Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım dikkat ederim ama doktor klomen vermişti ondan kaynaklıyo olabilir ağrın dedi.ne biliyim hayırlısı tabi artık regli beklicem bu ayın 24-26 sı gibi olmam lazım

ya kıslarr 1 hafta dır benim şu karnımın alt kısımlarında çok ağrı war ayrıca kabızlık var acaba ağrı kabızlıktan kaynaklanıyo olabilirmi?

eczacıııı güzelll olmazmı,,,heryeri cennettt..helwekı zıyaretleri,,türbeleri mıuhteşemmm ..ama evlenınce ve eşinn oraları bılmeyınce gıdılmıyo ya...ama tum akrabalarımız orda...hala.teyze.dayım,amcam ..yegenler kuzenler hep ordalarrr..bi ucum orada halenn bubıle yetıyo,,,

kızlar dün gittim doktora ama bişey yok şuan dedi.biraz üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı olsun...reglime daha 1 hafta war....neyse ya siz neler yapıyosunuz görüşmeyeli

canım hayılısı olsun ya.sakın bozma moralini:1hug:

ya kısslaaaaarrrrrrr nerdesiniz ya sıkıldım bi konu bulsanızda konuşsak

elıfcım hosgeldın tekrar canım

herseyın hayırlısı olsun hayatım sen canını sıkma senın bebıs enınde sonunda gelıcek ama bıraz nazlı sanırım herseyın bası saglık kendıne dıkkat et

sağol canım hoşbulduk.... gittinmi kuaföre,ben gittim pazar günü aaayyy saçımı boyadımm çok yakıştı yaaaa...KENDİME BAYILIYORUM BEN YAAA

bende evlenelı ıkı yıl oluyoo bıde kızım var 10 aylık ama evlenmeden oncede bır bes yılımız var esımle

yok canım daha gıtmedım kuafore ama en yakın zamanda gıdıcem bız ılcedeyız o yuzden esımın bos oldugu zamanlar gıdebılıyorum sadece

burda nasıl kuafor ucretlerı sen neye boyadın sacını ben tekrar sarı yapıcam nasıl ıyı yapıyolar demı?bı de fıyatı nedır

saol eczacı canım sende mı elazıgdasın senın varmı bebıs

kıssslar evde internet bağlantımız yok o açıdan ancak işe gelince yazıyom kusura bakmayın...Nazlıcım valla benim saçımı 80 e boyadı sencan...güya arkadaş indirimi yapmıııışşş...ama boyalar tamamen bitkisel ve güven veren bi yer şiddetle tavsiye ediyorum yani...

Bigsizemmmm Hemşommm Cnm ..özledim Seniii Gadanaldigim...inşallah En Kisa Zamanda Bebiş Müjdesini Verirsin Bizeeee

şilaaaaaaaamm canım benim sağol.bende seni ösledim valla kıss.sağ salim şu bebişi bi kucağıma alaydım başka hiç bişi istemiyom şila:çok üzgünüm:

bu arada kısslaar herkese günaydın nasılsınız bakem:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…