- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
- Konu Sahibi fernandohoze
Elin oğlu ' nun ettiği lafa bak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de onu diyecektim demek ki hala bir aile olarak gormuyor... Uzucu onu bi an evvel uyandirmaniz lazim bence niye evlenmis o zamn yahu demi yaniaynen öyle..
"el kızısın" demek "biz hala bi aile olamadık" demektir bana göre...
Ya ben seni seviyorum ve konularını az çok biliyorum ümitli.. Gayet sempatik çok da duygusal bi kadınsın. Bi şey merak ediyorum..bu ifadesinden alındığımı bi çok kez belirttim..
o da "ne var bunda ben de el oğluyum, ona göre fazla beklentiye girme" falan dedi..
daha da canım sıkıldı...
Çocukça bir muhabbet olmuş kızmazsan.canımı çok sıkan bişeyi paylaşmak istiyorum...
görümcem, ben, eşim oturuyoduk..
ben dışarı çıkmak üzereydim.
o anda görümcem eşimin sinirleneceği birşey söyledi..
eşim o anda "ümitli gitsin sana diyeceğimi biliyorum" dedi.
ben: gitmiyorum ozaman, kızma sevgi ablaya..(görümcem)
o: git çabuk,gecikecen bak!
ben: niye benim gitmemi bekliyosun, gizli saklımız mı var?
o: el kızının yanında azarlayamam ablamı ayıp olur..
o anda "el kızı" olduğumu ve eşimin bir "el oğlu" olduğunu farkettim..
ne acı, seni gözbebeği gibi gören anne babanı bırak onun için, adın "el kızı" olsun...
yazıklar olsun...
sağol canım, moral oldun..
burası BDV ve doğal olarak sıkıntılarımı en canımın yandığı zaman tazyikle paylaşıyorum..
bu demek değil ki ben bu adamla hiç güzel vakit geçirmiyorum..tabiki güzel günlerimiz oldu..
eşim malesef gerçekten zor biri..ama değişmediğini söylesem haksızlık olur..
benim ayrılmak için geçerli bahanelerim babam hastaykendi, ozaman o hasta diye ayrılmadım..
babam vefat edince de eşim ciddi anlamda düzeldi..
yani hala çok bunalttığı zamanlar oluyo,ama genel olarak değişimini görüp kendimi teselli ediyorum..
oyüzden şuan ciddi bi sebep ortada yokken ayrılmayı doğru bulmuyorum, yalnız çocuk da yapmıyorum..
beni sevdiğini biliyorum, hatta bazen öyle şımartıyo öyle nazımla oynuyoki, haksızlık ediyorum ona diyorum..
ve malesef genelde tam böyle çok muhabbettimizin arttığı zamanlar ya görümceden ya kv.den bi tel geliyo,eşim birden onları hatırlayıp bana karşı geri adım atıyo..onlarda oyunculuğu iyi bildiği için, eşime kendilerini acındırıyolar ve eşimin yanında hep bana yalakalık yapıyolar..
eşim de bunu görünce herkes ümitliyi seviyo ama ümitli soğuk davranıyo diye düşünüyo, tabi fırsat kollayan ailesi de "el kızı böyle olur zaten, biz birbirimizi onun için asla ihmal etmeyelim "vs diye gazlıyo..
Ya ben seni seviyorum ve konularını az çok biliyorum ümitli.. Gayet sempatik çok da duygusal bi kadınsın. Bi şey merak ediyorum..
Bu adam evlenmeden önce nasıldı?
Çocukça bir muhabbet olmuş kızmazsan.
“Sen kulaklarını kapa bakayım evladım”
“sen daha büyümedin duyarsan ayıp olur”
Yani bari “ümitli gitsin sana diyeceğimi bilirim” gibi gereksiz bir laf edip dikkat çekmeseymiş. Sen çıkınca deseymiş..
Ayrıca sen de sevimli olmaya çalışmış gibisin. Kızma lütfen..
“çıkmıyorum, kızma “ diyerek..
Sen mi koruyacaksın? Ya da ne diyebilecek ki??
Çok saçma bir muhabbet dönmüş ortada.
Allah korusun öylesinden ya çok üzüldümevlenmeden önce beyaz atlı prensti şimdi kurbağaya dönüştü....
herşey tavlayana kadarmış...