Elalem ne der

Jelibon41

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
12
6
6
29
Arkadaşlar ablalarım benim annem elalem ne dere çok önem veriyor şöyle derler böyle derler şöyle yaparsan bu olur şunu yaparsan şu olur öyle söylerler hiç olur mu adını çıkarırlar yani aklınıza gelebilecek her şeyde elalem hep bizimle oluyor... Ben artık çok yoruldum 23 yaşındayım ama hiç bir şey yaşayamadım bu yaşıma kadar...Vel hasıl ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana çok bunaldım...

valla ben b yere kadar sustum. artık cevap veriyorum. çocuk değilsin sen de ver cevabını

Elalem denen gizli örgüt yine iş başında demek. Bu durumu dört başı mamur bir baş kaldırı, isyan çözer.

Annenize "Ben hayatımın hesabını elin kadınlarına adamlarına vermek zorunda değilim. Millet için şekilden şekle girmem, eğilip bükülmem. Sen de kızının arkasında dimdik durduktan sonra, çeneler kapanır. Sen müsaade ettiğin kadar konuşurlar ancak. Haberin olsun, elalem umurumda değil. Biri de bir laf der, sen de annem olarak - sana ne- diyemezsen, o senin sorunun, daha çok millet lafı dinler, hayatını onun bunun ağzına göre yaşar, kendin olamadan ölür gidersin. Ben böyle olmayacağım, arkamda dursan da, durmasan da. " deyin.

Bu kadar.

Elalem ne derse der o elalem hep bişey der, sen istediğini yap elalem dönüp kendine baksın önce

Anneler herzamn haklıdır ..
Diyor ve gidiyorum.

Anneler her zaman haklı değildir. Çocuğunun geleceğini elalem ne der diye mahveden, yıllarca Antidepresan içmesine sebep olan anneler de vardır. Hatta milletin ne dediğini çocuğundan daha çok önemseyen anneler de vardır. Öyle annelerin çocukları olarak neyse ki aynı manasız düşünceyi çocuklarımız için sürdürmüyoruz. Neyse ki annelerimize babalarımıza rağmen delirmedik ve çocuk yetiştirirken kıstasımız elalem değil. Değer yargıları, ahlak, merhamet vs. Bunlara riayet etmesini sağlıyoruz elaleme köle olmasını değil.

Ne yaşamak istiyordun 23 yaşına kadar da elalem yüzünden yaşayamadın bilirsek ona göre akıl veririz.

Ben elaleme küfrediyorum haklısın deyip bir de o da küfrediyor ikimiz de rahatliyoruz

2019 yılındayız. Beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyılda hangi elalem dinlenir? Dinlenirse bu mantıklı mıdır? Nolursa olsun bütün kaderini sen çizersin. Anneni reddetmek ya da söylediklerini kabul etmek de senin elinde.

hayatının geri kalanını yaşadıklarının cezasını çekerek yaşıyacaksan mumkunse yaşama ,

Aahshjs kız konuda zerre detay vermemiş ve birçok üye ilk olarak cinselliği düşünmüş. İlk akla gelen bu yani. Vay arkadaş ya, vay arkadaş. Belki sorun cinsellik değildir he? Belki okumaktan, gelişmekten, keşfetmekten mahrum kalmıştır. Pipi keşfinden bahsetmiyorum tabi. Zira hayat birkaç santimlik pipiden ibaret değil. Keşfedince de bir halt olmuyor zaten.

Örnek istedim ben çünkü 40-50 lerinde biriyle ilişki düşünüyorsa, elalem olarak devreye giricem hemen

Örnek istedim ben çünkü 40-50 lerinde biriyle ilişki düşünüyorsa, elalem olarak devreye giricem hemen

Yok senin gibi soru soranlara söylemedim zaten. Kastettiği açıkça anlaşılan yorumlara yazdım. Bence konu sahibi henüz kimsenin elini bile tutmamıştır. Öyle bir izlenim bıraktı bende.

Nerede cinsellik yazıyor kız ben anlamadım. Cinsel ilişkiyi mi ima etmişler?
Elalem üstü kapalı sorgulamada level mi atlamış nedir, en son 15 sene önce kendileri ile ilgiliydim. Unutmuşum.

İyi yada kötü çirkin ya da güzel. Kendi iradenle ve fikirlerinle sana önem verilmesini önemse.Kimse umurunda olmasın demıyorum kendi hayatının ölçüsünü kimsenin bozmasına karısmasına izin verme. Bırak herkes seni dert etsın annene söyle o kimseyi dert etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…