Çok iyi 2.5 kat katlanarak artmış değerin.Önemli olan katlanmasıydı zaten.Şimdiden ilk tebrik eden ben olayım.kaydirigubbakcemile5
inş katlanmaya devam eder sagol cnm inş dedigin gibi olur korkudan pek bişey anlamadım ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDE BANADA HAYIRLISINDAN NASİP EDER İNŞ ben seni gecen seneden hayırlıyorum sen ne durumdasın
son durum ne merak ettim nonay[/en son degerim 117 ama 2 gündür çok hafif lekelenme oluyor ondan korkuyorum
drunla görüştünmü neden öyle diye
inş katlanmaya devam eder sagol cnm inş dedigin gibi olur korkudan pek bişey anlamadım ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDE BANADA HAYIRLISINDAN NASİP EDER İNŞ ben seni gecen seneden hayırlıyorum sen ne durumdasın
iyi günler nonay hayırlı olsun rabbim bebegini kucagına almayı nasip eder inşallalh elazığ da umut ta mı tedavi oldunuz acaba birde tedavi önvesi tahlil ve testlerinize önem veriyorlarmı ve laparoskopi ve histereskopi yapılıyımu acaba biliyomusum ben şu anda muş tayım ve ankara falan çok uzak geliyor sizler elazığ dan memnun kaldınız mı?*
drun kim cnm
çok yükselmeden gidiyordu şimdi birden yükselmiş anormal demiş nedenki
benimde değerim 400den 800 e çıkması gerekirken 1300 çıkmıştı inş. seninde sorun yoktur canım
Benim bütün tahlillerim, tetkiklerim orda yapıldı.Saydıklarının hepsi yapılıyor.
İlk dedmem tuttu çok şükür.Bizde ilk başta ankara düşünüyorduk ama iyikide gitmenişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?