El kızıymışım

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Az önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!

Siz anneniz ve babanizla ilgili her seyi kayinvalidenize anlatiyor musunuz? Aranizda ki iliskiyi dillendirmis aalinda sadeece

Ben de söyleyen kayinvalide sandım zaten bütün kayinvalideler gelini hakkında böyle düşünür söyleyemez diyecektim
Meğer bunu soyleyen esmiş çok yazık demek ki artık ailesinin siz olduğunu el kizi değil karısı olduğunuzu fark etmemiş
Bu durumu icsellestirmemis

Bir de evlilik yeni olsa hani gelinin yanında dikkatli konuşalım falan dese anlarim da
Bayağı evlisiniz sanırım cocuk da var

Ama durduk yerde karısından ismi yerine el kızı diye de bahsedilmez
Durduk yere kocanizdan el oğlu diye mi bahsederiz yoksa ismiyle mi
Ayrıca kadın daha objektif bakiyor olabilir gorumcenin kocasına
Kadin onlar nefret ediyorsa edecek seviyorlarsa sevecek mi

Mahcup hissetse el kızı diye bir tabir kullanmazdı. Bir daha ne gorumcemin ailesi ne esimin ailesi halkında en ufak bir yorumda bulunmam zaten

Bunu anlamazlar ki onlar gibi düşünsem aileden olurdum. Aralarında farklı düşünen kimse yok

Belki o el kizi sen degilsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…