• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise için fikir

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
$979-20121021185636-buyuk-4960.webp$979-20121021185653-buyuk-4964.webp
Ben bu elbiseyi çok beğendim sizlerinden yorumunu alayım dedim sizce nasıl kızlar elbise almaya değer mi çok mu renkli günlük için alacağım da ?

Kusura bakmayın ama ben beğenmedim.. Çok renkli gibi.. :17:

Bana da renkli geliyor bir de fazla renkli giyen birisi değilim bu tarz elbiseleri seviyorum renginde takıldım ben de.Teşekkür ederim canım yorumun için.:34:

Aynen genelde tek renk giydiğim için çok alacalı bir elbise gibi geldi bana rica ederimm :10:

Benim için yazlık yerlerde giyilebilecek bir elbise, o şekilde kullanacaksan renkli olsun zaten bir zahmet, cıvıl cıvıl. Öbür türlü günlük şehir içinde ben de tercih etmem.

Son düzenleme:
Benim için yazlık yerlerde giyilebilecek bir elbise, o şekilde kullanacaksan rennkli olsun zaten bir zahmeti cıvıl cıvıl. Öbür türlü günlük şehir içinde ben de tercih etmem.

Teşekkür ederim canım fikrin için.Yaz için o halde düşünebilirim almak için.

yazın yazlıkta yürüyüş yaparken vs giyilebilir, ama ben beğenmedim, modelini de desenlerini de.

kısa duruyor sanki, uzun olsaydı cok da kötü bir elbise degil gibi ama bu halini pek begenmedim. Tabi önemli olan sizin begeninize hitap ediyor olması...

Genel olarak pek beğenilmedi anlaşılan teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için :34:

Uzun elbiselere bayılırım, yazın neredeyse tek giydiğim şeydir.
Ama çok daha güzel desen ve modelde bulabilirsiniz, bu stil elbiseler 10 sene öncesinin modası idi.:50:

Uzun elbiselere bayılırım, yazın neredeyse tek giydiğim şeydir.
Ama çok daha güzel desen ve modelde bulabilirsiniz, bu stil elbiseler 10 sene öncesinin modası idi.:50:

Ben de topam sadece dolabımda iki tane elbise var ya nadir giyiyorum onları da.Bu yaz ama biraz almak istyorum birkaç tane.Teşekkür ederim ayrıca canım yardımın için :34:

Teşekkür edrim kızlar yorumlarınız için :16:

Back
X