- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi simonskitty
-
Hakaret etmis gibi olucam ama kocaniz tam bi densiz
Ben fena yapardim adami hakkimda boyle bisey dese
Fikir beyan etmedim sadece iyi düşünmelerini istedim ama bana noluyosa hakkaten... ki eşim kendisi sordu dusuncelerimi. Istediği gibi cevap alamayınca el kızı oldum demek kiNeden alindiniz bu kadar ,onlar da el oglu zaten. Sahsen ben de kardesimin kocasinin ailesiyle ilgili herhangi bir fikri beyan etsinler istemem
Esimin haberi yok mesajlarını okuduğumdan üste çıkar eğer söylesem...El kızı nedir ya siz onun ailesisiniz artık çok çok ayıp etmiş eşiniz.Kv dese bir nebze anlarım kaynanalığını yapıyor diye de, konuşun eşinizle bu durumu.
Anneniz çok güzel konuşmuş. Eşimin haberi yok ki mesajları okuduğumdan. Ama bir yolunu bulup bunları söylerim ben. Ya da genel bi konuşma yaparım. Teşekkür ettim yorumunuz icin+1
Annemin bir olayını anlatayım size konu sahibi, bence siz de benzer bir konuşma yapın, aklı başına gelsin sizinkinin. Çünkü yaptığı son derece ayıp ve çirkin.
Taa annemler yeni evliyken, babamın kuzeni mi bir akrabası ile bir arada arabada bir yere gidiyorlarmis. Babamın teyzesi de var tabi. Ama bu kuzenin eşi o ortamda değil.
Adam annesi ile konuşurken, karısına amaan el kızı işte deyip kötülemiş. Arabada annemle babam da varken üstelik. Oysa bu adam, eşinin yanında nasıl el pençe divan, nasıl gülüm balım böceğim imiş. Ama işte annesi ve akrabaları yanında, eşi yokken de böyle salla babam salla.
Annem dayanamamış, "Ayıp ediyorsun abi, ben senin böyle konuştuğunu hiç bilmezdim, yakıştıramadım" demiş. Millet susmuş kalmış.
Akşam eve geçince de, babamın kulağı bükmüş hani testiyi kırmadan atılan tokat gibi Nasrettin Hoca fıkrasında.
Babama "Eğer aynı huydan sende de var ise, bana gelip sarılırken, arkamdan böyle konuşuyorsan annengili memnun edeceğim diye bu akraban gibi, sana karilik hakkımı haram ederim. Benle bir sorunun olursa, benden memnun kalmadığın bir şeyin olursa gel bana söyle, evini, aşını, yatağını paylaştığın insanım ben, el değil. Ama bir başkasına el kızı diye böyle der isen, senin adamlığın da milletin diline düşer bilesin" demiş.
Sizinki bir de bunu yapıyor yani, oturun bi konuşun kendine gelsin. Vallahi çok ayıp, çok.
Ben de zaten ailenin ortasında olmak istemiyorum ne kendim için ne eşim için. Herkesin ailesi kendine. Ama eşime kv halkında konuşurken annen desem tartışma çıkartan bi tip. Senin annen degil mi neden annem demiyorsun diye....el kızıyız sonuçta doğru.. bende ailemle çok nadir eşim için böyle konuşurum. sonuçta kardeş gibi sahiplenmiyolar bir yerde aile dışına alabiliyorlar ki bende öyle görüyorum.
kocası/karısı olduk diye canciğer kuzu sarması olacak ta değiliz abartmayın.
eşten de saklanan,saklanması gereken ile içi durumlar olması bana normal geliyor..
söyleme şekli ve niyet önemli..
el oğlu /el kızı kaba bir tabir nasıl betimliycekti ki başka.
hmm ozaman durum değişir.. normalde benm takmayacagım bir cümle ama bana da böyle bir dayatma yapan birinin kurdugu bu sıfata bende kızardım sanırım..Ben de zaten ailenin ortasında olmak istemiyorum ne kendim için ne eşim için. Herkesin ailesi kendine. Ama eşime kv halkında konuşurken annen desem tartışma çıkartan bi tip. Senin annen degil mi neden annem demiyorsun diye....
Ya iste olumlu dusuncenizi belirtmissiniz amaFikir beyan etmedim sadece iyi düşünmelerini istedim ama bana noluyosa hakkaten... ki eşim kendisi sordu dusuncelerimi. Istediği gibi cevap alamayınca el kızı oldum demek ki
Kesinlikle bunu istiyorlar...Ya iste olumlu dusuncenizi belirtmissiniz ama
Inanin ona dahi gerek yok. Oturup dedikodusunu yapsaydiniz onlarla o zaman iyi olurdunuzdevir boyle maalesef
Ne yapmayı düşünüyorsun peki konu sahibesi?Kesinlikle bunu istiyorlar...
Ben de zaten onları ailem olarak görmüyorum. Ve benim hakkımda düşündükleri hiç önemli değil. Ama esimin benden böyle bahsetmesi ve annesiyle benim dedikodumu yapması çok sınır bozucuEşim demesede ben kendimi el kızı gibi hissediyorum. Çokta mutluyum bundan. Annesi ve kardeşinin sahteliği karşısında başka türlü hissetmek mümkün değil zaten. Onlar sadece eşimin ailesi benim değil. Bende onları el gibi gördüğüm için hakkımda düşündükleri umurumda olmaz.
Bundan sonra ailesiyle ilgili hiçbir konuda yorum yapmayacağım. Eğer sorarsa da sizin meseleniz beni ilgilendirmez diyecem. Ve yeri gelince de bu ettiği lafı onun yüzüne vuracam. Şu an fevri davranmak istemiyorum haksız konuma düşmemek icinNe yapmayı düşünüyorsun peki konu sahibesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?