Elbise sorunu

haklısın canım sağolsun düşünceli bi kadındır oda nerden bilsin neyi beğenip neyi beğenmiceğimi ama ben nişanlıma kızdım burda

annen haklı kadın düşünmüş almış,bir kere de tarzın olmayan bir elbise giysen bir şey olmaz.bu ona değer verdiğini gösterir,k.validenin de hoşuna gider.

Bende böyle düşünüyorum elbise aslında tarzım bi elbise ama boyu sıkıntılı onlara göre güzel durmuş ama bana göre nasıl durduğu önemli değilmi kayınvalide sağolsun hediye almayı sever sadece bana değil diğer gelininede ailesinede,diğer gelin herşeyi giyiyor ben çıkıntı gibi oldum sanki ama herşeyi giymek zorunda kalmak istemiyorum hevesini kırmakta istemiyorum

Çok ince düşünen bir kv 'den var kıymetini bil
Bence eşinin hatırı ve kv'nin bu ince davranışından dolayı çok beğendiğimi ifade eder en azından onlarla olacağın vakit giyebilirsin,Kırıcı olmaya gerek yok......

Bende kırmaktan korkuyorum bi arkadaşın dediği gibi ölümlü dünya nolcak sanki ama bu şekildede her aldığını giymek zorunda kalcam :)

Ne güzel düşünüp hediyeler alıyor sana.
Bir de "hep bana hep bana " diyen bencil kaynana modeli var.
Yaşlı birinin zevkinin kendi zevkinle kıyaslama. Ama değiştirme konusuna açığım ben.
Sonuçta hediye verilir ama zevkine hitap etmek zorunda değil içine değiştirme kartı koyuluyor. Kırılmasın diye giyebilirsin tabi de bunun sonu yok.

ayrıca burada kaynanam bana bir toplu iğne dahi almadı diye ağlaşan çok gelin adayı var,bak senin ki ne güzel elbise,ayakkabı vs..almış.

Nişanlımla konuşurken kelimelerimi dikkatli seçtim zaten kv gerçekten değerli bir kadın onu kırmaktan korkuyorum ama ben onları samimi gördüğüm için danışabileyim istedim istiyosan değiştirelim bile dediler ama üzüldüm öyle oluncada en iyi yakışmasa bile giyinmek

Bence ayıp değil. Ben birine hediye alırken 40 defa düşünüyorum onun tarzına uygun mu diye.
Bana da sevgilimin annesi mütemadiyen zevkime uymayan hediyeler alıyordu.
Aldığı elbisenin bedeni uymadı, başka bir şeyle değiştirdim.
Aldığı bijuteri küpesini kulağımı yara yapacağını bildiğim için takmadım ve bu yüzden takamıyorum dedim.
Yani aldığı birçok şeyi üstümde görmedi ve artık parasını böyle şeylere harcamıyor.
Bana çok kalıcı ve pahalı bir hediye aldı. Umuyorum uzun süre hediye almaz çünkü gerçekten zevkime uymayan şeyler giymekten/takmaktan hoşlanmıyorum.

şanlısınız sizi önemseyen hediyeler alan bir kayınvalideniz var.Burada bohçaya sararmış solmuş eşyalar koyulan kızcağazlar napsın

Çok verici bir insan sağolsun nişanlımda her erkek gibi annesine düşkün ama bu beni rahatsız etmiyor aksine mutlu ediyor,değiştirebiliriz istersen dendi ama bunuda şimdilik yanlış görüyorum her aldığınıda giymek zorunda kalıcam bilemedim

Değiştirmek uygun olmayabilir ama boyunu ayarlatip giyin derim ben.
Nişanlıniza bile sormanıza gerek yokmuş. Keşke kendinize göre ayarlayıp giyinip gitseydiniz. Sorarsa nişanlınız"ben bu boy giyebiliyorum,boyumu kısa gösteriyor vs"diyebilirdiniz ki sormazdı bile ultra mini kestirmediğiniz sürece bence anlayıpta.
Ben olsam böyle yapardım. Ayakkabıda almış sanırım onuda bir gün giyerdim gostermelik sonra kaldırırdım dolaba. Oldu bitti.
Zaten kayınvalideniz giydirmiyor sizi,ayda yılda bir alacağı hediyeyi,bir şekilde idare edersiniz diye düşünüyorum.
Dert etmeyin.
Zevki öyledir. Bile isteye zevksiz parçalar alip gelmiyordur. Yas farkınız var,bu sebeple zevklerinizin uymaması çok normal.

Annemle bile zevkim hiç tutmuyor bikere giyip kurtulcağımı sanmıyorum nişanlım annemin aldığını giysene o çok güzel der :)

Ayağıma vuruyor falan desen ilk etapta zaten evlendikten sonra büyük ihtimal suyu çıkacak her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…