El kızıymışım

Bence burda sorun el kızı demesi değil.
Sizin arkanızdan size karşı anasıyla ağız birliği etmesi.
Yani taraf olması.
Sizin karşı tarafınız.

Onun ailesine zaten meraklı değilim. Dedikodu kazanı. Özellikle başka odaya geçtim bu mevzular konuşulurken. Çünkü gerçekten kafam kaldırmıyor o ne yapmış bu ne yapmış muhabbetini. Ama işte hiç laf etmemek gerekiyormus demek ki

Ayıp etmiş gerçekten özellikle tabir olarak. Ama benim eşim de söyler miydi diye düşünüyorum pek beklemem ama asla da diyemiyorum.

Bu yazdiginizi okumadan önce abartmayın ya lafın gelişi demiştir falan tarzda bi yorum yazacaktım.
Ama bu yorumu gördüm ya saldırın bence müstehak:)
Bile bile annen baban deyin böyle derse de e ben el kiziyim ya deyin geçin.

Sahi hiç arkadan hiç öyle konuşmuyonuzmu şahsen biz ablamla eniştem hakkında neler konusuyoz o yüzden doğal geldi bana çokta bozulmaya gerek yok

El kızısın tabi bAbasını kızımısın
Adam karekterini bildiği için öyle demiştir

Ne demek istediğinizi anlamadim
Belli ki bacısının arkasından atmış tutmuşsun
Adam yanında görümcenle alakalı konuşmak istemiyor demekki ...doğru sen el kızısın bütün evliler el kızı el oğluyla evleniyoruz işte ne var abartacak diyorum

Konuyu hiç anlamamışsın. Gorumcemle ilgili bir şey dedigimi nerden cikardin?

Bence de sürekli laf sokmak lazım böylesine
En ufak bir sey sorulduğunda siz ana ogulsunuz ben el kiziyim karışmam deyip oturmak gerekiyor

Kanbağı nasıl güçlü bir bağsa sonradan olmuyor işte

Hah iste tam da bu
Ben bilmem, ben anlamam, el kiziyim deyin,koseye cekilip kollarinizi kavusturup izleyin. Aman aileden olsaniz basiniz agriyacak belli. Islerine baksinlar sizi rahat biraksinlar daha guzel

En iyisini yaparsın ve en doğrusunu da.

Kocanız densizlik yapmış el kızı ne demek siz onun eşi , hayat arkadaşısınız ailesine karşı sizi küçük düşürmüş.

Evlenmeden önce eşimin düğünü birlikte yapalım mı teklifini kabul edip maaşının tamamına yakınını taksitlerle yatırdım. Bir liranın hesabını yapacak duruma geldiğim oldu. Üstüne çeyiz için biriktirdiğim ilk paramı, eşim borç olarak babasına vermemi rica etti. Bir çeyrek parasından biraz fazlaydı o zaman. Salaklık bende verdim. Bayramda eşimin ailesi bize geleceklerdi, lütfedip "bir çeyrek takalım askitotomsu ya" demişler. Eşim de iş çıkarmayın demiş anlattıklarına göre

Esimin büyük teyzesi var evlere senlik. Teyze daha ilk gunden uluorta herkesin içinde bana el kizi diye seslenmeye basladi hala da benim adimi kullanmaz el.kizi asagi el kizi yukari ilk duydugumda dumur oldum kac kere uyardim laf soktum bana misin demedi. Sevdigi icin.oyle diyormuş bi de sevmese ne diyecekti acaba baktim degisen bsy yok ben de el oğlunun teyzesi demeye basladim bi iki kere. Onu da takmadi, artik bir sey demiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…