Elbet benimde bir derdim var

16 yıllık bir evlilik bitecekse eminim ki o kadar dayanılmaz olmuştur. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Elbetteki en büyük dert önce sağlık, sonra evlat, sonra ana baba, sonra eştir en azndn bana göre öyle bunları düşünürsenz daha mutlu olursunuz emin olun.
Bitirme noktasinda degilim sukur. Degisik bir dönem bu elbet gececek diye bakiyorum.

Bitirme noktasinda degilim sukur. Degisik bir dönem bu elbet gececek diye bakiyorum.
İnşallh herşey gönlünüzce olur. Üzülmeyin hiç birşey kendi canımızdan önemli değil bazen bazı şeyler için o güzel canımızı üzmeye değmez emin olun. Kim ne yaparsada aynısınn fazlası başına gelir biz affetsek rabbim afermez.

Inanirmisiniz cevremde en mutlu gorunen benimdir. Asla kimseye anlatmam, belli etmem. Kim.dost kim dusman ayırt edemedigim icin tabi.

Yarami kanatan tek sey sabah olacak, tv karsisinda dinlenmek istediği bir pazar gununu daha geride birakacagiz.

Isten ayrildigimdan bu yana yaklasik 2 yildir evde bos oturan hep musait ve yorgun olmayan biriyim ya ben. Ondan dolayi pazarlar onun gunu bir suredir.
adamların cogu böyle. ev hanımlığını evde oturmak olarak biliyorlar. ama öyle değil.
seninki de zor bee... bazen insan kavga edecek adam arıyor karşısında demi..

Inanirmisiniz cevremde en mutlu gorunen benimdir. Asla kimseye anlatmam, belli etmem. Kim.dost kim dusman ayırt edemedigim icin tabi.

Yarami kanatan tek sey sabah olacak, tv karsisinda dinlenmek istediği bir pazar gununu daha geride birakacagiz.

Isten ayrildigimdan bu yana yaklasik 2 yildir evde bos oturan hep musait ve yorgun olmayan biriyim ya ben. Ondan dolayi pazarlar onun gunu bir suredir.

çok sordum farkındayım...işten ayrılmış olmak dokunuyor mu size?
ben de ayrıldım (gerçi evden çalışıyorum biraz, ofis ortamından ayrıldım), zaman zaman bana çok dokunmaya başladı mesela
yarın sabah, daha o uyanmadan çıkıp gidemez misiniz? bir yerlerde, birileriyle kahvaltı yapamaz mısınız? öğleden sonra dönemez misiniz?
yani madem şu anda yaşadığınız hayattan memnun değilsiniz, önce kendiniz bir yenilenseniz?

Alismis gibi artik. Sevildigimi degil kabullenildigimi hissediyorum.

Sorun cikarmadan, cikan sorunlari gormeden, sakin sekilde yasamaya çalışıyor sanki. Kavga etmiyor. Hic bir zaman fikri yok.

Bir tuhaf evlilik iste.
İşte ben böyle birini bir burcuk yıllık evliliğimi bitiriyorum sırf ilerde böyle dememek için...Allah sabır versin..psikoloğa gidin bence gidin bunca yıl birde bunu deneyin...

Evlilik hayatim boyunca toplasan 3 kez yuksek sesle kavgamiz olmadi bizim. Edemeyiz zaten cunku cevap vermez. Sorun gorse bile gormezden gelir. Konuyu aciga doken hep ben olurum.

Sohbet edecek hep birsey bulmusuzdur. Ortak noktamiz olmamasina ragmen.

Bosanmak aklimin ucundan gecmedi. Ne simdi ne daha once. Cok seyle sinandik biz.

Parasizlik, kayinvalide dertleri ( ki halen vazgecmedi hanimefendi) saglik sorunlari vs vs hepsini atlattik.

Ama simdi boğuluyorum. Yapamıyorum. Annesiyle konusmuyoruz bir suredir cok sacma bir sebepten. Yazarsam desifre olurum :)

Arkadas cevresi degisti, neredeyse 40 yasinda kahveye gitmeye basladi adam. En cok bu beni mutsuz ediyor sanırım. Cozumu yok vazgecmiyor.

Benim gibi inatci biri vazgeciremiyor...
Anladığım kadarıyla boşanmak şuan aklınızın ucundan geçmiyor ve geçmemişte 16 yıl çok uzun bir süre bu raddeye kadar getirebilimişsiniz evliliğinizi bunda sorun yok;eşinizin vurdum duymaz tavırları ,maddi durumlar ve kv sizi rahatasız ediyor ve tabi 16 yıllığın bir dolmuşluğuda eklenince boğulma hissi normal.
Eşinizin karakteri böyle değiştiremezsiniz o yüzden ferahlamak istiyorsanız bu konuya takılmayın;kv ye de gelince çağımızın sorunu ama görmezden gelin takmayın yapabiliyorsanız;maddi konuya gelecek olursak yapabilecek pek birşeyiniz yok sanırım şansınız dönerse sizde refaha kuvuşursunuz inşallah..
Benim size en önemli tavsiyem bir destek almanız zira bu ruh hali pekte sağlıklı değil:(

adamların cogu böyle. ev hanımlığını evde oturmak olarak biliyorlar. ama öyle değil.
seninki de zor bee... bazen insan kavga edecek adam arıyor karşısında demi..
Aynen öyle. Ortada sinir bozan bir sey var ama kavgasi yok. Olmazda. Sabah hayat kaldigi yerden devam eder.

