Elalem ne der

Kim cinselliği düşünmüş? Bunu ifade eden hiçbir üye yok. Sadece sorduk kendisine bu yaşta yaşamak isteyip de yaşayamadığı şeyler ne diye.

Okumak veya gelişmek isteyince annesi "Kızım ayıptır, etme eyleme, adımızı çıkarma." mı diyecek?

Komik olabilir misiniz? :)

Hem keşfedilmeyen her şey cezbetmez mi insanı? Bırakın da dediğiniz şeyin bir halt olup olmadığına keşfettikten sonra biz karar verelim.

Nerede cinsellik yazıyor kız ben anlamadım. Cinsel ilişkiyi mi ima etmişler?
Elalem üstü kapalı sorgulamada level mi atlamış nedir, en son 15 sene önce kendileri ile ilgiliydim. Unutmuşum.

Ahshsh benim algım zarar görmüş ve öyle algılamış da olabilirim tabi ama bir iki yorumda pişmanlık duyacaksan falan denilince, malum bizim ülkede bir genç kızın tek pişmanlığı da bu olunca öyle yorumladım.

Evet okumak ve keşfetmek isteyince adımız çıkar diyen var. Bana dendi mesela. Bence de komik ama yaşarken komik değildi.

Siz niye bu kadar tepki verdiniz :) farz edelim ben cinselliği kast ederek sorduklarını düşündüm ya da öyle algıladım. Siz bunu kastetmediyseniz neden savunmaya geçtiniz ki :) ben olsam üstüme alınmazdım mesela.

Tez vakitte keşfetmeniz dileğiyle ahshjs.

Elaleme göre yaşama, pişman olursun diye algıladım ben de. Türkçe ne süper bir dil ya her an her şeyi anlamaya müsait.
Geçenlerde canım sıkılıyordu yine her zamanki gibi, biraz cinsel argo deyimleri arattım. Adamlar vajina dememek için 49464678 farklı kelime ve anlatım icat etmiş

off elalemden banane..:)
annem ayıp olur bak aaa dediğinde bende hani ayıplar nerde demişim bişey dememişti.
ayıbını bilmezdim.. dikkat ayıp olur öle sölenmez ayıp olur. şişt ayıpp... vvb..
elalem ne der mi ayıplık...
ben artık alınmıyorum kendi hayatimi kendim yaşiyorum öle derlerse nabimmm.... diyorum.
insanlar bi konuşur yarin susar.. elaleme bakmamak lazim.

Ben böyle konulara çok üzülüyorum
23 yaşındaki genç bir kadın
Mahalle baskısı aile baskısı
İşte maalesef ülkemizin gerçeği

Ben elalem konusunda takıntılı olduğum için olumsuz algılamış da olabilirim yorumları tabi :)
Vajina mı ne ayıp. O adları ben de biliyorum ve hem gülüp hem küfür etmiştim görünce.

İnanın sorarken cinsellik aklımın kıyısından geçmedi. Eee, haliyle alınganlık yaptım tabii. :)

Çok mersi.

Evlenmezsin , neden evlenmedin?
Evlenirsin , neden çocuk yok?
Çocuk olur , neden 2. yapmıyorsun?
2. olur iki çocukla yaşamak zor değil mi?
zor dersin, ne biçim annesin 2 tanecik çocuğa mı bakamıyorsun ben 4 tane büyüttüm der..
DERLER DE DERLER..

Ama onlar bunu derken siz yapamadıklarınızla kalı verirsiniz.

Aynı durumdaydım. 18 yaşımda üniversiteyi kazanıp farklı sehire gittim, bir yandan çalıştım aileden maddi destek almayı kestim. Ben çok iyş bir şey yapsam bile hep elalem lafı vardı. Kendi ayaklarımın üzerinde durunca kendi bildiğimi okudum. Ayda bir ziyaretlerine giderim bir sorun yaşamayız. Hatta erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum şuan çalıştığım şehirde

Ağzınıza sağlık ya. Sizin gibi annelerin çocuk yetiştirdiğini bilmek bana umut veriyor. Zira hala bildiğimi okuyorum desem de beni yetiştirirken ailemin yaptığı bir sürü yanlış ve baskı sosyal problemlerimin temelini oluşturuyor.

