buradatüp bebek yaptıranların iyi sonuç aldığını duymuştum özellikle jinofertil hastahanesinde Allah yardımcın olsun kardeşim
dr lar çikolata kisti ve eşimdeki morfoloji düşüklüğü nedeniyle en kısa sürede tüp bebek denemeye başlamamızda hem fikir. doğuda küçük bir ildeyiz,aslında ankara da yapmayı düşünüyorduk ancak maddi yönden buradaki dr umuzun önerdiği elazığ daha cazip görünüyor. Ocak ayına kadar düşünüp ona göre karar alıaz. tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar
arkadaşım bende elazığda merkezde bulundum 4 yıl kadar ama oranın jinekoloğlarını hiç tavsiye etmem beni tam anlamıyla maf ettiler ama tüp bebek deneyecekseniz deniz hoca var onun istanbulla irtibat kurduğu özel hastanelerde yaptırabilirsiniz eğer o imkanınızda yoksa ankaraya gel yaptır derim
turkbayragibaşladım tedaviye
evet canım semanın dr u orhan özdiller bu perşembe test yapıcak arkadaşmız bende o dr a gidiyorum gayet ii bi dr memnunum bende tüp yaptırıcam o merkez kısmet olursa ekim ayında inş
amin canım inş olur seninde inş meleğin şimdi senlediropuyorumnanaktanİnşallah bu sefer olacak zemuszemuszemuszemus
İnşallah bu sefer olacak zemuszemuszemuszemus
kızlarrrr
benım esım elazıglıı biz farklı ildeyız tayıncıyız.benım ailem istda esım benı doğum için elaga gönderıyor haftaya gidiyorum kısmetse 1,5ayım kaldı .denız beyı sectım gittim görüştüm bayramda ama oralı değilim ya iyimi ettım kötumu bana akıl verın .birde hastane eskı gibi geldı ona takıldım ama hastane 2.planda biliyorum bana akıl verın allah askına doğum için denız bey iyi tercıhmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?