el kızı..........

Iste bu yuzden ailenizle asla kotu olmayin. Aileniz her zaman yaninizda olacak. Ama kocalarimizin ne kadar yanimizda olacagi belli mi? Ben asla ailemi geri plana atmam esim icin. Once ailem gelir.

aynen canım..
madem el kızıyım neden maaşımı yemeye gelince bu aklına gelmiyo..
neden yemek temizlik beklerken diyemiyosun el kızı diye...
böyle menfaatçi bi tavır midemi bulandırıyo....

bir yıl olmuş.sizi el kızı olarak görmesi kadar kötü bir şey yok yani kızmayın ama dışardaki bütün kızlar el kızı siz eşisiniz her an yanında olan bunu daha kavramamış olması şaşırtıcı ki aile yanında bunu demesi o daha kötü bence siz tepki vermedikçe o daha rahat söylüyordur...bu kelimeyi kullanmanı istemiyorum den hatta kızın kavga çıkarın.

Iste bu yuzden ailenizle asla kotu olmayin. Aileniz her zaman yaninizda olacak. Ama kocalarimizin ne kadar yanimizda olacagi belli mi? Ben asla ailemi geri plana atmam esim icin. Once ailem gelir.

orası öyle ama eşimle benimki de bi aile değilmi?
herkes için önce anne babasıysa niye evleniyoruz?
kullanılmak için mi?
ben annemle de çok güzel yaşardım, işim var param var...
paramı yesin sonra da el desin diye mi evlendim..
çok kırıcı..
bence önce eştir..ama anne baba da asla ihmal edilmemelidir..
yoksa aile kavramı oturmaz hiç bi şekilde...

aynen canım..
madem el kızıyım neden maaşımı yemeye gelince bu aklına gelmiyo..
neden yemek temizlik beklerken diyemiyosun el kızı diye...
böyle menfaatçi bi tavır midemi bulandırıyo....

E haklısın biraz burnunu sürt bakalım ailesiyle ilgili bir sorun anlattığında ilgilenmeyin ,neden diye sorarsa da ben el kızıyım banane yiyin birbirinizi dersin öyle kalsın.Ya da maaş günü geldiğinde maaşınızı vermeyin ben el kızıyım kendi ailenden iste diyin valla çok ciddiyim sizde ondan bişi beklemeyin nasıl bişi bu yaaa ..

Lafın gelişi söylenmiş, fazla alınganlık etmişsiniz. Kendinizi üzmeyin boşuna

Patavatsizlik yapmis o kelimeyi kullanarak ama azcik adap biliyomus sizin yaninizda gorumceyi azarlamamis. Onlarin yaninda da sizle kavga etmiyorsa ne guzel.

tabiki canım..yani dışardakilerden farkım ne..
güya kan bağı olmadığını vurgıluyo..
oysa bana göre insanın önce eşi gelmelidir sıralamada..
sonra anne babası..
anne babanın her ihtiyacı karşılanmalı tabiki..
ama eş ilk sırada gelmezse evlilik oturmaz..

kan bağımı ay ne alakası var allah aşkına... belli bir yaşa gelince yıllardır beraber yaşadıgın en yakın kan bağlarını bırakıp sevdiğinle birlik oluyorsun ki bu sevgi ne anne ne baba ne aile ne akraba sevgisine benziyor.yani asıl kanın canın artık eş oluyor biraz mantıksızlık yapmış eşiniz

Ben bu el kızı veya oğlu lafını hiç anlamıyorum çevremizde de o kadar varki misal ben kızımı elim oğluna vermem yada oğlum elin kızıyla mı evlensin veya elin kızı gelsin bende mutlu olsun kızım da elin oğlunda sürünsün hiç abartmıyorum tam da bu ilk önce bunun açıklaması varmı?? Ben mi kıtım ?

eee yani olması gerektiği gibi el kızıyla el oğlu evlenir ama, bende bu lafı anlamıyorum pek, et tırnaktan ayrılmaz, öncelik budur denmek istemiyor herhalde bu laflarla

Anlamaya çalışıyorum kendimi senin yerine koyuyorum
Çok zoruma giderdi umitli..
Cok inanılmaz kırılırdim..
Ne demek el kizi.. hani ben onun karısı sevdiği can Yoldaşi idim..
Demekki kafasında hep böyle bişey var ya..

Eşin sana bir şey için kırılsa sen ne yapıyorsun ümitli? Benzerini haketmiyor musun? Eşin en azından kırıldığının farkında mı?

Genelde kadınlar eşleri için el oğlu veya kvler gelinleri için el kızı tabirini kullanıyorlar. Ama erkeğin eşi için bu tabiri kullanması garip geldi ya. Çünkü bu tabir açıkçası benim eşimin kırk yıl düşünse aklına gelmez. Ha geliyorsa da kendi düşündüğünden değil, Ailesi benim hakkımda eşimin yanında böyle konuşuyorlar diye düşünürüm ben yani. Görümce kv filan.
Tabi siz eşinizi daha iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…