elazığ da kızlık zarı dikimi nolur acil :(

1.si sence Elazığ da hangi doktor yapar bu işi?
hadi yaptı diyelimm ne kadar para ister hiç düşündün mü?
devlete gidemezsin özele gideceksin
ben sanmıyorum acıkcası elazığ da yapsınlar
gerçi eski kurtlar var belki duymussundur iisimlerini bi ihtimal yaparlar..

ve diyelim ki yapartı biri
ne olcak ? için rahat edicekmi?
kınamıyorum kesinlikle asağılamıyorum da ama evlendiğin andan itibaren baslayacak yalanın..
yalan üzerine kurulu olacak
2 damla kan gelecek diye bir ömür nasıl susturacaksın vicdanını..
bence konus seni seviyorsa anlayısla karsılar..

kimse sütten cıkmıs ak kaşık değil kimsenin namus bekçiliği yapmaya hakkı yok
ama bir ömür vaad ettiğin adama yalan söyleme..

küçük şehir orası illa duyulur kmseye güvenme illa da yaptırıcam diyosan senin için malatya en mantıklısı hiç arkadasın yok mu biriyle gitsen alısverişe diye gitsen

bence gercegi soyle, kandirmayi da gectim buyuk gunah bence. adamin ne sucu var ki?
yalan ustune bir omur kurarak bence dogru yapmiyor olacaksin canim.

Ne olursa olsun anlatmalısın. Eğer seni gerçekten seviyorsa asla böyle basit bir sebepten dolayı bırakmaz. Eğer sevmiyorsa da böylesi daha hayırlı de geç. Çünkü öyle insanlar için canının küçücük bir acısına bile değmez inan..
Ve anlatmak başladıktan sonra zor değil..

bence anlatmayı çok denemiş veya anlatsam sonuçları ne olur diye çok düşünmüşsündür ama yapamamışsındırki bu tür çareler aramaya başlamışsındır.. bende çok yakın bi arkadaşım hatta kardeşim kadar çok sevdiğim biri için bu konuyu takip etmeye başladım.. ayıp diye yargılayan arkadaşlar da var.. ben seni "çok" iyi anlayamasam da arkadaşımın gözlerimin önünde neler çektiğini nasıl hergün eriyip bittiğini gördükçe seni de anlayabiliyorum..kimse bu duruma düşmek kimse bu çaresizliği yaşamak istemezdi eminim.. ama herşey olacağına varır.. keşke bu konuda hem sana hem arkadaşıma yardım edebilsem bi fikir sunabilsem.. allah yardımcın olsun.. bizleri düğün olduktan sonrada habersiz bırakma.. burda canını acıtacak yorumlarada çok üzülme.. zaten yeterince zor günler yaşıyosundur..

bence ne olursa olsun anlatmamalısın bir yolunu bulup bunu halletmen lazım..çünki en anlayışlı olan adam bile o an kabullenir ama bir süre sonra her fırsatta bu nu gayet rahatlıkla hatırlatırrrr acını yakmak ister ...eşime beni eski sevgilim öptü demiştimmmm neyse zaman geldi geçtiii o anlayışılı sevgi dolu adam bana her fırsattaaa en ufak kavgadaa sen de onunla şunu yaptın felannnn sankiii kendi düşüp kalktığı kadınların sayısını bile hatırlamayan adamm başıma kalkmaya başladııı..:53:.bu yüzden adamlara dürüst olmayın onlar bunu haketmiyorrr
bu yüzden boşver sen zaten şuan acı çekiyorsunnn yaptığının bedelini ödüyorsunnnn...
gelişmelerden haberdar et...:16::16:

bende aynı konudan muzdaribim:( ama benım durumum çok farklı kimse ile ilşkiye girmedim. öyle bir sey olsa bu kadar yanmam . yaptım buluyorum derım. küçükken kaza sonucu( bisikletin pedalından ayagım kaydı) kızlığımı kaybetmişim ve en kötüsü anlamam çok geç oldu. suan 23 yasındayım 3 sene önce öğrendim. doktora gidemıyorum. kimseye inandıramam kaza ile oldugunu. allahım bu nasıl bır kaderdir...:(((

tatlım çok geçmiş olsun..düşüpte kızlık kaybedilmesiii aaa ilğinççç vallahiii :26: şaşırdım bende ama zaten sanırım ilişkiye girilip girilmesdiğini dr anlar yaaa sonucda öyle bir rapor alınamaz mı ?

üzülme tatlım :16:

doktora gidemedim bilmıyorum.belkıde kaza oldugu anlasılır. bi cesaret edip gidebilsem olay oldugunda 12 yaşlarındaydım adet bile olmamıstım. ben kan gelince o yüzden erken adet oldum sandım. çok ilginç ama gerçek.:( hayat bana oynamadığım oyunlar oynadı...

inş. kaderin bundan sonra çok güzel olur..lütfen umudunu kaybetme daha çok gençsinnn herşeyin üstesinden geleceksin gelmen lazım yoksa harcanır gidersin..:50:

doktora gidemedim bilmıyorum.belkıde kaza oldugu anlasılır. bi cesaret edip gidebilsem olay oldugunda 12 yaşlarındaydım adet bile olmamıstım. ben kan gelince o yüzden erken adet oldum sandım. çok ilginç ama gerçek.:( hayat bana oynamadığım oyunlar oynadı...

