• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elalem ne der...

yani kulp bulamamış mutfak dolabına az demiş

odalar küçük demiş

fotodan nasıl anlamış ki

umursamayın

bir de hangi elalemmiş o mutfak dolabı bu eve olmamış diyecek çok güldüm

size tavsiye he deyin geçin

evi vs anlatmayın foto moto da çok göstermeyin bundan sonra

Kıskanmak mıdır bilmem ama insan evladını neden kıskansın ki? Gelini mi kıskanıyor, ben böyle evlerde oturamadım o 2 günlük gelin ev aldı oturuyor diye:)))
Komik değil mi? Gelin dediğin evladının eşi, bağrına basmıyorsan da evladına huzurlu bir yuva veriyor diye mutlu olursun, olmalısın, oğlum olsaydı benden cadı kayınvalide olmazmış sanırım, ev aldılar diye mutlu olup ağlardım ben:KK70:

Var öyle insanlar çekememezlik oluyor,burada bile çok okudum sen yaptın bende yaptırcam diyen kaynana çok nasılsa.
İnsan mutlu olmayı başaramıyorsa bunu çevresine o kadar lanse ediyor ki,sanki karşı tarafta mutsuz olsun isteğinde.
Senden iyi kayınvalide olur,gelinle iyi anlaşırsın bak gör.

Var öyle insanlar çekememezlik oluyor,burada bile çok okudum sen yaptın bende yaptırcam diyen kaynana çok nasılsa.
İnsan mutlu olmayı başaramıyorsa bunu çevresine o kadar lanse ediyor ki,sanki karşı tarafta mutsuz olsun isteğinde.
Senden iyi kayınvalide olur,gelinle iyi anlaşırsın bak gör.
E doğurayım bir erkek evlat o zaman:))
Çekememezlik bana komik geliyor ahretlik, çekemediğinden laf söyleyen biri olsa gülme tutar beni, artık yaştan mı desem huydan mı desem sinir yapmıyor gülme krizine neden oluyor bende.
Koca koca kadınlar gelinlerle yarış içinde düşünsene :KK70:

E doğurayım bir erkek evlat o zaman:))
Çekememezlik bana komik geliyor ahretlik, çekemediğinden laf söyleyen biri olsa gülme tutar beni, artık yaştan mı desem huydan mı desem sinir yapmıyor gülme krizine neden oluyor bende.
Koca koca kadınlar gelinlerle yarış içinde düşünsene :KK70:

Ahretlik ne dedim öyle sana,senin kızın vardı pardon ya,ama olsun oğlun olsaydı şayet cidden iyi anlaşırdın gelinle.
Yaşlılığıma ver ne olur.))
Yaşımız aldık artık ahretlik artık eskisi gibi o laflar bizi çok etkilemiyor nedense,önceden olsa şimşekler çakardı bende.
Keşke her gelin kaynana anlaşsada bunlar yaşanmasa

Aman ben olsam bu kadar açıklamaya ikna etmeye filan bile uğraşmam. Ben beğendikten sonra başkası beğenmese ne olur?

Son düzenleme:
Değerli üyeler yeniden merhaba... Yşne ben ve sorunlarım :'(
Biz yeni bir ev aldık içinde ufak tefek tadilat yapıldıktan sonra Allah nasip ederse yerleşeceğiz. Yerleşmeden evvel eşimin memleketine uğrayalım dedik işte hayırlı olsun vs muhabbetler. Kayınvalidem sordu evin fotoğrafları var mı diye. Ben de dedim ki Var anne bak göstereyim. Mutfağı görmesiyle evi gömmesi bir oldu... Moralimiz acayip bozuldu. Neymiş efendim o mutfağa o kadar dolap az değil miymiş vs vs... Diyoruz ki Anne içine biz ekstra dolap yaptıracağız hem zaten 2 kişiyiz bize yeter. Salonda konsol da var fazla yemek takımlarını oraya koyarım diyorum. Yok ikna olmuyor :'( Hevesimizi kırıyor.... Odalar küçük çocuk olunca napacaksın vs vs... Yahu biz zaten tayinci insanız hem yatırım amaçlı hem de oturduğumuz süre içinde ekstra kira vermemek amaçlı almışız o evi. Onun borcu biter çocuk olur daha büyük bir eve geçersin ne olacak diyoruz. Dinlemiyor anlamıyor. Telefonda kiminle konuşsa '' Ayyy karalahana06'nın mutfağında doğru düzgün dolap yok '' vs diyor... Yahu Trendyolda bile 300 400 TL ye çok güzel mutfak dolapları var....

