EL şakasi sever misiniz? izin verir misiniz?

Kimseye Yapmam, Bana Yapılmasına da Müsade Etmem.. :20:

Biz birtek eşimle birbirimize el şakası yaparız.
Onun dışında bende kimsenin bana el şakası yapmasını istemem sevmem bende yapmam:19:

El şakasını kim sever ki ?
O an tekme tokat dalasım geliyo yapana :41:

Valla bayanlar, benim hoslandigim cocuk bana bi el sakasi yapti kafami öne egdi sert bi sekilde, cok kizdim, hic hoslanmiyorum böle seylerden, siz severmisiniz izin verirmiisniz?
Sakaydi ok, ama yinede sert di......
asla izin vermem hoşlanmam yapanıda affatmem asla sala

hiç sevmem el şakasını .....yapmam:20: yaptırmam da ..zaten çevremde bunu bilirler teşebbüs bile etmezler :35:

En iyi arkadaşımı silmiştim hayatımdan bu yüzden..Çocukça şeylerden nefret ederim cünkü..

yapan kisiye gore degisir genelde aynı sekild ekarsılık veririm canımı yakacak sekilde olmadıgı muddetce kızmam

Nefret ederimm!!
bi bi bi bi bi tekk ablamla evde el kol sakasi yapariz ona tolerans gosterebilirim onun disinda kimsenin eli kolu ustumde olmasin mumkunse cok agir tepkiler verebilirim.

Yani simdi el sakasi var el sakasi var. Ama o sekilde de bi saka olmaz. Sonucta cocuk degilsiniz, yetiskin insanlarsiniz. Cok ayip etmis...

Bende hic sevmem....

Kardeşim bile el şakası yapamaz, yaptırmam.. Tabiki ben de yapmam..

Hele ki böyle (akraba- kardeş falan olmadığım biri) (sadece arada hoşlanma var, bence o yabancı) tokalaşmaya bile niyetlenmem değil şakası yapabilecek duruma gelsin..

Back
X