Elalem ne der?

Elalemin yorumlari fena.

Elalemden once dusunmen gerek , adamin pas verip vermeyecegi. Ya isik yakmazsa bosa izin almis olma.

Ya birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.
oo çok yaş var onun ilerisi pek sağlıklı olmaz diyorum hocayada pes yani o yaştaki kıza mı bakmış ya o kocaman adam ama öbürü daha çocuk sayılır ya

Etik durumunu hocan düşünmeli. Yani bence sıkıntı yok ama bazı hocalar bu konuda daha katıdır kesinlikle olmaz gibi kuralları vardır buna da o karar verir. Sen istiyorsan bekle bakalım ne olacağını.

Ya birşey dicem simdi olmicak deşifre olmak da istemiyorum ama olaydan çok uzak ustu kapalı şekilde anlatayım. Kız 23, öğretmen 37 evlilik,düşünüyorlar çok İyi anlaşıyorlar.
Deşifre olmaktan çekinip profile kendi fotosunu koymak?!

Etik durumunu hocan düşünmeli. Yani bence sıkıntı yok ama bazı hocalar bu konuda daha katıdır kesinlikle olmaz gibi kuralları vardır buna da o karar verir. Sen istiyorsan bekle bakalım ne olacağını.

Ben de bundan korkuyorum, yani etik olmadığını düşünüp uzak durmasından, bakalım.

Siz liseli değilsiniz ki etik olmasın. Lisans üstü eğitim alıyorsunuz. Benim arkadaşımda sizinle aynı durumdaydı şimdi evli, mutlu, çocuklu :)

Sizi ilgilendirir mi o kısmı ? Neden basinda boyle birşey söyledigimi bilmeniz için beni tanıyor olmaniz lazim, tanimadiginiza gore, sorun yok.
Sakin! Çelişkiler her zaman dikkatimi çekmiştir. Eleştri istemiyorsaniz kimseyle iletisime gecmeyin. Saygi cercevesinde her turlu fikrimi soylemekte ozgurum. Yorumunuz ilginc geldi ben de yazdim. Bu kadar tahammulsuz olmayin. Relaxxx

Niye oyle dusunuyosunuz ki. Bnm lise arkadasim okulda okulumuza gelen ogretmenle evlendi. Bi o zmnlar 18yaaindayken hocamiz 23 24yasindaydi. Uni.de de yine bikac arkadasim asistanla hocasiyla evlendi. Tek fark hocalariniz esinizin arkadasi oluyo ☺

Ogretmeniyle evlenen biri olarak soyluyorum. Elalem her zaman bir seyler der. Hemde neler neler der. Bende mezun olmustum. Mezunsan zaten kimseyi baglamaz. Okula devam ediceksen de flort edip ayrilmamaniz onemli. Savunacak bir dogru bulamazsin.

Desifre olmak derken :) resminiz var zaten sanirim taniyacak olan oradanda tanir

Uygundur mutluluklar

Bu arada bir elalem olarak diyorum ki, banane - ona ne. Sizin hayatınız, sizin kararınız. Karıştırmayın milleti. Ama mutsuz olacağınız bir durum varsa o zaman sakın derim.

Derslerinde sevgilisi olduğunuz için yüksek not verip, kopya çekmenize izin vermediği sürece bir sorun olmaz galiba. :) Size ayrı davranması etik olmaz yani. Onun dışında kimseyi bağlayacak bir durum değil.

Elalem en gereksiz kelime.
Kalbin nasıl istiyorsa öyle davran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…