Elalem ne dermiş... O eve o kadar para verildi de dolabı yok demezler miymiş... Ben napayım peki.... Bütçem ona yetti..
oncelıkle hayırlı olsun bır omur agız tadıyla saglıkla oturun ınsallah mutluluklar dılerım

kayınvalıdenız tam yaşlı kafası bazı yaşlıların ılerde lazım olur dıye eşya bırıktırmesı gıbı cocugun olursa lazım olur dıye 9833928 tane yorgan 83893893 tane yastık hatta abartıp yün mınder falan da yaparlar gelenegı bıle kalmamıs olmasına ragmen ısrarla devam ettırırler nıye bız yapalım elelam ne der ayrıca ya lazım olursa

bunu yasayan cok kısı var sız onun kotu nıyetle soylemedıgıne kendınızı ıkna edın her soyledıgını sankı ılerde lazım olursa zora gırecegınızı dusunuyormus da konusuyormus gıbı anlayın ınanın boyle yapınca evlılık kurumu cekılıyor :D yoksa bır elın 5 parmagını gecmez etlıye sutluye karısmayan kayınvalıde eltı gorumce bulmak o kadar ımkansız kı kımsesız bırıyle evlenmenız gerekır yanı

evlılık stratejı kurumudur aslında :D kan dökmeden hayatda kalma savaşı ve sız ınsanları nereye koyarsanız onlar orda olur eger alırda kafanıza takacak yere koyarsanız bı omur kafanıza takacak seyler yapar o yuzden evet herseye karısıp yorum yapmaları elestırmelerı cok kotu haklısınız ama en ıyısı herseyı gostermemek soylememek mesafe koymak ve soyledıklerını onemsememek ınanın baska yolu yok

Bilerekmi yapıyorlar acaba diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası.
Bizimki evden çok memnundu,onda hiç sıkıntı olamadı,olsa ne olacak ki sonuçta orada oturan biz olacağız.
Var böyle dengesiz insanlar,kesin kıskanıyorlardır herhalde.
mutsuz olan ınsanlar yapıyor dıkkat ettım yeterlı degerı sevgıyı gormemıs kayınvalıdesı cok karısırmıs eltısınden cok cekmıs
onların daha ılımlı olmasını ben cektım gelınım cekmesın demesını beklerız ama ben cektım gelınımde ceksın dıyen kesım bunu yapan cunku cok mutsuz ısyankar
ben aslında ''kaynanalık''yapan kayınvalıdelere uzuluyorum yazık dıyorum nasıl bır caresızlık nasıl bır mutsuzluk nasıl bır kalp ruh kanserine yakalanmıs da bu kadar gozu kor olmus halbukı akıllı olsa ıkı tatlı soz soylese sımdıkı gencler daha ıyı bılır dese gecse zaten bır cocugu varken bır kısı daha kazanacak :)
bastan kaybedecegı savasa gırecek kadar mutsuzluk ...

Kendisi telefonda herkese anlatmazsa elalem bir şey demez. Ayrıca başkasını ne ilgilendirir anlamıyorum. Ayy mutfağı çok küçük diye dedikodu mu yapacaklar. Kurtulamadık şu elalemden.

Siz de beğenmediyse sen daha iyisini al bize deseydin. Kesinlikle takmayın. İçinde yaşayacak olacak sizsiniz. Kimsenin ne dediğinin önemi yok

İşte dedikodu seven bir kv. Anlatmazsa olmaz. Kızlar valla her birinize ayrı ayrı katılıyorum. Allah evladın da kv nin de hayırlısını nasip etsin.

mutsuz olan ınsanlar yapıyor dıkkat ettım yeterlı degerı sevgıyı gormemıs kayınvalıdesı cok karısırmıs eltısınden cok cekmıs
onların daha ılımlı olmasını ben cektım gelınım cekmesın demesını beklerız ama ben cektım gelınımde ceksın dıyen kesım bunu yapan cunku cok mutsuz ısyankar
ben aslında ''kaynanalık''yapan kayınvalıdelere uzuluyorum yazık dıyorum nasıl bır caresızlık nasıl bır mutsuzluk nasıl bır kalp ruh kanserine yakalanmıs da bu kadar gozu kor olmus halbukı akıllı olsa ıkı tatlı soz soylese sımdıkı gencler daha ıyı bılır dese gecse zaten bır cocugu varken bır kısı daha kazanacak :)
bastan kaybedecegı savasa gırecek kadar mutsuzluk ...

Kesinlikle zamanında çok çekmiş olanlar genelde bu eziyetleri yapıyorlar.
Tatlı dilleri olsa bizde onlara daha çok yaklaşır saygıda kusur etmeyiz.
Fikir versinler elbette dinler ona göre karar verilir,haa aklına uyarsa olur ama bununda söyleme adabı olmalı bence.
Ben bile damattan bir şey istesem rica edebilirmiyim diyorum.

Back
X