Anladığım kadarıyla boşanmak şuan aklınızın ucundan geçmiyor ve geçmemişte 16 yıl çok uzun bir süre bu raddeye kadar getirebilimişsiniz evliliğinizi bunda sorun yok;eşinizin vurdum duymaz tavırları ,maddi durumlar ve kv sizi rahatasız ediyor ve tabi 16 yıllığın bir dolmuşluğuda eklenince boğulma hissi normal.
Eşinizin karakteri böyle değiştiremezsiniz o yüzden ferahlamak istiyorsanız bu konuya takılmayın;kv ye de gelince çağımızın sorunu ama görmezden gelin takmayın yapabiliyorsanız;maddi konuya gelecek olursak yapabilecek pek birşeyiniz yok sanırım şansınız dönerse sizde refaha kuvuşursunuz inşallah..
Benim size en önemli tavsiyem bir destek almanız zira bu ruh hali pekte sağlıklı değil:KK43:
En guzel destegi sizlerden aldim teşekkür ederim :)

Aglayalim, rahatlar miyiz acaba?

Gecer mi dertlerimiz?
geçer geçer ne içersin bilmem de çay kahve herşey var... burada sabahları kuş sesinden başka birde cırcır böceği öter. odada tv de var kanape yatak istediğin gibi yay yay otur . oda kapısından bahçeyede çıkarsın. beni evde görmessin bile...bir mutfakda karşılaşırız.

İşte ben böyle birini bir burcuk yıllık evliliğimi bitiriyorum sırf ilerde böyle dememek için...Allah sabır versin..psikoloğa gidin bence gidin bunca yıl birde bunu deneyin...
Keske o yillarda ciksaydi sorun, emin olun bende bosanirdim.

Simdi iki uc aylık garip hal icin bosanmaya kalkmak cocukluk olur benim durumumda. Biraz daha dayanirsam gececek biliyorum.

Sabır dilekleri icin sagolun :)

En guzel destegi sizlerden aldim teşekkür ederim :)
kv den ayrı yere geçseniz diyeceğim ama maddi durumlar elverişli değil yazdın...kocanla konuşsan adam konuşmuyor yazdın. hani tüm bunlara ne yazılır bilemedim...

çok sordum farkındayım...işten ayrılmış olmak dokunuyor mu size?
ben de ayrıldım (gerçi evden çalışıyorum biraz, ofis ortamından ayrıldım), zaman zaman bana çok dokunmaya başladı mesela
yarın sabah, daha o uyanmadan çıkıp gidemez misiniz? bir yerlerde, birileriyle kahvaltı yapamaz mısınız? öğleden sonra dönemez misiniz?
yani madem şu anda yaşadığınız hayattan memnun değilsiniz, önce kendiniz bir yenilenseniz?
Yok isten ayrilmak onemsiz detay.
Cocuklarim icin ayrildim, kendim istedim.

Sabah cocuklarim evdeyken mecbur olmadikca cikmam evden.

Isi biraktiktan sonra sahte dostlarimi da biraktim zaten. Komşum yok, olanlar ise kayinvalide nin akrabasi... dost olunmaz cinsten...

Simdi iki uc aylık garip hal icin bosanmaya kalkmak cocukluk olur benim durumumda. Biraz daha dayanirsam gececek biliyorum.

kahveye gitmeye başlaması değişik olmuş. demek ki kendine vakit geicerek bir şey arıyor oda..
illlaa ortak yanımız uğraşımız olsun diye çabalamak bana garip geliyor ama acaba siz birşeyi birlikte yapsanız bu diyologlarınızı çoğaltır mı ?
aslına bakarsan kavga etmek de bir iletişim yoludur. kavgasız evde anormal ayol..

kv den ayrı yere geçseniz diyeceğim ama maddi durumlar elverişli değil yazdın...kocanla konuşsan adam konuşmuyor yazdın. hani tüm bunlara ne yazılır bilemedim...
Maddi durum cok fena degil, yanlis ifade etmisim galiba. Ev, araba, isyeri cok sukur hepsi var. Her ne kadar esim batma konusunda istikrarli olsada henuz basaramadi hep ucundan donduk:)

Fakat kayinvalide yalniz yasiyor uzaga gitme sansim yok... Cok istedim ama olamadi...

şaka bir yana tanımadığım insanı ciddi ciddi evime cagırmam. yanlış anlaşılmasın.
amaaa senin harbiden cok aşırı derecede tatil yapman, evden uzaklaşman iyi olur gibi duruyor..

kahveye gitmeye başlaması değişik olmuş. demek ki kendine vakit geicerek bir şey arıyor oda..
illlaa ortak yanımız uğraşımız olsun diye çabalamak bana garip geliyor ama acaba siz birşeyi birlikte yapsanız bu diyologlarınızı çoğaltır mı ?
aslına bakarsan kavga etmek de bir iletişim yoludur. kavgasız evde anormal ayol..
Banada garip gelmistir zorla iletisim. Susarim o yüzden. Zorunlu faaliyetler falan yapmam. Huyum degil. Galiba kavga etsek yetecek bana:/

Maddi durum cok fena degil, yanlis ifade etmisim galiba. Ev, araba, isyeri cok sukur hepsi var. Her ne kadar esim batma konusunda istikrarli olsada henuz basaramadi hep ucundan donduk:)

Fakat kayinvalide yalniz yasiyor uzaga gitme sansim yok... Cok istedim ama olamadi...
benimkide yalnız ama maaşallah öküz gibi kuvvetlidir. tek başına herşeyi de gayet güzel yapıyor. cok ağlardı yuruyemiyom edemiyorum filan..benimki de iyidir iyidir ama anacıdır. biz birlikte oturduk yıllarca. 2 sene önce evlerimizi ayırdık. 5-10 mesefade ev buldum ona.
şimdi hepimiz mutluyuz. inan köpek bile mutlu.
aynı bina bile olmuyor. kapı ayrı bile olsa o kapıya geliyorlar. azıcık bile olsa mesafe iyi oluyor.

Back
X