- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
oo çok yaş var onun ilerisi pek sağlıklı olmaz diyorum hocayada pes yani o yaştaki kıza mı bakmış ya o kocaman adam ama öbürü daha çocuk sayılır yaYa birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.
Deşifre olmaktan çekinip profile kendi fotosunu koymak?!Ya birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.
Deşifre olmaktan çekinip profile kendi fotosunu koymak?!
Etik durumunu hocan düşünmeli. Yani bence sıkıntı yok ama bazı hocalar bu konuda daha katıdır kesinlikle olmaz gibi kuralları vardır buna da o karar verir. Sen istiyorsan bekle bakalım ne olacağını.
Sakin! Çelişkiler her zaman dikkatimi çekmiştir. Eleştri istemiyorsaniz kimseyle iletisime gecmeyin. Saygi cercevesinde her turlu fikrimi soylemekte ozgurum. Yorumunuz ilginc geldi ben de yazdim. Bu kadar tahammulsuz olmayin. RelaxxxSizi ilgilendirir mi o kısmı ? Neden basinda boyle birşey söyledigimi bilmeniz için beni tanıyor olmaniz lazim, tanimadiginiza gore, sorun yok.
Sakin! Çelişkiler her zaman dikkatimi çekmiştir. Eleştri istemiyorsaniz kimseyle iletisime gecmeyin. Saygi cercevesinde her turlu fikrimi soylemekte ozgurum. Yorumunuz ilginc geldi ben de yazdim. Bu kadar tahammulsuz olmayin. Relaxxx
Merhaba hanımlar,
Ben özel sektörde çalışıyorum ve aynı zamanda bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Hocalardan birinden hoşlanıyorum ama bu ilişki etik mi olur bilemiyorum. Adam bekar, hemen hemen aynı yaşlardayız, kendisinden ders aldım bitti yani aramızdaki öğrenci-öğretmen ilişkisi referansla sınırlı. Ama manalı bakışlar göndermeden önce :) 3. kişilerin yorumlarını almak istedim.
Cok tatlısınız kucaklayasim geldi
Desifre olmak derken :) resminiz var zaten sanirim taniyacak olan oradanda tanirYa birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.
Senmisin o yoksa
Medeni halini bilmiyorum ama deşifre olmaym diyince direk öyle düşünüyor insan
Uygundur mutluluklarMerhaba hanımlar,
Ben özel sektörde çalışıyorum ve aynı zamanda bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Hocalardan birinden hoşlanıyorum ama bu ilişki etik mi olur bilemiyorum. Adam bekar, hemen hemen aynı yaşlardayız, kendisinden ders aldım bitti yani aramızdaki öğrenci-öğretmen ilişkisi referansla sınırlı. Ama manalı bakışlar göndermeden önce :) 3. kişilerin yorumlarını almak istedim.
Yok kız ben evliyim zaten. Bu bahsettigim kız rus tr de yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?