canım bence senin kızlığın filan gitmedi boşuna endişelenme şurda biliyorum ki aynı şey benim başıma geldi bisikletten düştüm acayip derecede acı hissetmiştim hiç unutmuorum hemen eve koştum baktım kanamış malesef daha adet bile olmamıştım o zaman ve kızlık ne demek onu bile bilmiyordum sonra kızlık olayını öğrenince evleninceye kadar içim iimi yedi amaa eşime de anlatmamıştım birşey olmamıştır belki diye yaşadığım stresi sen bir de bana sor düğün gecesi neler neler düşündüm olmadık şeyler aklıma geldi stresten helak olmuştum neyse o gece bir de baktım kanama yani bisikletten düştüğümde hiiiç birşey olmamış ve iyikide eşime birşey söylememişim dedim yok yere aklına şüphe düşecekti

bilmıyordum ama iç dudak denen yer var sanırım orası açık. benım hiç umudum yok. inan normal halı nasıl olutor onu bile bilmıyorum. kendimi bildim bileli öyle. adet olunca acılıo sanıyordum. orası doğum yapınca mı açılıo hiç bilgim yok :(((. zaten düştüğümde o acı hatırlatıyor bana öyle olabıleceğini. yoksa anlam veremezdim nasıl olduda böyle oldu diyee. offffff çok kötü bir durum.

Canım bende senle aynı kaderi paylasıyorum ama benim evlilik durumum yok, urfada bildigim bi yer var eger gelebilsen ne yasadıgını tahmin edebiliyorum icini ferah tut rabbim cok büyüktür.

kınamıyorum keısnlıkle sonunu dusunmeden yapılan bu hatalarda olan baskasına oluyor.gecmıste yap bı hata sonra evlenmeye kalk dıktır zarı duzelt kaportayı evlenecegın adama usn kendını 2 damla kna ıcın o ınsanı kandır ve buyuk bı yalan uzerıne yuva kur.yazık o adama.
ya gec karsısına adam gıbı anlat yaptıgın hatayı senı seven ole kabul etsın yada sus evlen dıktır ne dıktırıyosan omur boyu bunun vıcdan azabıyla yasa aklına geldıkce huzurun kacsın sneın o ınsanı kandırmaya hakkın yok bılmek hakkı :47:

daha yeni evliyim kimseyle birlikte olmadım...

yani bakireydim evlendigimde fakat benden kan gelmedı

hicbir sorun olmadıda..sonucta her kan gelmeyene bakire degilsin diyede

hesap sorulmaz..olmayınca ne oluyor ben biraz bozuldum neden olmuyor diye, sanırım zarım esnek

siz bakire olmadıgınızı biliyorsunuz o yüzden böyle hadi esnek bir zara sahip olsaydınız ne olacaktı

o zaman bilmeden gelmeyince kan eşiniz sizi doktora mı götürecek ?

daha yeni evliyim kimseyle birlikte olmadım...

yani bakireydim evlendigimde fakat benden kan gelmedı

hicbir sorun olmadıda..sonucta her kan gelmeyene bakire degilsin diyede

hesap sorulmaz..olmayınca ne oluyor ben biraz bozuldum neden olmuyor diye, sanırım zarım esnek

siz bakire olmadıgınızı biliyorsunuz o yüzden böyle hadi esnek bir zara sahip olsaydınız ne olacaktı

o zaman bilmeden gelmeyince kan eşiniz sizi doktora mı götürecek ?

Katılıyorum sonra o eşe nasıl güvenilecek?:19:

Bazılarınız bana kızacak ama şimdi o insanı kandırması doğrumu. Sözlerim aynı zamanda ona tavsiye veren yalancılığa doğru iten insanlara. Yalan üzerine evlilik kurulmaz. Çıksın mertçe söylesin ben böyle böyle şeyler yaşadım beni böyle kabul et geçmişimle yargılama diyebilsin. İnsanlar bu tabulardan kurtulamalı cinsellik sex bunlar hayatın içinde olan şeyler. Erkek yaptığı zaman kahraman milii kadın yaptığı zaman o... kabul edilen çarpık düşünceye lanet olsun.

Canım bende senle aynı kaderi paylasıyorum ama benim evlilik durumum yok, urfada bildigim bi yer var eger gelebilsen ne yasadıgını tahmin edebiliyorum icini ferah tut rabbim cok büyüktür.

bu urfadakı doktorun adını biliyorsanız yazarmısınız?

bende senle aynı şeyleri yaşadım dediğin gibi anlatılamaz bişey bir ayım kalmış düğüne internette bi haber okudum yapay kızlık zarı diye aldım ve düğün günümde kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdi hamileyim ve çok mutluyum.

çok sevindim..hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah..siz hangi siteden aldınz bunun sahte olan çin malları varmış..burdan msj atarak verirseniz internet sitesini çok memnun olurum..sırf bu yüzden evlilikten kaçıyorum..bi de merak ediyorum..yerleştirince hemen ilşkiye giriyomusunuz yoksa belli bir süre bekleniyor mu?siz nasıl o anda tuvalete gidip yerleştirdiniz?sonra biraz beklediniz mi oyalanıp filan nasıl oldu kısaca anlatır mısınz rica etsem..

bence bukadar strese kızlık dıktırmeye hıc gerek yok yapacagınız seyy evlenmeden önce nısanlınızla adetınızın son gunlerıne yakın bıırlıkte olmak ozman kan gelıcektr zatenn bana bunu bır doktr arkdsm sölemıstı:S:S:S

Back
X