:teselli: :teselli: giz anam allah yardimcin olsun.aslina bakarsan fazla hasretlik cekmiyorum.butun ailem burda.ama genede insan havasini suyunu ozluyor.giz anam izinine gidikte sanki gezig.oturuyoz musafir kalkiyoruz musafir.anliyacagin gezemig.neyse bu arada elaziglilar artig yazmi.hele fikaralara bayildim daha yokmu bizim gokkoslarin hikayeleri.neyse herkese iyi yazmalar.hersey gonlunuzce olsun bacilar...:teselli:
giz anam bilgisize fakralar super.nerden buluyon
ilk kez burda okuyorum elazig fikralari.vallaha super.palulari cimri bilmezdim.gerci fikra.neyse herkese eyi yazmalar
Selamm:teselli: Ben de Elazığlıyım kökende.Kesrik hemimde.Şimdilerde kızılay deye geçiyor.Maalesef melmeketten uzaktayım,uzağında da büyüdüm hatta.Amaaa aslımı asla inkar etmem.Doğuluyug hele:)
kurbet
evet canım bende elaziz liyim.
25 yıldır antalyadayız.6 yaşındaydım elazığdan buraya geldiğimizde.
akrabalarımızın hepsi orada.enson 4 yıl önce gittim.
babam palu lu.
lena kesin o zaman tanirlar. benim babamda 46 dogumlu.palu ama hangi koy senin.belki o zaman tanisirlar.bizimki okcular koyunde. neyse kendine iyi bak canim
yazarım tabi.ya bişey sorcam bikaç gündür karnımın alt taraflarında acayip ağrılar oluyo bi de ağzımda böyle farklı bi tat ve iştahsızlık... acaba bunların sebebi ne olabilir... sen daha tecrübelisin ne de olsa dimi ? :)