Elbet herkesin derdi kendine zor ama bende çok yoruldum ya çooookkk

Felç geçirdi baya bi fizik tedavi sonrasinda daha iyi ama
Senın suan yogunlasman gereken tek sey bu. Kocan.

Birincisi yalnız degılsın Allah ve esın var.
Isın var. Ac degıl, acıkta degılsın.
Esinde iyileşiyormus cok sukur.
Suan bir bebegin olsa, esine mi bebegıne mi isine mi bakacaksın?
Allahın bir bildigi var ve dogru zaman bu zaman degıl belli ki bebek ıcın.

Bebek olmaması eksiklik degıldır.
Bebek kocaya verilen ya da verilmeyen bisey degıldır, bebek allahın hediyesi herkes ıcın.
Sen kocana ve Isıne bak suan.
Bebek en son uzulecegın sey olsun su ortamda.

Ah bacım ah kaderdaşım. Evlendik balayından döndük eşim hastalandı aylarca tani koyamadılar 2 tane ağır ameliyat geçirdi karnını baştan başa kestiler yine de bulamadılar. Ikimiz de çalışmadık kiradaydık tedaviye birsuur para harcandı zaten borçla evlenmiştik ne var ne yok bitti gırtlağa kadar. Sonunda buldular hastalığını şükür. Cocuk için uğraşmaya başladık. Bi baktım hamileyim eşim oturup şükür namazdı kıldı o derce sevindik. Kursağımızda kaldı. Kürtajla.sonlandi gebeliğim. Sonra upuzun bi süreç başladı benim için. 1 yıl sonra anca gebe kalabildim hadi dedik bu sefer başka olacak olmadı düşük oldu bu sefer. Üzerinden 2 yıl geçti. 4 aşılama oldum özelde de devlette de. Ev borcu araba borcu derken korona da girdi her ay ha battık ha batacazu diye bekliyoruz . Artık tüp bebeğe geçmem lazım. Devlette surunuyorum aylardır. Sonunda tüp bebek için sıra albailicem ama kaç ay sonraya bakalım. Bu hayat bize hiç gülmeyecek biliyorum. Normal insanlar için sıradan olan sağlık olmuş doğurmakmis hayal oldu. Ameliyathane kapılarinda 1 haftalık evliyken sabahladım ben. Yeni evime gidemeden aylarca hastanede refakat ettim eşine yalnız başına. Hiç kimse ama hiç kimse olmadı yanımda ne maddi ne manevi. şimdi kimliğime baksan yaş 26. Içime bak bide ben benden geçtim. Eşimin üzüntüsü üstüne evlat acısı. Artık bi tasa dönustum. Ne zaman çatlarım bilmiyorum. Şu talih bi gün bize de güler mi dersin

Back
X