Elbet benimde bir derdim var

Yok isten ayrilmak onemsiz detay.
Cocuklarim icin ayrildim, kendim istedim.

Sabah cocuklarim evdeyken mecbur olmadikca cikmam evden.

Isi biraktiktan sonra sahte dostlarimi da biraktim zaten. Komşum yok, olanlar ise kayinvalide nin akrabasi... dost olunmaz cinsten...

işiniz yok (tamam önemsiz detay olsun)
çocuklarınız var diye evden çıkmıyorsunuz
dostunuz yok
komşunuz yok
bir eşiniz var...
bence mutsuzluğunuzun sebebi çok açık
ortada kendinize ait hiçbirşey yok ki...
yani 2 kişilik bir hayat mı istiyorsunuz?
eşiniz farklı davransa herşey çözülecek mi?

şaka bir yana tanımadığım insanı ciddi ciddi evime cagırmam. yanlış anlaşılmasın.
amaaa senin harbiden cok aşırı derecede tatil yapman, evden uzaklaşman iyi olur gibi duruyor..
Nezaketin guzel adimlarin icin cok sagol. Tanımadığı biri icin bile guzellik yapmaya çalışan birini neden yanlis anlayayim.
Tatil iyidir haklisin ama imkansiz zaten.

benimkide yalnız ama maaşallah öküz gibi kuvvetlidir. tek başına herşeyi de gayet güzel yapıyor. cok ağlardı yuruyemiyom edemiyorum filan..benimki de iyidir iyidir ama anacıdır. biz birlikte oturduk yıllarca. 2 sene önce evlerimizi ayırdık. 5-10 mesefade ev buldum ona.
şimdi hepimiz mutluyuz. inan köpek bile mutlu.
aynı bina bile olmuyor. kapı ayrı bile olsa o kapıya geliyorlar. azıcık bile olsa mesafe iyi oluyor.
Benimki de iyi genc yahu 60 yasinda her isini kendi yapar, il il gezer...

Ama anaci olmadigini iddia eden kocam birakamaz onu...

geçer geçer ne içersin bilmem de çay kahve herşey var... burada sabahları kuş sesinden başka birde cırcır böceği öter. odada tv de var kanape yatak istediğin gibi yay yay otur . oda kapısından bahçeyede çıkarsın. beni evde görmessin bile...bir mutfakda karşılaşırız.
:) kus sesi circir bocegi ne guzel hayat

Banada garip gelmistir zorla iletisim. Susarim o yüzden. Zorunlu faaliyetler falan yapmam. Huyum degil. Galiba kavga etsek yetecek bana:/
kavga taktikleri : regl döneminde adama sar :D yalnız kavgaya karışmaz ise kötü. duvarla konuışmak kadar kötü bir şey yok.
katılırsa kavgaya ohhh agız tadıyla bir kagva edersiniz. peşine de sarılırsınız amannn...
bunu bile özledim bee...

Benimki de iyi genc yahu 60 yasinda her isini kendi yapar, il il gezer...

Ama anaci olmadigini iddia eden kocam birakamaz onu...
60 genç be yaa..benim ki 80. oglu yok 2 aylığına gitti. tek başına istanbulda ki evinde yaşıyor yani. gayet güzel.
seninki de pek ala yaşar...

kavga taktikleri : regl döneminde adama sar :KK70: yalnız kavgaya karışmaz ise kötü. duvarla konuışmak kadar kötü bir şey yok.
katılırsa kavgaya ohhh agız tadıyla bir kagva edersiniz. peşine de sarılırsınız amannn...
bunu bile özledim bee...
Tam oyle bir durumda sardim iste bende ama adam.horlamaya baslayali tam 3.5 saat oluyor :)

:) kus sesi circir bocegi ne guzel hayat
Allah var inkar etmicem evet güzeldir kuş böcek sesleri. sabah horoz öter 5 gibi istersen uyanma..
horoz ölümüne ötüyor.. içi çıkıyor hayvanın :D

işiniz yok (tamam önemsiz detay olsun)
çocuklarınız var diye evden çıkmıyorsunuz
dostunuz yok
komşunuz yok
bir eşiniz var...
bence mutsuzluğunuzun sebebi çok açık
ortada kendinize ait hiçbirşey yok ki...
yani 2 kişilik bir hayat mı istiyorsunuz?
eşiniz farklı davransa herşey çözülecek mi?
Cocuklar okuldayken cikabilirim elbette, evdelerken ben cikmak istemiyorum. Beraber olmak ayri kalinan zamani telafi etmek hosuma gidiyor. Bebek degiller, biri 14 biri 12 yasinda :)

Dostlarim var, yakinimda degil. Dertleri var benimki yanlarinda karikatur gibi kalir. Dinlemekten anlatamaz halde kaliyorum. Sorduklarinda iyiyim diyorum. Ki onlara gore iyi durumdayim.

Kendime ait bir sey kalmadi haklisiniz. Ama bunu ben istedim. En iyi dostum yine esim olsun istiyorum ama o baska arkadaslar bulunca kıskandım mi ben acaba?

Cocuklar okuldayken cikabilirim elbette, evdelerken ben cikmak istemiyorum. Beraber olmak ayri kalinan zamani telafi etmek hosuma gidiyor. Bebek degiller, biri 14 biri 12 yasinda :)

Dostlarim var, yakinimda degil. Dertleri var benimki yanlarinda karikatur gibi kalir. Dinlemekten anlatamaz halde kaliyorum. Sorduklarinda iyiyim diyorum. Ki onlara gore iyi durumdayim.

Kendime ait bir sey kalmadi haklisiniz. Ama bunu ben istedim. En iyi dostum yine esim olsun istiyorum ama o baska arkadaslar bulunca kıskandım mi ben acaba?
kendine yeni arkadaş değil de kahveye gitmesi seni uyuz etmiş gibi..yaşlarınız kaç sizin ?

Ben 34, o 38....
ee bu daha da ilginççç 38 yaşındaki adam kahve de yapar? benimki gitse bana da garip gelir kahveye gitmesi. başka uğraş mı bulamadın be adam...kahve ne ya
yaşlarımız 36 - 46

oyy işin başka ilginç tarafıda ( kendimle kıyasladım sizi)
bak şimdi 34 yaşındasıın 2 cocugun var ve ikiside ergen. ben 36 bizde çocuk hiç yok.
eşin 38 2 ergen çocuklu baba -benimki 46 çocuk yok.
biz öyle böyle ite kaka şansımız yaver gider de bebek sahibi olursak 1 sene oldu -dogdu diyelim.
seninkiler üniye giderken benim ki kreşe başlıcak...
hayata ne kadar erken başlamışsınız...
benim durumuma göre erken başlamak tabii..

hayata erken başlamakda ilişkiyi yoruyor mu acaba ?

Back
X