El orgusu kazagi nereden bulabilirim?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kizlar selam.

Sevgilim benden ona kazak ormemi istedi. Bende de bunu yapacak sabir desen yok, yetenek desen yok, zaman desen yok... Baska bir sey iste alayim diyorum e ona da yok.

Istanbulda, aslinda ozellikle internetten satin alip da kendim ormus gibi yapip verebilecegim kazagi nereden, kimden bulabilirim?

• Beğen
Reactions: mb1
Düz örgü olsun, atkı olsun, çamurdan olsun bence ama etsy den böyle şeyler sipariş edebilirsiniz büyük ihtimalle.

Yapan teyzeler vardır illa ki.
Gecen patik ordurttum gayet makul bir fiyata...

sitede bu tarz şeyler örüp satanlar var. Ama erkek arkadaşının bedenine göre nasıl ölçmeden yapılır bimiyorum. Örgüden hiç anlamam. illa bir şey örmek istiyorsan atkı ör kazak zor

Sevgililer gunune yetismesi lazim bi de... etsyden kargolar ne kadar zamanda geliyor?

İyi ki sevgilim yok zor iş :KK45: yaz olaydı kapinin önünde kadınlar cemaati toplanırdı. (Bizim burda oluyor) birine sipariş ettirirdin illa ki. Eşe dosta sor örecek birini bulursun.

Kendi ördükleri lif, şal gibi şeyleri anlaştıkları tuhafiyecilerde falan satan kadınlar oluyor. Birkaç yere sorsanız belki sizin yerinize kazak örecek birine ulaşabilirsiniz. Sevgililer gününe de iki hafta var, yetişebilir.

yapamam bilmem diyen daha kıymetli oluyo yahu :) bilenlere iş çıkarıyolar bi de eleştirirler çok..

Acikcasi ben de ortaya cikmasindan korkuyorum. Acaba baslasam mi... yetismezse en azindan caba gostermis olurum. :/

Atkı örmüştüm ben de. Neyse...
İlla el örgüsü kazak diyorsan etrafında ören insanlar mutlaka vardır komşulardan filan. İpini al parayla ördür. Burada konu da acabilirsin, kendi sehrinde ören birilerini de bulursun mutlaka.

Yalan soyleceksin yani?
Hem yalan soyleyip hem erkeklerden durust olmalarini beklemeye hakkimiz yok.

ben ördüm deyip yalanmı söylüyeceksin yani adama.

valla elinden ne kadari gelirse or gitsin kizzz ben koca kis geceleri orerim strese birebir ona buna arkadaslara kolu komsuya herkese oren ben birgun esimde bana or dedi bende ne guzel ormusum heee omuz dekolteli bunu goren esim vallahide billahide giymem ben bunu deyip kaldirip atti atis o atis birdahada istemedi :eek:herkesinki super olduda bununki niye boyle cikdi ellerimden bende anlamadim ama kesin cozummus adam istemiyor kazak falan :KK19:sende or gitsin cok basit duz orersen olmadi mahallede vardir mutlaka oren sor sorustur

Elimden gele bişey değil de sevgilinde bi tuhaf ormeyı bilmeyen bırıne diretmeside komik yani.
Normal bi kazak al ver

öremiyorum demek bu kadarmı zor. nedir bu sevgilinin tavrı ayrıca. saçmalamış.bu adamları şımartmayın böyle.
sonra hepsi kendini şehzade sanıyor. emrediyor böyle

Yün satan yerlerde illaki ören ve satanlar vardır o dükkanlara bi sor.
Ama bence sahtecilik yapma ya..

Back
X