- 19 Kasım 2013
- 18.811
- 33.924
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
O zaman ütü yapışır,kapiya sıkışır yırtılıverir,makineye atılmış olur ama makine paramparça yapmış olur olurda olur yani. Sizde üzgün bir şekilde o sormadan söylersiniz "kahretsin yeni elbisem mahvoldu,halbuki çok seviyordum"diye.Annemle bile zevkim hiç tutmuyor bikere giyip kurtulcağımı sanmıyorum nişanlım annemin aldığını giysene o çok güzel der :)
Yengemde annemin aldığı hiçbişeyi giymedi annemde nolurdu sanki bikere üstünde görseydim mutlu olurdum der artık hiçbişey almıyo sen öyle olma kızım giyin gönlü olsun diyo o yüzden ayıp olmasın diye giyincem napalımBence ayıp değil. Ben birine hediye alırken 40 defa düşünüyorum onun tarzına uygun mu diye.
Bana da sevgilimin annesi mütemadiyen zevkime uymayan hediyeler alıyordu.
Aldığı elbisenin bedeni uymadı, başka bir şeyle değiştirdim.
Aldığı bijuteri küpesini kulağımı yara yapacağını bildiğim için takmadım ve bu yüzden takamıyorum dedim.
Yani aldığı birçok şeyi üstümde görmedi ve artık parasını böyle şeylere harcamıyor.
Bana çok kalıcı ve pahalı bir hediye aldı. Umuyorum uzun süre hediye almaz çünkü gerçekten zevkime uymayan şeyler giymekten/takmaktan hoşlanmıyorum.
Topuğu mazgala sıkışıp kırılabilir İpek değil miAyağıma vuruyor falan desen ilk etapta zaten evlendikten sonra büyük ihtimal suyu çıkacak her şeyin
Yani buna çözüm bulmak laızm.Topuğu mazgala sıkışıp kırılabilir İpek değil miBenim olsa 1 kez giyerim göstermelik,sonra topugu kırıldı çok uzüldüm ama sağlık olsun derim geçerim
ay annen de ne kadar poiztifmiş öyle..Yengemde annemin aldığı hiçbişeyi giymedi annemde nolurdu sanki bikere üstünde görseydim mutlu olurdum der artık hiçbişey almıyo sen öyle olma kızım giyin gönlü olsun diyo o yüzden ayıp olmasın diye giyincem napalım
Sorması hata bence.Yani buna çözüm bulmak laızm.
Kadın bir de para veriyor yazık. en azından işe yarar bir şeyler olsun.
Aldıkça değiştirsin ne olacak. Valla ben hiç takılı değilim böyle şeylere.
Ay kesinlikle çok doğru şu dediklerin.Sorması hata bence.
Olmadı üzerime diyip,degiştirmeye gidecek. Baska caresi yok. Çok israrcı insanlarsa,değiştirme kartı koydurmuyorlarsa ve sürekli annemin aldığını giy denecekse tabiki yırtılacak,kırılacak zira nişanlısı hemen annemin aldığını beğenmiyormusun moduna giriyor. Nişanlısi böyle yapmasa sorun kalmayacak aslinda.
Görmemişlik değil canım ya öyle deme sadece nasıl orta yolu bulabiliriz diye sormak istedim her aldığını bişey demeden giyinmelimiyim sencebence de ayıp sen biraz bulmuşta bunuyorsun. mllet burda isyan ediyor kaynanam bir çorap dahi almadı dye sen de görmemişlik yapıyorsun
Bana yapılsa ve beğenmesem dediğim gibi,başına birşey gelir,yada gelmiş gibi yaparım ,yapacak baska birşey yok ki. "Annemin aldığı güzel onu giy"diyormuş nişanlısı konu sahibine.Ay kesinlikle çok doğru şu dediklerin.
Değiştirme kartı koydurmuyorsa ve illa giyeceksin yaptırımı yapıyor anlamındadır zaten.
Giyin o zaman benim gibi kötü gelin olma :)Yengemde annemin aldığı hiçbişeyi giymedi annemde nolurdu sanki bikere üstünde görseydim mutlu olurdum der artık hiçbişey almıyo sen öyle olma kızım giyin gönlü olsun diyo o yüzden ayıp olmasın diye giyincem napalım
Sorması hata bence.
Olmadı üzerime diyip,degiştirmeye gidecek. Baska caresi yok. Çok israrcı insanlarsa,değiştirme kartı koydurmuyorlarsa ve sürekli annemin aldığını giy denecekse tabiki yırtılacak,kırılacak zira nişanlısı hemen annemin aldığını beğenmiyormusun moduna giriyor. Nişanlısi böyle yapmasa sorun kalmayacak aslinda.
Sormadan kısaltsam ayıp olmazmıydı,değişim kartı yokmuş faturayı götürünce değiştirebilirmişiz faturada kendilerinde, istersen değiştirelim dedi dün konuşmamızda ama onada ben yanaşmadım kadının hevesi kırılır diye düşündümAy kesinlikle çok doğru şu dediklerin.
Değiştirme kartı koydurmuyorsa ve illa giyeceksin yaptırımı yapıyor anlamındadır zaten.
Kötü gelinlik buysa bende o adımda ilerliyorum o zaman :)Giyin o zaman benim gibi kötü gelin olma :)
Bende 36 yım 38 almış kv ama üstüme tam oldu en iyisi gönlünü hoş etmek ya buna karar verdimKayınvalidem üstüme oturacak, giyişebilecek, tarzıma uygun bir şey alsa öpüp başıma koyarım. :) artık almıyor da eskiden aldığı pijama vs birkaç eşya hep XL idi. Ki ben minicik insanım.
Kısaca özenip almış üstüne olmuş. Bir iki kez giyer gönlünü hoş ederdim giyilebilecek bir şey ise. Bir kez evine giderken giyersin sonra boyunu kısaltırsın.
Ek: kayınvalidem bana giyebileceğim bir şey alsa mutlaka giyerdim.
Upuzun elbise değildi dimi?Sormadan kısaltsam ayıp olmazmıydı,değişim kartı yokmuş faturayı götürünce değiştirebilirmişiz faturada kendilerinde, istersen değiştirelim dedi dün konuşmamızda ama onada ben yanaşmadım kadının hevesi kırılır diye düşündüm
Bu bana tecrübe olsun bidaha böyle bişey olursa dediğiniz gibi çaktırmadan yaparım,bu arada nişanlım gözümün içine sürdüğüm beyaz kalemi bile farkediyor ondan hiçbişey kaçmazUpuzun elbise değildi dimi?
Diz altı olduğunu varsayıyorum. Nişanlınız anlamaz bile boyu kısalmışmı diye? Kayınvalideniz sorarsada "anne çok beğendim ama bu boy beni kısa gösteriyor bu sebeple ayarlattım,tekrar teşekkür ederim"der gećerdiniz. Niye ayıp olsun.
Ayıp olan size yapılacak ısrar. Şimdiden kara kara düşünüyorsunuz nişanlım"annemin aldığını giy "diye tutturacak,ben giymek zorunda kalacağım diye. Dolayısıyla en makul olan boyunu ayarlatmaktı.
Olsun güzellikle halledersiniz.Bu bana tecrübe olsun bidaha böyle bişey olursa dediğiniz gibi çaktırmadan yaparım,bu arada nişanlım gözümün içine sürdüğüm beyaz kalemi bile farkediyor ondan hiçbişey kaçmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?