- 17 Aralık 2015
- 3.853
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.021
- 208
- Konu Sahibi simonskitty
-
Onun ailesine zaten meraklı değilim. Dedikodu kazanı. Özellikle başka odaya geçtim bu mevzular konuşulurken. Çünkü gerçekten kafam kaldırmıyor o ne yapmış bu ne yapmış muhabbetini. Ama işte hiç laf etmemek gerekiyormus demek kiCnm benim eşimde ailesinin icinde ben varken hic aile mevzularını konuşmaz konuşturmaz, bu kısım önemli değilde el kızı diye açık açık demesi hoş olmamış yoksa hepsinin konuşmama sebebi el kızı aileden olmayışımız.
Aynen öyle...Bence burda sorun el kızı demesi değil.
Sizin arkanızdan size karşı anasıyla ağız birliği etmesi.
Yani taraf olması.
Sizin karşı tarafınız.
Bu yazdiginizi okumadan önce abartmayın ya lafın gelişi demiştir falan tarzda bi yorum yazacaktım.Ben de zaten ailenin ortasında olmak istemiyorum ne kendim için ne eşim için. Herkesin ailesi kendine. Ama eşime kv halkında konuşurken annen desem tartışma çıkartan bi tip. Senin annen degil mi neden annem demiyorsun diye....
Ne demek istediğinizi anlamadimEl kızısın tabi bAbasını kızımısın
Adam karekterini bildiği için öyle demiştir
Belli ki bacısının arkasından atmış tutmuşsunNe demek istediğinizi anlamadim
Konuyu hiç anlamamışsın. Gorumcemle ilgili bir şey dedigimi nerden cikardin?Belli ki bacısının arkasından atmış tutmuşsun
Adam yanında görümcenle alakalı konuşmak istemiyor demekki ...doğru sen el kızısın bütün evliler el kızı el oğluyla evleniyoruz işte ne var abartacak diyorum
Bence de sürekli laf sokmak lazım böylesineBu yazdiginizi okumadan önce abartmayın ya lafın gelişi demiştir falan tarzda bi yorum yazacaktım.
Ama bu yorumu gördüm ya saldırın bence müstehak:)
Bile bile annen baban deyin böyle derse de e ben el kiziyim ya deyin geçin.
Sen atıp tutmadıysan sütten çıkmış ak kaşıksan eşin ayıp etmiş o zaman ne diyelim takma sende el oğlu de geçKonuyu hiç anlamamışsın. Gorumcemle ilgili bir şey dedigimi nerden cikardin?
Hah iste tam da buBundan sonra ailesiyle ilgili hiçbir konuda yorum yapmayacağım. Eğer sorarsa da sizin meseleniz beni ilgilendirmez diyecem. Ve yeri gelince de bu ettiği lafı onun yüzüne vuracam. Şu an fevri davranmak istemiyorum haksız konuma düşmemek icin
Neyse....Sen atıp tutmadıysan sütten çıkmış ak kaşıksan eşin ayıp etmiş o zaman ne diyelim takma sende el oğlu de geç
En iyisini yaparsın ve en doğrusunu da.Bundan sonra ailesiyle ilgili hiçbir konuda yorum yapmayacağım. Eğer sorarsa da sizin meseleniz beni ilgilendirmez diyecem. Ve yeri gelince de bu ettiği lafı onun yüzüne vuracam. Şu an fevri davranmak istemiyorum haksız konuma düşmemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?