- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi simonskitty
-
Konum neden böyle hortlamış ki tekrar anlamadimEvlenmeden önce eşimin düğünü birlikte yapalım mı teklifini kabul edip maaşının tamamına yakınını taksitlerle yatırdım. Bir liranın hesabını yapacak duruma geldiğim oldu. Üstüne çeyiz için biriktirdiğim ilk paramı, eşim borç olarak babasına vermemi rica etti. Bir çeyrek parasından biraz fazlaydı o zaman. Salaklık bende verdim. Bayramda eşimin ailesi bize geleceklerdi, lütfedip "bir çeyrek takalım askitotomsu ya" demişler. Eşim de iş çıkarmayın demiş anlattıklarına göre
Sonra şöyle oldu. Telefonunu karıştırdığını soylemedim ama üst-üste el kızıyım sen de boyle oldugumu dusunuyorsundur falan diye söyledim her lafin arasında. Ya da bir şey sorduklarında ben el kızıyım bana laf düşmez dedim birkaç kez. Eşim de anladı ve bozuldu. O ne kadar kötü bir tabir bir daha öyle söyleme dedi. Sonra da kapandı gitti konu... taaa ki bugüne dekEski konu hortlamis ama benim esimin annesi geçenlerde beni "Aha buda oğlumu benden çalan kız" diye misafirlere tanıttı. Bende "Memnun oldum hırsız ben" dedim
Eşiniz sanırım ailesinin özelinin dışarı çıkmasına karşı demiş onu sanirim. Sonra ne oldu?
Bence arada hatırlat iyi olur:)))Sonra şöyle oldu. Telefonunu karıştırdığını soylemedim ama üst-üste el kızıyım sen de boyle oldugumu dusunuyorsundur falan diye söyledim her lafin arasında. Ya da bir şey sorduklarında ben el kızıyım bana laf düşmez dedim birkaç kez. Eşim de anladı ve bozuldu. O ne kadar kötü bir tabir bir daha öyle söyleme dedi. Sonra da kapandı gitti konu... taaa ki bugüne dek
Yuhh eşin diyor. Ben de konuyu görünce kv görümce filan sana el kızı diyor sandım. Aksine kendi eşin diyormuş. Sen de ona eloglu muamelesi yaparsın bundan sonra. Hakedene hakettigini vermek lazımAz önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!
Az önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!
Onu ben de anlamadim. Biri sanki yanlış başlığa yazmış. Çünkü çok alakasizBu konu neden hortlamışşş
Canım kötü niyetle demek istememis .bnede bazen aileme elin oğlu şöyle demeyin diyorum.ordaki amaç senin alınabileceğin yanlisa cekmez benve.hatta esin seni bile kayirmis bence cogu erkek annesine esini savunmazAz önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!
Aynen 2017 konusuymus simdi farkettimOnu ben de anlamadim. Biri sanki yanlış başlığa yazmış. Çünkü çok alakasiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?