- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Hiç bir zaman başkaları ne der diye yaşamadım.Hep kendi bildiklerimi yaptım bana ne doğruysa bazen bunun bedelini çok ağır ödedim .Ama pişman olmadım.Hep şöyle düşünürüm '' Benim hayatımı ben yaşıyorum onlar değil'' Sen de öyle düşün.Kimseye kendini beğendiremezsin mecbur da değilsin sen mutlu ol yeter
ne yapıpta bu huyunuzdan kurtulursunuz bilmem ama kurtulun bir an önce zira son açtığınız 2 konu da bunun üzerineydi..
böyle yaşamak eziyet olsa gerek..
Seni kınayacak olanlar olmasın zaten yanında. Relax ol biraz ya. Millet ne naneler yiyorda göze batıyor bacım diyip kendi kendine gaz veer .
Bende boyle yapmaya calisiyorum ama hic basaramadim
Cevremdekilere falan hep destek olurum birakin kim ne dusunurse dusunsun rahat olun diye ama bana gelince soylediklerimin yuzde birini bile yapamiyorum
Ozlikle birde rezil oldum dusunxesi yokmu ywyip bitiriyor beni
Sahiden eziyet geceleri sırf bu yuzden uykudan oldugum zamanlari bilirim bi sure once psikologa gittim tabi bu duruma sira gelmeden baska nedenlerden dolayi birakmak zoruna kaldim
Ustesinden gelmeye calisiyorum ama nafile
valla sırf elalem ne der diye çocuğa abla dedirtmeniz kadar saçma bir istekte bulunmanız durumunuza gayet iyi bir örnek .. elalem kim ?
hayatınızın hangi köşesinde yer alıyor?
ekmeğinizi suyunuzu mu veriyor?
insan kendi yaşamak istediği hayatı bu ne oldukları kim oldukları belirsiz elalem yüzünden yaşayamıyorsa gerçekten eziyet olur o yaşam..
Ben şöyle düşünüyorum, sen ne kadar izin verirsen insanlar o kadar hayatına karışabilir.
İzin verme.
Onlara danışma, yaptım oldu, böyle yapmak istedim. Bu kadar.
Sizin tavrınız çevrenin şekillendiriyor. Kimseye fırsat vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?