Elbise sorunu

Annemle bile zevkim hiç tutmuyor bikere giyip kurtulcağımı sanmıyorum nişanlım annemin aldığını giysene o çok güzel der :)
O zaman ütü yapışır,kapiya sıkışır yırtılıverir,makineye atılmış olur ama makine paramparça yapmış olur olurda olur yani. Sizde üzgün bir şekilde o sormadan söylersiniz "kahretsin yeni elbisem mahvoldu,halbuki çok seviyordum"diye.
Olduda bitti.

Kayınvalidem üstüme oturacak, giyişebilecek, tarzıma uygun bir şey alsa öpüp başıma koyarım. :) artık almıyor da eskiden aldığı pijama vs birkaç eşya hep XL idi. Ki ben minicik insanım.
Kısaca özenip almış üstüne olmuş. Bir iki kez giyer gönlünü hoş ederdim giyilebilecek bir şey ise. Bir kez evine giderken giyersin sonra boyunu kısaltırsın.

Ek: kayınvalidem bana giyebileceğim bir şey alsa mutlaka giyerdim.

Yengemde annemin aldığı hiçbişeyi giymedi annemde nolurdu sanki bikere üstünde görseydim mutlu olurdum der artık hiçbişey almıyo sen öyle olma kızım giyin gönlü olsun diyo o yüzden ayıp olmasın diye giyincem napalım

Topuğu mazgala sıkışıp kırılabilir İpek değil mi Benim olsa 1 kez giyerim göstermelik,sonra topugu kırıldı çok uzüldüm ama sağlık olsun derim geçerim
Yani buna çözüm bulmak laızm.
Kadın bir de para veriyor yazık. en azından işe yarar bir şeyler olsun.
Aldıkça değiştirsin ne olacak. Valla ben hiç takılı değilim böyle şeylere.

bence de ayıp sen biraz bulmuşta bunuyorsun. mllet burda isyan ediyor kaynanam bir çorap dahi almadı dye sen de görmemişlik yapıyorsun

Yani buna çözüm bulmak laızm.
Kadın bir de para veriyor yazık. en azından işe yarar bir şeyler olsun.
Aldıkça değiştirsin ne olacak. Valla ben hiç takılı değilim böyle şeylere.
Sorması hata bence.
Olmadı üzerime diyip,degiştirmeye gidecek. Baska caresi yok. Çok israrcı insanlarsa,değiştirme kartı koydurmuyorlarsa ve sürekli annemin aldığını giy denecekse tabiki yırtılacak,kırılacak zira nişanlısı hemen annemin aldığını beğenmiyormusun moduna giriyor. Nişanlısi böyle yapmasa sorun kalmayacak aslinda.

Ay kesinlikle çok doğru şu dediklerin.
Değiştirme kartı koydurmuyorsa ve illa giyeceksin yaptırımı yapıyor anlamındadır zaten.

bence de ayıp sen biraz bulmuşta bunuyorsun. mllet burda isyan ediyor kaynanam bir çorap dahi almadı dye sen de görmemişlik yapıyorsun
Görmemişlik değil canım ya öyle deme sadece nasıl orta yolu bulabiliriz diye sormak istedim her aldığını bişey demeden giyinmelimiyim sence

Değiştirme kartı koydurmuyorsa ve illa giyeceksin yaptırımı yapıyor anlamındadır zaten.
Bana yapılsa ve beğenmesem dediğim gibi,başına birşey gelir,yada gelmiş gibi yaparım ,yapacak baska birşey yok ki. "Annemin aldığı güzel onu giy"diyormuş nişanlısı konu sahibine.
Normalde takılmam ama böylede yapılirsa giymek istemem sanki ben zevksizim ,giyinmeyi beceremiyorum gibi bir şey oluyor baskı olunca.

Giyin o zaman benim gibi kötü gelin olma :)

Sormadan kısaltsam ayıp olmazmıydı,değişim kartı yokmuş faturayı götürünce değiştirebilirmişiz faturada kendilerinde, istersen değiştirelim dedi dün konuşmamızda ama onada ben yanaşmadım kadının hevesi kırılır diye düşündüm

Bende 36 yım 38 almış kv ama üstüme tam oldu en iyisi gönlünü hoş etmek ya buna karar verdim

Upuzun elbise değildi dimi?
Diz altı olduğunu varsayıyorum. Nişanlınız anlamaz bile boyu kısalmışmı diye? Kayınvalideniz sorarsada "anne çok beğendim ama bu boy beni kısa gösteriyor bu sebeple ayarlattım,tekrar teşekkür ederim"der gećerdiniz. Niye ayıp olsun.
Ayıp olan size yapılacak ısrar. Şimdiden kara kara düşünüyorsunuz nişanlım"annemin aldığını giy "diye tutturacak,ben giymek zorunda kalacağım diye. Dolayısıyla en makul olan boyunu ayarlatmaktı.

Bu bana tecrübe olsun bidaha böyle bişey olursa dediğiniz gibi çaktırmadan yaparım,bu arada nişanlım gözümün içine sürdüğüm beyaz kalemi bile farkediyor ondan hiçbişey kaçmaz

Bu bana tecrübe olsun bidaha böyle bişey olursa dediğiniz gibi çaktırmadan yaparım,bu arada nişanlım gözümün içine sürdüğüm beyaz kalemi bile farkediyor ondan hiçbişey kaçmaz
Olsun güzellikle halledersiniz.
Hiç mevzu yapmadan,kestirip gitseydiniz emin olun konu coktan kapanmıştı. Çünkü 1 kez giyip kurtulamayacaksınız,hep söylenecek giy de giy diye. En dogrusu bu

Değiştirmeyi değil kısaltmayı düşünmüşsün neden söyledin ki

Her haltı söyleme adama kısalt giy git annenin aldığı elbise mi elbise bunun 10 cm nerde mi diyecekler

Homeostas ben olsam giyerdim.
Boyunuda asiri olmama kaydiyla kisaltirdim.
Bu ayip olmaz.

Ne yani, kv aldigin ayakkabiyida elbiseyide giydigini gorupte " sen boyunumu kisalttin elbisenin, cok kirildim cokk" mu diycek?
Su devirde giymeyen gelin cok var, opsun basina koysun senin gibi gelini.

Ama boyunu kestirirken dikkat et derim. Helede babasi gillede tanisicaksan. Boyunu pek kisa yapma. Oturup kalkarken zor duruma dusme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…