Ela09'un Diyet Günlüğü

Menu
2 dilim az yagda kizarmis biber
Peynir zetin salatalik 1 dilim ekemk

Kuru fasulye pilav yogurt

diyet biskuvi

salata

Aksam degisti,

Esim yeni bir tarif uydurdu cok da basarili oldu;)

Cok az yagda tavuk gogsu dogranmis olarak kizartilir, sos olarak konserve mantar suyunu salip cekene kadar kavrulur ustune sut eklenir krema gibi olana kadar pisirilir sonra blendirla sos ezilir. Tadina zorla baktirdi once ama sonra dibine vurduk. Ekmek yemedim ama az salata yedim yaninda . 1 top dondurma yedim bi de icine badem tozu attim 1 cay kasigi.
Spor 1000 cal. Eliptik (eliptik mi ekliptik miydi bisiklet ya) 650 bant 350cal. itinayla tamamladim. 15000 adim da yuruyus. Spor iiydi bugun birde boncuk boncuk terledim bu sefer sirilsiklam oldum.

Bugun bir apartmanin omunden gecerken kendimi gordum. Daha uzun hissettim, daha dik yuruyorum. Adetli oldugumdan midir nedir pilates zumba filan girmek istemiyor canim. Aslinda o makinelerden pek hoslanmam normalde. Yarinki programa bakayim sabah kizimla giderim belki salonun kresi tekrar acilacakti bu hafta.

Yuzumdeki yag bezelerini tek tek siktim gene dayanamadim... temiz calistim ama dikkatli temizliyorum surekli tonikliyorum ins iz yapmamisimdir.

Deli gibi su iciyorum oyle boyle degil... miktarini bilmiyorum ama 3u geciyorum galiba.
Yarin grs

slm
basardım bı kahve kalmıstı sekersız ıcemedıgım tatlandırıcı atıyodum artık sutlu kahveyı ıcebılıyorum sekersız.

her yerım agrıyor gene ya:( degecek... o son alınan 38 beden elbısenın ıcıne gırılecek salına salına yurunecek:)

menu vereyım
sabah
kozlenmıs bıber peynır 1 dılım ekmek
ogle aksam bılmıyorum henuz dısarda olacagız sanırım.

grs

yedıklerımı yazayım,

1 paket dıyet bıskuvı
1 muz
2 dılım domateslı emek
tavuk gogsu
salata
1 bardak buzlu cay
1 tabak pırasa

19000 adım yuruyus. baska spor yok:( bu gunluk bu kadar. grs

slm

dun ılk tatlı krızını atlattım, 3 tane enerjısı azaltılmıs pırınc patlaklı barlardan yedım 4 tane 65er kalori, ucuz atlattım gene:)

nedenını bılıyorum sanırım, uzun sure ac kaldıgım ıcın oldu sanırım. saatlerı daha ıı ayarlamam lazım. ,,

sabah 1 dılım ekmek ve kahvaltılıklar dıyeyım uzamasın hep aynı sonucta:)

ogle ve aksam,
bezelye yemegı bulgur pılavı salata
bu kadar sımdılık yaramazlık yaparsam yazarım. aksam spora gıdıcem bakalım napıcam bugun.
su kalorı sayan saatlere baktım. aklıma yattı ama bıraz pahalı geldı. arastırmam lazım bıraz.
grs.

sadece 2 tabak bezelye yemegı 1 dılım ekmek yedım. 1 ellma bır meyvelı yıgurt yarım paket dıyet bıskuvı 1 paket cıkolatalı bar oyy dunyayı yemısım :) fılm sayrederken ucu kactı bıraz:)

slm

dun ılk tatlı krızını atlattım, 3 tane enerjısı azaltılmıs pırınc patlaklı barlardan yedım 4 tane 65er kalori, ucuz atlattım gene:)

nedenını bılıyorum sanırım, uzun sure ac kaldıgım ıcın oldu sanırım. saatlerı daha ıı ayarlamam lazım. ,,

sabah 1 dılım ekmek ve kahvaltılıklar dıyeyım uzamasın hep aynı sonucta:)

ogle ve aksam,
bezelye yemegı bulgur pılavı salata
bu kadar sımdılık yaramazlık yaparsam yazarım. aksam spora gıdıcem bakalım napıcam bugun.
su kalorı sayan saatlere baktım. aklıma yattı ama bıraz pahalı geldı. arastırmam lazım bıraz.
grs.

Canım fazla uzun süre aç kalınca sonradan direkt tatlı istiyor insan.
Ben o durumları önlemek için hurma tepiyorum ağzıma :KK48:
Hatta kakaolu hurma topu falan yapabilirsin. Tatlı niyetine mis gibi yersin. Hem o zararlı, paketlenmiş, işlenmiş gıdaları tüketmemiş olursun.

Slm,
İyi fikir:) Alicam yarın. Yemem daha zaten bir haber okudum senede ortalama 500 bocek yiyormusuz paket gidalarla. Protein candir da o kadar da deil cikolatayi bile gozumun goresi yok huylandim baya. Bana boyle haberlerle gelin;) Bir hafta olmuş yazmayalı. Gayet basarili gidiyorum bu ara... 69 dan devam. Kalorilere dikkat ederek ve protein ağırlıklı devam. Spor da tam gaz. Sayıyorum kalorileri yaktıkca. bir gün 1000 bir gün en az 500 gidiyorum bu ara. Gerci hoher gün aynı hıza alıştırmak istemiyorum kendimi. Ayrıca defalarca bı gaz başlayıp bıraktım şimdiye kadar. Belli ki ben sporla devam bir ömür bikmamak lazım. Uykum baya düzene girdi. Evde durumlar güzel hayat güzel dünya güzel e ben de güzel olmam mı :) Olcam tabii ki... Bir arkadasım var o da 71 kilo yıl basına kadar takipteyiz birbirimiZi... Bendeydiler bu aksam. Misafir ailenin icinde diyet yapanı olan makbuldur bundan sonra:) hadi bakalım

Back
X