Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen aslen elazıglısın ozaman

mesela bana onerebılecegım ıyı bır kuafor varmı ve nerde kuaforun ısmı ne

valla canım ben sencan var ona gidiyorum hatta yarın yine gidicem istersen sen de gel ...yaklaşık 2 yıldır gidiyorum ve çok memnunum... (yeni araştırma hastanesinin hemen karşısı.)memnun kalıcağına eminim... senin memleket neresi?

bi hamilelik daha geçirmiştim ben ama o erken doğum olduğundan yaşayamamıştı.bendede ilk belirtiler böyleydi cnm ağzımda metalik iğrenç bi tat olıyodu vede ağrı.hadi bakalım hayırlısı:))

ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. aaayyyyyyyy bak şimdi daha bi heyecanlandııııımmm ... inşallah yaaa ...... bu arada sana da çok teşekkür ederim canım ... ya pazartesi gelmez artık..

ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. aaayyyyyyyy bak şimdi daha bi heyecanlandııııımmm ... inşallah yaaa ...... bu arada sana da çok teşekkür ederim canım ... ya pazartesi gelmez artık..

pazartesini niye bekliyosunki yarın sabah bi test alıp yapsana.kısss bak bende heyecanlandım şimdi:)))

ciddimi test sonuç verirmi şimdi
çünkü daha regle çok var 24 ü falan

canım ben işteyim birazdan çıkıcam acele cevap yazarsan sevinirim hem eğer test sonuç vericekse eşimi arıyim alsın bari.. ama dediğim gibi reglim bu ayın 24 ünde falan

canımcım yeni geldim cevap yazamadım kusura bakma.bencede şimdilik idrardan belli olmaz.hayırlısı olsun cnm.en sağlıklısı pztsini beklemek

elıfcım umarım ıstedıgın bebıs bukez gelır hadı bakalım hayırlısı bende 10 aylık anneyım bı kızım var bu arad kuafor ıcın tesekkurler en yakın zamanda gıdıcemm

selamlar ben elazigli degilim ama tunceliliyim yine hemso sayiliriuz yani babamin ailesi elazigda oturuyor...

melissa62 sende hoşgeldin tatlım aramıza:)

bıgsıze nerelerdesın

bende meraklıyım elıf e ne oldugu konusunda ama bende gorusemedım bı daha ozel mesaj atabılırsın

kızlar dün gittim doktora ama bişey yok şuan dedi.biraz üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı olsun...reglime daha 1 hafta war....neyse ya siz neler yapıyosunuz görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…