Elbise sorunu

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Haftasonu nişanlımın ailesi bizdelerdi kayınvalidem elbise getirmiş sağolsun teşekkür ettim giyindim modeli güzel üstümede tam oldu ama boyu biraz uzundu neyse ogün öyle bitti,bugün nişanlıma dedimki elbisenin boyunu dizime kadar kestirsem annem bişey derdi acaba dedim yoo bişey demez ama onun kendisi öyle kısaltılcağını sanmıyorum istiyosan değiştirelim ama niye kısaltmak istiyosunki dedi bende o boy elbiseye alışık değilim dedim hep kısa olcak diye bişey yok topuklu ayakkabıyla çok güzel olur dedi,bende tamam o zaman evlenince kombini birlikte yaparız dedim neden şimdi değil evlenince dedi giyilmicek bişeymiş gibi konuşuyosun kızıyorum öyle olunca dedi hayır ben kendime yakıştırmadım sadece dedim sen bilirsin istediğini yap dedi geçenlerdede evlerine gitmiştim kayınvalidem ayakkabı almıştı güzel ama ben ayakkabı alacak olsam onu almazdım mesela nişanlım onuda çok beğendi ben dışarda göstersem aynı ayakkabıyı kesin çok zevksizsin der ama annesi alınca herşey güzel:) Anneme sordum gayet güzel duruyo ilk gittiğinde giyin kadın mutlu olur dedi tamam mutlu olsunda ben yakışmadığını düşünüyorum ayıpmı ediyorum bilmiyorum

Ben olsam elbiseyi de ayakkabıyı da başka yerde giymeyecek bile olsam 1 2 defa onun önünde giyerim.

İleride hiç ilgilenmezse daha çok üzülürsün. Mutlu olsunlar accık

Bence bır kerelık gıy annenın soyledıgı gıbı kayınvalıdene gıderken cunku kadın dusunup almıs ayıp olmasın aldım begenmıyo gıymıyo gbı dusunmesın nısanlında yanlıs anlamasın,sonra gıymezsın sevmıyorsan yada kısaltırsın.Kv ıyı nıyetlı bırıne benzıyo bak sureklı dusunup hedıye alıyormus oyle yada boyle hıc almayan hıc dusunmeyen hatta bısey alınca mtsuz olan kvler var bence kvyle aranı ıyı tut.

"Anneciğim yolda yürürken demire takıldım yaaaa offff çok kötü oldu eteğim yırtıldı....Neyse hemen terziye gittim, o yırtılan kısmı kesti, düzeltti terzi elbiseyi"

valla bana hediye alsa kv giyerim ne olacak ki sonuçta o olduğu zaman giyilir o yokken kendi zevkim hediye olsunda giyilmeyecek kadar kötü deilse sorun yok büyütmeyin

Ammann göstermellik giyiver sankı nolcak incilerin mi dökülücekkk :)
Kadıncağızın gönlü olsun..

Sadece kaynana sorunu , koca sorunu olanlarmı konu açsın BDV de?

Kayınvalidem de yok, eşim de yok ama konu açabiliyorum. Nasıl oluyor?

ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum nişanlınız sizin tarzınızı bilmiyor mu ayrıca her hediye geleni beğenmek zorunda mıyız nedir yani ? öyle bi durumda annesi değil eşin seçsin madem hem aynı ayakkabıyı ben söylesem beğenmez demişsin demekki eşin annesinin etkisi altında çok kalan biri..
ben yerinde olsam kısaltırdım kimsenin gönlü olsun diye giyme başlarda iyilik olsun gönlü olsun diye yaptığın şeyleri ileride yapmamaya başladığında senden kötüsü olmuyor.

en baştan neysen o ol.. sonra değiştin diyemesinler yoo hep böyleydim diyebil.

Toplam kaç konu açmışım Hanımefendi? Saydınız mı?
Saymadım ama zayıflamaya kadar konu açmışssın hanımefendıcığim :))
Ben polemik yaratmak ıstemıyorum demek istediğim kimsenın nerde konu açacağına karışamazsın o sitenın yöneticileri var gereğini yaparlar veya kiblersin olur biter. Yorum kirliliğine gerek yok bence..

Bana da erkek arkadasimin annesi mutfak önlüğü almis, sevinsin diye evde onla karşılıyorum, salonda önlükle oturuyorum..aman nolcak sevinsin ölümlü dunya

Bence kırma boşuna kv ni de nisanlini da.
sonra kv laf soktu diye konu açma :)
Mesela eşimin hediye anlayışı yakıstırdığını almaktır.
Bense mutlaka kime alıyorsam tarzına dikkat ederim.
Kv bana hediye aldığında dışarda giymeyeceksem bile evde giyerim mutlaka gorsun diye.
Bir ara avmye çıkıyorduk dolasmak için kv gorumcemler fln herkes kendine alıyordu mesela ama indirim var bak begenir misin dene fln diye gösteriyorduk Bana uymuyorsa çok tarzim değil anne sagol şunu deneyeyim mi sence nasıl diyordum kirilmiyordu :)

Zayıflamaya kadar konu açtığımı belirtmişsiniz ama dünyada neler olup bitiyor sanırım çok farkında değilsiniz. Obezite küresel bir meseleyken elbise boyu ve kayınvalide sorunları henüz küreselleşemedi, üzgünüm. :)

Eleştirmek hakkım değil mi? Yorum yazıyorsanız, eleştiriye de açık olacaksınız.

Herhangi bir saygısızlık olmadığı sürece kişileri niye kib'leyeyim?

Hem sizin 5679 mesajınız eminim sosyal mesaj dolu, kirlilikten uzak mesajlardır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…