- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Aahshjs kız konuda zerre detay vermemiş ve birçok üye ilk olarak cinselliği düşünmüş. İlk akla gelen bu yani. Vay arkadaş ya, vay arkadaş. Belki sorun cinsellik değildir he? Belki okumaktan, gelişmekten, keşfetmekten mahrum kalmıştır. Pipi keşfinden bahsetmiyorum tabi. Zira hayat birkaç santimlik pipiden ibaret değil. Keşfedince de bir halt olmuyor zaten.
Nerede cinsellik yazıyor kız ben anlamadım. Cinsel ilişkiyi mi ima etmişler?
Elalem üstü kapalı sorgulamada level mi atlamış nedir, en son 15 sene önce kendileri ile ilgiliydim. Unutmuşum.
Kim cinselliği düşünmüş? Bunu ifade eden hiçbir üye yok. Sadece sorduk kendisine bu yaşta yaşamak isteyip de yaşayamadığı şeyler ne diye.
Okumak veya gelişmek isteyince annesi "Kızım ayıptır, etme eyleme, adımızı çıkarma." mı diyecek?
Komik olabilir misiniz? :)
Hem keşfedilmeyen her şey cezbetmez mi insanı? Bırakın da dediğiniz şeyin bir halt olup olmadığına keşfettikten sonra biz karar verelim.
Ahshsh benim algım zarar görmüş ve öyle algılamış da olabilirim tabi ama bir iki yorumda pişmanlık duyacaksan falan denilince, malum bizim ülkede bir genç kızın tek pişmanlığı da bu olunca öyle yorumladım.
Elalem göre yaşama, pişman olursun diye algıladım ben de. Türkçe ne süper bir dil ya her an her şeyi anlamaya müsait.
Geçenlerde canım sıkılıyordu yine her zamanki gibi, biraz cinsel argo deyimleri arattım. Adamlar vajina dememek için 49464678 farklı kelime ve anlatım icat etmiş
Evet okumak ve keşfetmek isteyince adımız çıkar diyen var. Bana dendi mesela. Bence de komik ama yaşarken komik değildi.
Siz niye bu kadar tepki verdiniz :) farz edelim ben cinselliği kast ederek sorduklarını düşündüm ya da öyle algıladım. Siz bunu kastetmediyseniz neden savunmaya geçtiniz ki :) ben olsam üstüme alınmazdım mesela.
Tez vakitte keşfetmeniz dileğiyle ahshjs.
İnanın sorarken cinsellik aklımın kıyısından geçmedi. Eee, haliyle alınganlık yaptım tabii. :)
Çok mersi.
Aynı durumdaydım. 18 yaşımda üniversiteyi kazanıp farklı sehire gittim, bir yandan çalıştım aileden maddi destek almayı kestim. Ben çok iyş bir şey yapsam bile hep elalem lafı vardı. Kendi ayaklarımın üzerinde durunca kendi bildiğimi okudum. Ayda bir ziyaretlerine giderim bir sorun yaşamayız. Hatta erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum şuan çalıştığım şehirdeArkadaşlar ablalarım benim annem elalem ne dere çok önem veriyor şöyle derler böyle derler şöyle yaparsan bu olur şunu yaparsan şu olur öyle söylerler hiç olur mu adını çıkarırlar yani aklınıza gelebilecek her şeyde elalem hep bizimle oluyor... Ben artık çok yoruldum 23 yaşındayım ama hiç bir şey yaşayamadım bu yaşıma kadar...Vel hasıl ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana çok bunaldım...
Ağzınıza sağlık ya. Sizin gibi annelerin çocuk yetiştirdiğini bilmek bana umut veriyor. Zira hala bildiğimi okuyorum desem de beni yetiştirirken ailemin yaptığı bir sürü yanlış ve baskı sosyal problemlerimin temelini oluşturuyor.Anneler her zaman haklı değildir. Çocuğunun geleceğini elalem ne der diye mahveden, yıllarca Antidepresan içmesine sebep olan anneler de vardır. Hatta milletin ne dediğini çocuğundan daha çok önemseyen anneler de vardır. Öyle annelerin çocukları olarak neyse ki aynı manasız düşünceyi çocuklarımız için sürdürmüyoruz. Neyse ki annelerimize babalarımıza rağmen delirmedik ve çocuk yetiştirirken kıstasımız elalem değil. Değer yargıları, ahlak, merhamet vs. Bunlara riayet etmesini sağlıyoruz elaleme köle olmasını değil.
Ağzınıza sağlık ya. Sizin gibi annelerin çocuk yetiştirdiğini bilmek bana umut veriyor. Zira hala bildiğimi okuyorum desem de beni yetiştirirken ailemin yaptığı bir sürü yanlış ve baskı sosyal problemlerimin temelini oluşturuyor.
Anneler her zaman haklı değildir. Çocuğunun geleceğini elalem ne der diye mahveden, yıllarca Antidepresan içmesine sebep olan anneler de vardır. Hatta milletin ne dediğini çocuğundan daha çok önemseyen anneler de vardır. Öyle annelerin çocukları olarak neyse ki aynı manasız düşünceyi çocuklarımız için sürdürmüyoruz. Neyse ki annelerimize babalarımıza rağmen delirmedik ve çocuk yetiştirirken kıstasımız elalem değil. Değer yargıları, ahlak, merhamet vs. Bunlara riayet etmesini sağlıyoruz elaleme köle olmasını değil.
Kesinlikle öyle dediğiniz gibi...Hiçbir zaman yanımda olmayan akrabalarım sağolsunlar bu gibi durumlarda elalemle yarışıyorlar... Ama bizde elalem daha ağır basıyor nedense39 yasindayim, evli barkliyim, anmelden uzak baska sehirdeyim ve hala elalem biseyler diyormus annem öyle diyor:)))
Kurtulusun yok anliycan, isin asli elalemden önce akrabalar biseyler diyorlar...
Ahhhh ahhh şu elalem kim acaba bir tanıyan gören, bilen varmı... Benimde gençliğimi yedi bu elalem.... İsim olarak bi elalem var ama kim cıkardı su elalem lafını getirin bana bişey dicemmm...Arkadaşlar ablalarım benim annem elalem ne dere çok önem veriyor şöyle derler böyle derler şöyle yaparsan bu olur şunu yaparsan şu olur öyle söylerler hiç olur mu adını çıkarırlar yani aklınıza gelebilecek her şeyde elalem hep bizimle oluyor... Ben artık çok yoruldum 23 yaşındayım ama hiç bir şey yaşayamadım bu yaşıma kadar...Vel hasıl ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana çok bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?