Maalesef yaşadığımız travmalar çocuk yetiştirirken karşımıza dikiliyor. İstemesek de. Lakin en azından değişmek ve gelişmek için çabalıyoruz. Ebeveynin her koşulda haklı ve mükemmel olduğunu düşünmüyoruz.

Arkadaşlar hastanedeyim cevap yazamadım ama okudum hepsini yazdıklarınızın... Evet hiç sevgilim flörtüm vs olmadı konu bu değil zaten konu elalemin her daim benimle olmaları...Evet annem elalem yüzünden herşeyden herkesten kısıtladı beni aman ne derler diye bende dinlemedim açıkçası... kendi bildiğimi yaptım bu seferde meşhur elalem anneme gidip lafını etmişler yahu ben ne yapıyorum sanki... dışarıda birini göreyim selam veriyor alıyorum doğal olmak bende veriyorum bu hemen eve anneme gidiyor vay efendim onunla niye konuştun bununla niye konuştun konuştuğum'da eski bir baba velim... Bunda ne gibi bir kötülük olabilir nasıl zihniyete sahipler bilmiyorum tek bildiğim çok sinirleniyorum artık sabrım kalmadı...pazara giderim her hafta alışveriş yaptığım tezgahlar var mesela gittiğimde doğal olarak hoşgeldiniz diyorlar hoşbuldum diyorum buda annemin kulağına gidiyor hemen yine başlıyor vay efendim konuşma adını çıkarırlar mahvolursun buralarda barınamazsın... Ya ben ne yapıyorum ki hiç bir şey yapmıyorum niye bu elalemi önemsiyor benim annem ne kadar konuştum bir bilseniz...Ama yok gerçekten olmuyor artık ne yapacağımı şaşırdım...Hiç hevesim kalmadı artık çok daraldım bunaldım milletin işi gücü yok takmışlar bana kafayı... Hani yaptığım bir şey olsa amenna ama yok...Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim cevaplarınızdan ötürü Hakkınızı helal edin...

39 yasindayim, evli barkliyim, anmelden uzak baska sehirdeyim ve hala elalem biseyler diyormus annem öyle diyor:)))
Kurtulusun yok anliycan, isin asli elalemden önce akrabalar biseyler diyorlar...

39 yasindayim, evli barkliyim, anmelden uzak baska sehirdeyim ve hala elalem biseyler diyormus annem öyle diyor:)))
Kurtulusun yok anliycan, isin asli elalemden önce akrabalar biseyler diyorlar...
Kesinlikle öyle dediğiniz gibi...Hiçbir zaman yanımda olmayan akrabalarım sağolsunlar bu gibi durumlarda elalemle yarışıyorlar... Ama bizde elalem daha ağır basıyor nedense

Ayni benim annem. Aman laf soz olmasin ama bir sey de olmadi iste. Simdi zamaninda elalemin laf ettigi kizlari ornek olarak gosteriyor. Neymis evlenmisler. Simdide elalem niye evlenmedi deyip duruyor acaba neden O yuzden pek takilma derim. Bu yaslar bir daha gelmeyecek. Bunu unutma.

Ahhhh ahhh şu elalem kim acaba bir tanıyan gören, bilen varmı... Benimde gençliğimi yedi bu elalem.... İsim olarak bi elalem var ama kim cıkardı su elalem lafını getirin bana bişey dicemmm...

Elalem diye bir örgüt var innimatüden daha tehlikeli.. Sonunda su yazıyı yazmak istemiştim konu sahibine ELALEM NEDER konusunu actıgı için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…