Elbet benimde bir derdim var

Berrys

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
57
53
38
En buyuk dertlerden biri insanin esi olurmus meger...

16 yil bitmek uzere ve ben artik bundan eminim...

2 cocuk, ust katta kayinvalide, ekonomik zorluklar, calistigim sure boyunca kendimi gonul rahatligi ile somurtecek kadar salak olmam hic bir seymis meger.

Insan öyle uyaniyormus ki evlilik uykusundan pat diye dusuveriyormus...

Birilerine soylemek istedim bunlari. Bunlari. Bu kadarini :/

Canım ya üzüldüm.evet malesef bazen ne yaparsan yap yaranamıyosun...inşAllah herşey yoluna girer

Sorun ne tam anlamiyla

16 yıllık bir evlilik bitecekse eminim ki o kadar dayanılmaz olmuştur. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Elbetteki en büyük dert önce sağlık, sonra evlat, sonra ana baba, sonra eştir en azndn bana göre öyle bunları düşünürsenz daha mutlu olursunuz emin olun.

Isin komik yani bu. Sorun yok.

Esim gayet rahat, az dusunen, hesabini bilemeyen birine dönüştü.

Bunlar sorun mu bilmiyorum.. zoruma gidiyor sadece..
belli bişy olmalı ama, bi patlama noktası olmuştur ki bu kadar dertli gorunuyorsunuz. Tam olarak anlatın ki bizde yardımcı olmaya çalışalım.

Canım ya üzüldüm.evet malesef bazen ne yaparsan yap yaranamıyosun...inşAllah herşey yoluna girer
Evet yaranamiyorum. Hemde hic bir sekilde. Hic kimseye. Annesine, kendisine, ablasına...

Yaranma cabamda yok artik. Alistim.

Huzur istiyorum sadece. Uzakta oturmak. Az gormek bazilarini.

Kendi halime kalabilmek.

Yeni bir sorun mu var
Geçmişteki hatalarını mı didikliyorsun
Yeni birşey yoksa eski pişmanlıklarından ders al yenilerini ekleme

Yumurta kapıya dayandı demek aman çocuklar var bir daha deneyelim; aman insanlar ne der boşanmayalım;aman belki düzelir herşey yoluna girer...gibi cümleler kurdunuz belki çoğu zaman size samimi bir şekilde bir soru sormak istiyorum 16 yıl boyunca ertelediğinize değdimi?

Berrys Berrys hanim, profilinizde yasiniz yazmiyor; dolayisiyla makul bir yasta oldugunuzu umarak yaziyorum. (18 yasinda evlenmemis oldugunuzu umarak...)

kimi insan var ile, kimi insan yok ile sinanir. esinizin varligi, var olup da var edemedikleri demek ki sizin imtihaniniz. konu hakkinda detay vermediginiz icin tek diyebilecegim su ki, sabri gonulden koparmayin.

Yani belki birçoğumuza örnek olmanız ve özgüvenimizi kazanmamız adına sordum

Alismis gibi artik. Sevildigimi degil kabullenildigimi hissediyorum.

Sorun cikarmadan, cikan sorunlari gormeden, sakin sekilde yasamaya çalışıyor sanki. Kavga etmiyor. Hic bir zaman fikri yok.

Bir tuhaf evlilik iste.

peki, yanlış anlamayın, kesinlikle art niyetli sormuyorum, son dönemde birilerine mi özendiniz? mutlu görünen bir çifte mesela
yani sizin şu düşündüklerinizi insana 2 şey düşündürtür
1) yeni bir olay (ki yok diyorsunuz)
2) yarayı kanatacak bir sahne (bunu da işte başkalarında görürsünüz, ya reel hayatta, ya filmelerde)

Yumurta kapıya dayandı demek aman çocuklar var bir daha deneyelim; aman insanlar ne der boşanmayalım;aman belki düzelir herşey yoluna girer...gibi cümleler kurdunuz belki çoğu zaman size samimi bir şekilde bir soru sormak istiyorum 16 yıl boyunca ertelediğinize değdimi?

Evlilik hayatim boyunca toplasan 3 kez yuksek sesle kavgamiz olmadi bizim. Edemeyiz zaten cunku cevap vermez. Sorun gorse bile gormezden gelir. Konuyu aciga doken hep ben olurum.

Sohbet edecek hep birsey bulmusuzdur. Ortak noktamiz olmamasina ragmen.

Bosanmak aklimin ucundan gecmedi. Ne simdi ne daha once. Cok seyle sinandik biz.

Parasizlik, kayinvalide dertleri ( ki halen vazgecmedi hanimefendi) saglik sorunlari vs vs hepsini atlattik.

Ama simdi boğuluyorum. Yapamıyorum. Annesiyle konusmuyoruz bir suredir cok sacma bir sebepten. Yazarsam desifre olurum :)

Arkadas cevresi degisti, neredeyse 40 yasinda kahveye gitmeye basladi adam. En cok bu beni mutsuz ediyor sanırım. Cozumu yok vazgecmiyor.

Benim gibi inatci biri vazgeciremiyor...

Evet yaranamiyorum. Hemde hic bir sekilde. Hic kimseye. Annesine, kendisine, ablasına...

Yaranma cabamda yok artik. Alistim.

Huzur istiyorum sadece. Uzakta oturmak. Az gormek bazilarini.

Kendi halime kalabilmek.
gel yanıma. boş odada var. bende özlemişim zaten dertliyim... ağlar dururuz...

peki, yanlış anlamayın, kesinlikle art niyetli sormuyorum, son dönemde birilerine mi özendiniz? mutlu görünen bir çifte mesela
yani sizin şu düşündüklerinizi insana 2 şey düşündürtür
1) yeni bir olay (ki yok diyorsunuz)
2) yarayı kanatacak bir sahne (bunu da işte başkalarında görürsünüz, ya reel hayatta, ya filmelerde)
Inanirmisiniz cevremde en mutlu gorunen benimdir. Asla kimseye anlatmam, belli etmem. Kim.dost kim dusman ayırt edemedigim icin tabi.

Yarami kanatan tek sey sabah olacak, tv karsisinda dinlenmek istediği bir pazar gununu daha geride birakacagiz.

Isten ayrildigimdan bu yana yaklasik 2 yildir evde bos oturan hep musait ve yorgun olmayan biriyim ya ben. Ondan dolayi pazarlar onun gunu bir suredir.

Back
X