ayıp olur”

Yani bari “ümitli gitsin sana diyeceğimi bilirim” gibi gereksiz bir laf edip dikkat çekmeseymiş. Sen çıkınca deseymiş..

Ayrıca sen de sevimli olmaya çalışmış gibisin. Kızma lütfen..

“çıkmıyorum, kızma “ diyerek..

Sen mi koruyacaksın? Ya da ne diyebilecek ki??

Çok saçma bir muhabbet dönmüş ortada.

sağol canım, moral oldun..
burası BDV ve doğal olarak sıkıntılarımı en canımın yandığı zaman tazyikle paylaşıyorum..
bu demek değil ki ben bu adamla hiç güzel vakit geçirmiyorum..tabiki güzel günlerimiz oldu..
eşim malesef gerçekten zor biri..ama değişmediğini söylesem haksızlık olur..
benim ayrılmak için geçerli bahanelerim babam hastaykendi, ozaman o hasta diye ayrılmadım..
babam vefat edince de eşim ciddi anlamda düzeldi..
yani hala çok bunalttığı zamanlar oluyo,ama genel olarak değişimini görüp kendimi teselli ediyorum..
oyüzden şuan ciddi bi sebep ortada yokken ayrılmayı doğru bulmuyorum, yalnız çocuk da yapmıyorum..
beni sevdiğini biliyorum, hatta bazen öyle şımartıyo öyle nazımla oynuyoki, haksızlık ediyorum ona diyorum..
ve malesef genelde tam böyle çok muhabbettimizin arttığı zamanlar ya görümceden ya kv.den bi tel geliyo,eşim birden onları hatırlayıp bana karşı geri adım atıyo..onlarda oyunculuğu iyi bildiği için, eşime kendilerini acındırıyolar ve eşimin yanında hep bana yalakalık yapıyolar..
eşim de bunu görünce herkes ümitliyi seviyo ama ümitli soğuk davranıyo diye düşünüyo, tabi fırsat kollayan ailesi de "el kızı böyle olur zaten, biz birbirimizi onun için asla ihmal etmeyelim "vs diye gazlıyo..

Yani aslında keşke böyle sıkıntılar hiç yaşamadan tadına varabilseniz ilişkinizin ama anlattığınız kadarıyla zamana ihtiyacınız var. Umut da görüyorsanız zaten devam etmeye değer, çocuk da oturmadan düşünmüyorum diyorsunuz.

Yine annem diyeceğim ben izninizle :) çünkü hikayenizde annem ve babamı görüyorum. Neler neler yaşamış anlatsam halinize yatıp kalkıp dua edersiniz o kadar diyeyim :KK43: ama annem çok sabırlı bir kadındır ayrıca her ne kadar duygusal bir insan da olsa aynı zamanda çok da mantıklı bir kadındır. Şimdiye kadar bunca yaşadığı şeye rağmen bir kere dahi babamın ailesiyle ilgili ondan kötü bir söz duymamıştır kimse, ne babam ne de başka biri ki babaannemle ilgili kendi akrabaları dahi pek iyi şeyler söylemezler (bunu gerçekten üzülerek söylüyorum). O benim kocamı yetiştiren insan, ne de yaşamış olursak olalım o onun annesi, saygı duymak zorundayım der her zaman. Böyle düşündüğü için de tavırları da o yönde olmuş doğal olarak ve zamanla babam da annemi benimseyip ona da ailem diyebilmiş. Size de en yakınımdan bu örneği vermek istedim. Evet acımasızca bence de. Karşınızdaki insan size saygı duymayacak, türlü türlü sıkıntılar yaşatacak ama siz gıkınızı dahi çıkarmayacaksınız. Gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil, ama mutlu sona ulaşabilmek için bu söylediklerimi çaresizlik olarak değil de çare olarak görüp uygulamayı denemek gerekiyor sanırım. Sonuçta o onun ailesi ve bir süre siz de el kızısınız. Bunun aksini ancak siz ispatlayabilirsiniz, ona bu güveni vererek yani. Sen beni el kızı olarak görmeye devam et sen benim canımsın benim için el oğlu olmana imkan yok demelisiniz ve bu mesajı da hareketlerinizle verebilmelisiniz. Bu da tabii ailesini kötülemeyerek olabilecek bir şey sanırım. Annemde böyle gördüğüm için herhangi birinin kayınvalidesiyle ilgili ya da eşinin ailesiyle ilgili eşine yakındığını gördüğümde bu duruma anlam veremiyorum. O kadar mantıksız geliyor ki. Kimi kime şikayet ediyorsun derler ya, hah işte aynen öyle diyorum ben de.

Yuh diyicem kusura bakmayın çok ayıp etmiş evlenince aile olunur nasıl böyle düşünür :/ kırıldığınızı ifade ettiniz mi bilmiyorum ama bir an önce edin...

Ya ben seni seviyorum ve konularını az çok biliyorum ümitli.. Gayet sempatik çok da duygusal bi kadınsın. Bi şey merak ediyorum..

Bu adam evlenmeden önce nasıldı?

evlenmeden önce beyaz atlı prensti şimdi kurbağaya dönüştü....
herşey tavlayana kadarmış...

Çocukça bir muhabbet olmuş kızmazsan.

“Sen kulaklarını kapa bakayım evladım”

“sen daha büyümedin duyarsan ayıp olur”

Yani bari “ümitli gitsin sana diyeceğimi bilirim” gibi gereksiz bir laf edip dikkat çekmeseymiş. Sen çıkınca deseymiş..

Ayrıca sen de sevimli olmaya çalışmış gibisin. Kızma lütfen..

“çıkmıyorum, kızma “ diyerek..

Sen mi koruyacaksın? Ya da ne diyebilecek ki??

Çok saçma bir muhabbet dönmüş ortada.

evet gayet saçma bi muhabbetti..
sevimli olmaya çalışmak değildi benimkisi eşimin tepkisine kızdım " nevar bunda kızılacak abartma demek istedim"
yani şirinlik modunda değildi, biraz dikkatli davran mesajı vardı..
sizin zihninizde canlanandan daha farklıydı..
lafın kısası eşim ablasına jest yapmaya çalışırken beni kırdı...

Back
X